| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Uber
Pridružen/-a: Pet Avg 2009 11:22 Prispevkov: 2 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Avg 28, 2009 11:23 Naslov sporočila: Slabe izkušnje s trgovci - Resnične zgodbe |
|
|
Zgodbica v opozorilo…
Pred časom sem se zagledal v Sony DAV-IS50 home cinema in ga pred mesecem zagledal v Sony Centru v BTC, kjer mi povejo, da je zadnji in ga imajo razstavljenega že 6 mesecev. Vseeno malo pogledam koliko je sfukan pa so bli vsi zvočniki mau popraskani pa tko… tipo reče, da se da naročit in se čaka 2 do 4 tedne…se odločim, da kljub znižanju (15% = 620 EUR) tega rabljenega ne bom vzel …
Odločil sem se za novega, ker sem preko vez dobil popust in tako so naročili novega...in se začne čakanje… po 10 dneh je roba »prišla«… čakam še 2 dni na »prevzem«… včeri grem u štacuno in medtem k un dela račun mau pogledam okol in razstavlenga modela ni več… sem si reku, pa valda niso take pizde?! … pridem dam… vse lepo zapakarin, ampak nobena vrečka ni bila original zaprta (potrgane nalepke, zmečkane vrečke, baterije kar v eni veliki vrečki 3x zapogneni,…)… kličem tipa, če je to razstavni model… ne ne…novo… pogledam vse zvočničke… pa zgleda po robovih kot da bi jih kdo popravljal, da niso zdrajsani…pika na i je pa en zvočnik, ki je imel zadaj strgano eno od žičk… pokličem tipa, se sploh ni več trudu lagat… prpelte nazaj bomo takoj uredil…
PI**A MATERINA SONY CENTRU V BTC!!!!!!!
Ne sam da so me nategnl pa rablen prodal, še dražji so mi hotl dat k bi ga lahk dobil, če bi vzel takoj razstavni model… ne morm verjet... tole je zrelo za inšpekcijo pa še jebanje mater prodajalcem…
Če je le možno, se tej trgovini na daleč izognite...
Ko sem ga odpeljal nazaj sem ob parih "oprostite" slišal še zgodbo o dveh strankah, ki sta obe čakali na isto zadevo... prva je vedela, da bo kupila razstavni eksponat in "po nesreči, zaradi ne vednosti fanta, ki je takrat prodajal" dobila nov artikel (ki mimogrede od danes ni več dobavljiv)... meni pa so "po nesreči" potem dali razstavni eksponat, češ da je to nova roba... Aha... verjamem... debili... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Avg 28, 2009 11:46 Naslov sporočila: |
|
|
| prav je da se to pove.tudi nekateri prodajalci se bodo morali začeti enkrat lepo obnašat in poslovat. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Uber
Pridružen/-a: Pet Avg 2009 11:22 Prispevkov: 2 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Avg 28, 2009 12:14 Naslov sporočila: |
|
|
Pa naj rečejo, da ne mormo dobit nove robe. To mamo pa damo še kak procent dol. Saj z garancijo se ni ful za bat. Pomoje v razstavljenem modelu trpi le laser, ki se ga goni 8 ur/dan. Pa če gre, se zamenja pa je.
Ampak, da ti pa podturijo pa upajo, da ne bom opazil...
Ne vem kaj bodo sedaj s tem nardl. Dal narazen pa čakal na novo žrtev?! Verjetno, ker so popravljene praske na zvočnikih tokrat ne bodo niti tok pošteni, da bi povedali, da je zadeva razstevljena že od februarja... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pet Avg 28, 2009 12:52 Naslov sporočila: |
|
|
Skoraj vsakdo ima kakšno slabo izkušnjo z t.i. trgovci in tako tudi jaz. Sicer je tega že dolgo (leta 1991), pa bom vseeno obelodanil, saj si slej ko prej moram olajšati dušo.
Torej, na Lentu v Mariboru je takrat bila (hvala bogu, da lahko govorim v pretekliku ) neka trgovina (ne spomnim se niti več imena, pa saj tega niti ni vredna ), kjer so vršili tudi komisijsko prodajo rabljenih naprav. In jaz sem tja odnesel v prodajo moj tuner AKAI A-301. Med tem časom preden so ga prodali ,je minila naša osamosvojitvena vojna (uspešno seveda), in ko sem potem šel vprašati v trgovino kako je na stvari, sem dobil odgovor, da je zadeva prodana, a da naj pridem po denar, ko bo v službi "šef", on pa mi je ob naslednjem obisku dejal, da mora biti prisoten dotični prodajalec, ki je tuner tudi prodal. Ker sem uvidel, da me hočejo "nategnit" za moj denar, sem v tretje prišel okrepljen z ekipo še treh oseb. Potem pa je kot po čudežu vse potekalo "reibungsloss" (kot bi rekli nemci). Po tem dogodku v to prodajalno nisem šel nikoli več, pa tudi vsem ostalim sem odsvetoval (ne, takorekoč prepovedal) obisk pri njih. Pa saj tako ni obstajala več dolgo, ker svet je vendarle ustvarjen tako, da odnese ves plevel in smeti! _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AUDIOEXPERT
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50 Prispevkov: 407 Kraj: CELJE
|
Objavljeno: Pet Avg 28, 2009 15:08 Naslov sporočila: |
|
|
Before,je bila to Lajna ? _________________ TRGOVINA AUDIOEXPERT V CELJU !
www.audioexpert.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pet Avg 28, 2009 16:45 Naslov sporočila: |
|
|
| AUDIOEXPERT je napisal/a: | | Before,je bila to Lajna ? |
Mislim da ne, nebi vedel. Je pa sedaj v tem lokalu (v teh prostorih), kot nekakšna izpostava ali pisarna radia City, morda pa tudi to več ne, saj že dolgo nisem bil tam v bližini in ne vem zagotovo. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|