| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
pinus

Pridružen/-a: Pet Feb 2012 1:16 Prispevkov: 962 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Pon Jan 19, 2026 12:29 Naslov sporočila: Novodobna prodaja audia |
|
|
...tukaj na AK imamo možnost oglaševanja rabljenih, lahko tudi novih audio komponent itd. v rubriki Mali oglasi... Naj pa bi imeli tudi admina...
Po novem pa imamo tudi Dušana Božiča 77, ki tu oglašuje in ima v ponudbi več materiala, kot npr. na Audio Marktu - vodilnem audio prodajnem portalu v EU...
Je to realno..?
Znano je , da smo v dobi kaosa, političnega idiotizma, trgovanja-lumparije na splošno itd.. A je kdo tu na forumu, ki bi lahko to pojasnil, oz. napravil malo reda in očistil ta balast..?
lp |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 030-353370 |
|
 |
malossi
Pridružen/-a: Sre Okt 2010 12:37 Prispevkov: 80 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Pon Jan 19, 2026 15:31 Naslov sporočila: |
|
|
| točno to sem se tudi jaz spraševal zadnje dni ja... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
okoyono
Pridružen/-a: Tor Apr 2019 0:25 Prispevkov: 126 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Pon Jan 19, 2026 21:04 Naslov sporočila: |
|
|
.. Pa ko bi model vsaj odgovoril na svoj mail  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47 Prispevkov: 292 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 20, 2026 19:19 Naslov sporočila: |
|
|
Glavno da se vrtijo oglasi in da priteka denar. Kakšna je storitev nikogar ne zanima. Zakaj bi bilo tukaj na tem portalu kaj drugače in bolje? _________________ Na srečo se okužba ni razvila v bolezen. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
longplay
Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53 Prispevkov: 876 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Sre Jan 21, 2026 00:12 Naslov sporočila: |
|
|
Tako ali tako je vseeno. Balasta je ogromno. Ne vem kako se naj tega rešim če kdo ve naj napiše postopek. Isto kot da berem blesav novičarski portal kjer vse utripa.
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alien
Pridružen/-a: Ned Okt 2008 17:18 Prispevkov: 9 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jan 21, 2026 06:59 Naslov sporočila: |
|
|
| Jaz imam Adblock Plus, ne vidim nič tega. Tudi na novičarskih portalih ne. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Sre Jan 21, 2026 11:15 Naslov sporočila: |
|
|
| Uporabljajte brskalnik Brave. Ni reklam, prav tako jih ni na Youtube. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pinus

Pridružen/-a: Pet Feb 2012 1:16 Prispevkov: 962 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Sre Jan 21, 2026 11:35 Naslov sporočila: |
|
|
...očitno, da @twom in @longplay nista razumela o čem sem pisal v uvodnem postu...To, da se pojavljajo stranski komercialni oglasi je balast, a so podobni tudi na Audio Marktu.. So pa ti stranski oglasi realni, nekaj od tega se lahko realno tudi kupi in jasno, da portali nekaj kasirajo za take objave.. Res pa, da so moteči, a neškodljivi...
Pisal sem o fake oglasih v rubriki Mali oglasi, ki jih na AK noben ne kontrolira..
Na A. Marktu npr. dobiš na mail obvestilo-opozorilo, če se pojavi kak tak oglas, ki si ga kontaktiral.. Da ne nasedeš, oni pa ga potem takoj izbrišejo..
Torej, ni vse isto..., obstaja kontrola.
Tu na AK pa se dopušča, da fake oglasi (- poglejte samo v teh oglasih navedene polovične cene od realne tržne EU cene navedenih komponent) kar ostajajo - nimamo admina... Pred kratkim je bil tak primer očitnih fake oglasov"vladislav2991", sedaj "dušan božič77", pa še kdo iz Slovaške itd..
V takih primerih pa so ljudje, ki temu nasedejo, lahko v finančnih težavah..
lp |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 030-353370 |
|
 |
lix

Pridružen/-a: Ned Jan 2016 3:17 Prispevkov: 539 Kraj: Med Koprom in Trstom
|
Objavljeno: Sre Jan 21, 2026 11:35 Naslov sporočila: |
|
|
| Na Firefoxu z dodanimi uBlock in Cookiemaster. Vsi zadovoljni. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
lix

Pridružen/-a: Ned Jan 2016 3:17 Prispevkov: 539 Kraj: Med Koprom in Trstom
|
Objavljeno: Sre Jan 21, 2026 13:00 Naslov sporočila: |
|
|
Morali bi imeti točkovanje prodajalca. Podobno kot je bay in vsi podobni sistemi. Tudi z dodatnim opisom zadovoljstva komunikacije in nakupa.
Pa natolčemo minuse lopovom.
Za moje oglase garantiram da so pristni in veljavni. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vintagesonic
Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24 Prispevkov: 1435 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jan 22, 2026 03:34 Naslov sporočila: |
|
|
| pinus je napisal/a: | ...očitno, da @twom in @longplay nista razumela o čem sem pisal v uvodnem postu...To, da se pojavljajo stranski komercialni oglasi je balast, a so podobni tudi na Audio Marktu.. So pa ti stranski oglasi realni, nekaj od tega se lahko realno tudi kupi in jasno, da portali nekaj kasirajo za take objave.. Res pa, da so moteči, a neškodljivi...
Pisal sem o fake oglasih v rubriki Mali oglasi, ki jih na AK noben ne kontrolira..
Na A. Marktu npr. dobiš na mail obvestilo-opozorilo, če se pojavi kak tak oglas, ki si ga kontaktiral.. Da ne nasedeš, oni pa ga potem takoj izbrišejo..
Torej, ni vse isto..., obstaja kontrola.
Tu na AK pa se dopušča, da fake oglasi (- poglejte samo v teh oglasih navedene polovične cene od realne tržne EU cene navedenih komponent) kar ostajajo - nimamo admina... Pred kratkim je bil tak primer očitnih fake oglasov"vladislav2991", sedaj "dušan božič77", pa še kdo iz Slovaške itd..
V takih primerih pa so ljudje, ki temu nasedejo, lahko v finančnih težavah..
lp |
Menim da resna administracija tega foruma ne obstaja že nekaj let, ker se je tako imenovani administrator AK foruma preselil na svojo privatno facebook stran in je prepustil AK forum divjim loviščem. Večina bivših soforumašev je že davno odšla, vključno z menoj.
No, saj je tudi tista njegova facebook stran več ali manj le foto plaža Hi Fi ropotarnice. Žalostno , ampak resnično, zato so prispevki in oglasi na temu forumu več ali manj sami sebi namen, ali pa le redkim izbrancem, ki imajo še voljo obiskovati tovrstne forume. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
benma

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12 Prispevkov: 1629 Kraj: Kamnica
|
Objavljeno: Pet Jan 23, 2026 13:21 Naslov sporočila: |
|
|
Tovrsten kriminal je vedno bolj prisoten povsod na spletu in ga je zelo težko učinkovito zatirati.
Edina rešitev je v dosledni uporabi zdrave kmečke pameti pri nakupih in če je nekaj videti preveč dobro, da bi bilo res, moramo preprosto oceniti, da ni res.
Pri goljufih velja načelo: "Dok ima ovaca, ima novaca." _________________ "Whenever we find connoisseurship operating within science or technology we may assume it persists only because it has not been possible to replace it by a measurable grading." Michael Polanyi |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47 Prispevkov: 292 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Jan 24, 2026 08:14 Naslov sporočila: |
|
|
| pinus je napisal/a: | | ...očitno, da @twom in @longplay nista razumela o čem sem pisal v uvodnem postu... | Sem zastopil. Sem samo, malo offtopic sicer, napisal o stanju/odnosu adminina na tem forumu in zaznanem stanju tudi na drugih forumih. Lp _________________ Na srečo se okužba ni razvila v bolezen. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|