Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
dabiblo
Pridružen/-a: Pon Mar 2017 14:27 Prispevkov: 164 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: Sre Okt 02, 2024 10:09 Naslov sporočila: HI-FI Ljubljana - 2024 |
|
|
Še manj kot mesec dni je do dogodka, pa ker nihče ni nič tipkal na to temo, odpiram...
https://hifi-ljubljana.org/ |
|
Nazaj na vrh |
|
|
malossi
Pridružen/-a: Sre Okt 2010 12:37 Prispevkov: 77 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Sre Okt 02, 2024 13:12 Naslov sporočila: |
|
|
A dejansko so vstopnice uvedli? Iz še to 9€? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Alien
Pridružen/-a: Ned Okt 2008 17:18 Prispevkov: 4 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Okt 02, 2024 13:59 Naslov sporočila: |
|
|
V predprodaji 9€ +1€ nadomestila, na dan dogodka pa 10€. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
LightBit
Pridružen/-a: Pon Okt 2017 23:11 Prispevkov: 2400 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Čet Okt 03, 2024 10:37 Naslov sporočila: |
|
|
Program je pa še kar 2023. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
dabiblo
Pridružen/-a: Pon Mar 2017 14:27 Prispevkov: 164 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: Čet Okt 03, 2024 12:22 Naslov sporočila: |
|
|
Program se ponavadi za takšne dogodke objavi ko so potrjene udeležbe in nato še potrjeni termini iz strani predavateljev. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
giorgia
Pridružen/-a: Ned Sep 2011 11:14 Prispevkov: 3 Kraj: primorska
|
Objavljeno: Pet Okt 18, 2024 12:18 Naslov sporočila: |
|
|
no, pa imamo vstopnino, že lani nisem bil zadovoljen z predstavitvijo, monopolni prijemi so očitni, bil je moj zadnji obisk te priredirve, pa ne zaradi vstopnine za katero mislim da je neumesna, očitno da je obisk zadovoljiv pa najbrž kar mlajše generacije katere to zanima ali pa kot znano "trend"se bo slišalo. Bom raje obiskal Milano in Minhen z katero se vaša prireditev ne more kosati pa ne samo zaradi veličine, je tu marsikaj, zadnja leta so vam manjkali nekateri glavni razstavljalci kateri so res z dušo in ne trgovstvom pokazati to za kar smo prihajali nekateri. Monopol "Inteka" je očiten. Zabavajte se. |
|
Nazaj na vrh |
Telefon: 031893408 |
|
|
longplay
Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53 Prispevkov: 853 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Pet Okt 18, 2024 15:36 Naslov sporočila: |
|
|
Ko sta se pojavila dva sejma je zadeva razpadla. Trgovci oz razstavljalci so se sprli. Ko je zadeva še bila tista prava sem še od vsega začetka obiskoval Show v Mednem pa v M hotelu. Showa več ni mene pa tudi ne. Bila je vstopnina pa je vsakdo rad obiskoval zadevo tudi trgovci so bili katerih sedaj več ni. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1953 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Okt 19, 2024 19:50 Naslov sporočila: |
|
|
Vedno grem na vsak sejem, HiFi je moj hobi. Za 10€ ne bom revnejši, bi bil pa revnejši, če ne bi eno leto srečal somišljenikov in si ogledal napredka ali stanja. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
pinus
Pridružen/-a: Pet Feb 2012 1:16 Prispevkov: 949 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Ned Okt 20, 2024 11:28 Naslov sporočila: |
|
|
...je kar prikaz stanja novodobne družbe, to razmišljanje okrog audio sejmov... Časi M-hotela, pa tudi večjega interesa za audio na splošno, so žal nepreklicno mimo..
A je problem 10€ vstopnine za sejem hi fi, hi end audio branže, čeprav manjši..? Saj ni to kmetijska tržnica.. Potem pa bi hodili kao v Munchen, Milano... Po kaj - povedat da so bili tam in potem nabijat slike na forume.. Ups, mogoče pa ima kdo tam namen skipati po kakih 10-kiloeurov po komponenti.., ker kao, tu doma ni take ponudbe..
lp |
|
Nazaj na vrh |
Telefon: 030-353370 |
|
|
Bwaze
Pridružen/-a: Tor Okt 2011 20:59 Prispevkov: 420 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Ned Okt 20, 2024 15:30 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem vesel, da sploh kaj je. Kakšne so zamere med slovenskimi hi-fi entuzijasti in trgovinami, me niti najmanj ne zanima, in tudi ne preverjam, kdo in zakaj kje manjka - očitno nimam nekih osebnih interesov. _________________ Pezzer Ritter Wenne Knecht! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6054 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Tor Okt 22, 2024 08:41 Naslov sporočila: |
|
|
V enem filmčku Fremerja - poročilo iz sejma /obisk standa UBIQ /pogovor z Akrapovičem - je bilo rečeno, da bo v oktobru Fremer obiskal tudi HiFi sejem v Ljubljani. _________________ Carpe Diem |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Bwaze
|
Objavljeno: Tor Okt 22, 2024 11:27 Naslov sporočila: |
|
|
Pa ni samo rekel, da v oktobru pride na dogodek v Slovenijo, in bi šlo za Kuzma Analog Academy 2024, ki je bil 5. in 6. oktobra, in kjer je imel predavanje o nastavljanju gramofonskih ročic in odjemnih doz?
Program za letos so sicer ravno objavili:
https://hifi-ljubljana.org/#program _________________ Pezzer Ritter Wenne Knecht! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
LBaudio
Pridružen/-a: Ned Jan 2010 10:25 Prispevkov: 848 Kraj: Ljubljana, SLOVENIJA
|
Objavljeno: Tor Okt 22, 2024 12:26 Naslov sporočila: |
|
|
longplay je napisal/a: | Ko sta se pojavila dva sejma je zadeva razpadla. Trgovci oz razstavljalci so se sprli. Ko je zadeva še bila tista prava sem še od vsega začetka obiskoval Show v Mednem pa v M hotelu. Showa več ni mene pa tudi ne. Bila je vstopnina pa je vsakdo rad obiskoval zadevo tudi trgovci so bili katerih sedaj več ni. |
tipicno Slovensko .... nas hobijase res ne zanima s kom je kdo od razstavljalcev sprt,... tak odziv je popolnoma amatersko-diletantski.
Vstopnina je razumljiva, saj je z organizacijo dogodka povezanih kar veliko stroškov, ampak obiskovalci pa se vseeno pricakujemo da bomo imeli kaj videti,..ne pa tistih 5 sob v katerih se tare kup ljudi, in si v uri zunaj........ _________________ For Fast Moving Concerts
Custom Aeroports
Custom car audio installs
2 X WR setter dBDrag street B - 2005 |
|
Nazaj na vrh |
|
|
trancedeejay Site Admin
Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1374 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Sob Okt 26, 2024 22:15 Naslov sporočila: |
|
|
Nekaj slikovnega materiala z današnjega HI-FI sejma v Ljubljani: Link _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Bwaze
|
Objavljeno: Sob Okt 26, 2024 22:48 Naslov sporočila: |
|
|
Še nekaj mojih sličic za pokušino. Slikam še jutri, potem pa bo cel album objavljen na Facebooku.
_________________ Pezzer Ritter Wenne Knecht! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|