| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
dams
Pridružen/-a: Čet Jul 2009 17:31 Prispevkov: 7 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Sep 23, 2009 15:15 Naslov sporočila: Kateri zvočniški kabli |
|
|
Pozdravljeni,
Zanima me, če mi lahko kdo pomaga pri izbiri zvočniških kablov za povezavo Denon AVR3808A ter zvočnikov HECO Celan 700, center 3 ter Victa 300.
Namreč izbire je precej, mnenj kaj je dobro in kaj ne pa še več, zato res ne vem kaj je dejansko pomembno in kaj ne. Na žalost pa kake možnosti za testiranja tudi nimam.
Hvala lepa za vse predloge. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Sep 24, 2009 09:37 Naslov sporočila: |
|
|
| Mogoče kak QED? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
roger

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 9:48 Prispevkov: 32 Kraj: MS-okolica
|
Objavljeno: Čet Sep 24, 2009 10:39 Naslov sporočila: Re: Kateri zvočniški kabli |
|
|
| dams je napisal/a: | Na žalost pa kake možnosti za testiranja tudi nimam.
|
Kako to misliš?
Najprej se lahko orientiraš po debatah in izkušnjah na forumih, nato pa sledi testiranje, ki je glavni del. Je še katera druga opcija sploh? _________________ /roger/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igorm
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 13:33 Prispevkov: 169 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Čet Sep 24, 2009 14:36 Naslov sporočila: |
|
|
| Ravno Heco Celan 700 imam priklopljene na BiAmp na podoben ojačevalec sicer nižjega razreda - Denon AVR-1906 s 4x2m kabli Van Den Hul - CS - 122 HYBRID, probal še s kabli original od Jamota neznane serije preseka 3,0mm, Van Den Hul - Clearwater, Clearline in Snowline, pa so mi tile Hybrid dali še najbolj všečen rezultat. Spet stvar okusa.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
honza

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 10:45 Prispevkov: 188 Kraj: KOČEVJE
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|