Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Jamo S606 HCS 3 + kateri receiver ?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 19, 2009 16:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni deluje kot visokotonec.
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 19, 2009 18:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pri Technomarketu je še pred kratkim tale set stal 379€.Ne vem. če jih še imajo.
Ta firma je dolgo imela zvočnike grupe Klipsch(kamor spada tudi Jamo) po senzacionalnih cenah, na kar sem tule parkrat opozoril.Sem pa raje nehal, ker nekaterim tule to sploh ni bilo všeč in sem bil včasih kar napadan.
Sem pa s svoje strani izkoristil ponujeno dokler se je dalo in sem kupil eden zadnjih primerkov Jamo Sub 650 za 299€!Kolikšne so sicer cene po Evropi si lahko vsak ogleda na netu! Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Venturer

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 19:53
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 19, 2009 19:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ZdravO!

Moji S606 zadaj nimajo nič takšnega, zgleda, da so ti na sliki predelani, pa tisto res zgleda kot visokotonec.

Jaz sem tudi izkoristil priliko v Technomarketu in kupil komplet Jamo S606 HCS3 za 379 EUR, zraven pa še aktivni Jamo SUB 200 za smešnih 100 EUR, ne vem pa, če imajo še take cene oz. zalogo.

lp
Nazaj na vrh
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 19, 2009 20:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zvočniki pri njih počasi izginjajo, nekaterih več ni!Nekako so izginili tudi z internet strani.
Ob cenah, ki so jih imeli, bi morali ljudje stati v vrsti...
Nazaj na vrh
G-Racer

Pridružen/-a: Tor Sep 2009 11:55
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 01, 2009 12:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zanima pa me ena zadeva, oz. vaše mnenje o temle:
- študiral sem da bi vzel Jamo-tov komplet S606 (2x S606, 2x S602 in center) tu bi dodal 1 par S606 ter SUB (300, 550 ali 650) to pa bi pognal z Onkyo Tx-SR 607.

S tem da bi s606 porabil za sprednje in zadnje, s602 pa sorround zvočnike...

Mnenja?
Hvala.
Soundfreak

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 01, 2009 13:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Čisto solidna kombinacija! Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
G-Racer

Pridružen/-a: Tor Sep 2009 11:55
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 02, 2009 07:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Solidno? Ali dobim kaj boljšega za ta denar?
Soundfreak

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 02, 2009 09:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Boljšega za ta denar skoraj sigurno ne! Smile Drugače pa se da dobit marsikaj boljšega... ampak za več denarja seveda!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu