| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
AUDIOEXPERT
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50 Prispevkov: 407 Kraj: CELJE
|
Objavljeno: Pon Okt 05, 2009 16:40 Naslov sporočila: |
|
|
Ajka,a si pripravljen prinesti par tvojih absorbcijskih valjev na naslednje srečanje,ki bo 22.novembra na Vranskem.Smo imeli kar nekaj problemov z odboji _________________ TRGOVINA AUDIOEXPERT V CELJU !
www.audioexpert.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Pon Okt 05, 2009 16:57 Naslov sporočila: |
|
|
| trancedeejay je napisal/a: | | Mimogrede, če lahko kdo prinese kakšne LP plošče in phono (ga imam samo na mešalni) bi bilo fajn. Jaz imam večinoma elektronsko musko, potem pa kaj kmalu preide na Jugoton:) Gramofon bo slavni Technics 1200. |
Ali boš imel tudi DAC-npr. Sabre ? Če da, pridem z Benchmark ADCjem in Macom in presnamem kak del LPja in nato poslušamo orginal in kopijo! _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17 Prispevkov: 467 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pon Okt 05, 2009 17:04 Naslov sporočila: |
|
|
| trancedeejay je napisal/a: | Mimogrede, če lahko kdo prinese kakšne LP plošče in phono (ga imam samo na mešalni) bi bilo fajn. Jaz imam večinoma elektronsko musko, potem pa kaj kmalu preide na Jugoton:) Gramofon bo slavni Technics 1200.
Have a nice Day
Matt |
Na kakšnem nivoju pa bi naj bila zadeva? Če bo vse skupaj bolj entry-level varianta, lahko prinesem Pro-Ject Phono Box SE, vendar komaj v soboto. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3193 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Pon Okt 05, 2009 17:21 Naslov sporočila: |
|
|
| AUDIOEXPERT je napisal/a: | | Ajka,a si pripravljen prinesti par tvojih absorbcijskih valjev na naslednje srečanje,ki bo 22.novembra na Vranskem.Smo imeli kar nekaj problemov z odboji |
LP
Če mi bo vse datumsko odgovarjalo ne bo problema ...
Problem je samo "prevoz" ker vse zavzame zelo dosti prostora ... _________________ ~ ** ~ |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
MateFi
Pridružen/-a: Pet Sep 2009 19:09 Prispevkov: 5 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Okt 05, 2009 21:52 Naslov sporočila: |
|
|
| trancedeejay je napisal/a: | Mimogrede, če lahko kdo prinese kakšne LP plošče in phono (ga imam samo na mešalni) bi bilo fajn. Jaz imam večinoma elektronsko musko, potem pa kaj kmalu preide na Jugoton:) Gramofon bo slavni Technics 1200.
Have a nice Day
Matt |
Kakšna zvrst muzike trance ?? Imam nekaj LPjk, ki bi jih bilo potrebno očistiti ali pa tudi ne, odvisno kakšen picajzel si
Trakce pa le dvigni, jutri bom v Suhadolah, tako da lahko še to mimogrede porihtava.
Za LP plate mi povej kakšen žanr se pričakuje...
LP M. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1381 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Tor Okt 06, 2009 00:54 Naslov sporočila: |
|
|
HI
Torej, prosil bi da mi pošljete vsak nekaj zanimivih slik s srečanj, lahko tudi kakšna slikca npr iz sejma plošč in podobne zadeve. Namen imamo postavit nekaj slikc (kot dogajanje) članov audio Kontakt. Omejitev mojega poštnega predala je 10MB na mail. Torej lahko mi v vsak mail nabijete za 10MB slikc, pa zaželjeno je da ni ravno majhna kot ikonca, ampak nekje normalna kvaliteta. Če ima kdo idej na kakšen način pritrdit slikce na steno ali mogoče na kakšno stojalo, prosim na dan z besedo.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Tor Okt 06, 2009 08:25 Naslov sporočila: |
|
|
Blu-tack? UHU Patafix stane nekaj drobiža v šparu. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

|
Objavljeno: Tor Okt 06, 2009 21:16 Naslov sporočila: |
|
|
Ne samo to, da adminu zaradi organizacije in dela okrog AK sobe pešajo moči, celo članom je navrtal luknje, da lahko svoje ID obeske priklopijo tudi na "okovratni" trakec s kaveljnom.
Znano je da bosta v sobi postavljena dva sistema, za računalnik na hodniku pa še nisem našel primerne mizice omarce.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29 Prispevkov: 310 Kraj: Ljubljana-Vic
|
Objavljeno: Sre Okt 07, 2009 17:57 Naslov sporočila: |
|
|
@trancedejay.....na mailu imaš kar nekaj slik k sm poslal
Kdaj pridete na multimedijo ? Mormo it skupi na jutranjo kavico
Jaz pridem v soboto okoli 9 zjutraj bom tam....  _________________ Please visit my web site !
Home Page:
Zigy's Home Page |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Čet Okt 08, 2009 07:51 Naslov sporočila: |
|
|
Oj družba!
Potuje kdo slučajno danes na relaciji Celje-Ljubljana? Tranciju bi imel nekaj za dati za na hifi show.
Lahko pa tudi jutri na prvi dan showa. Bi bil zelo hvaležen.
Hvala in lep pozdrav! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

|
Objavljeno: Čet Okt 08, 2009 09:11 Naslov sporočila: |
|
|
V vednost obiskovalcev HI-FI Showa. Vsak kupec vstopnice bo imel možnost da dobi Panasonic TV in še neke druge nagrade. Dobitniki nagrad bodo znani v nedeljo 11.10.2009. Tako da vabljeni na HI-FI Show.
Lp
Admin _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igor0203
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33 Prispevkov: 638 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Okt 08, 2009 11:48 Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa tisti, ki ne bodo v nedeljo tam in če zadanejo?  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Čet Okt 08, 2009 12:40 Naslov sporočila: |
|
|
Vse aktivne soforumaše bo v sobi audio-kontakta (št. 127) čakalo majhno darilce. Pristopite tranciju in ga pocukajte za rokav.
Lep pozdrav in se vidimo. Jaz pridem v soboto. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Okt 08, 2009 13:35 Naslov sporočila: |
|
|
Pridem v soboto enkrat po 13 uri !  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Okt 08, 2009 18:28 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | | Vse aktivne soforumaše bo v sobi audio-kontakta (št. 127) čakalo majhno darilce. |
V sobi št. 127 sem videl eno Ukrajinko, manjše postave...???
Audiofill, spet presenečaš....  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|