Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kalimero
Pridružen/-a: Pon Sep 2008 21:25 Prispevkov: 287 Kraj: Šmartno pri Litiji
|
Objavljeno: Sre Mar 27, 2024 21:48 Naslov sporočila: Spet nov lampaš |
|
|
Novo leto je tu že kar nekaj časa in me je spet zagrabilo, da nekaj naredim. Tokrat sem se odločil za PP lampaš. ECC88 na vhodu in kot končna moja ljubljena 6E5P v triodni vezavi. Napajanje en poceni (caa 35€, kitajski switcher. Ja, tudi to sem moral probat). Bruma praktično ni. Moč caa 8-9W (moram še zmerit). Zvokovno za začetek OK, malo se mora še ulavfati, tako pasivni elementi kot lampe.
_________________ www.marsaudio.eu - zastopnik za Jantzen Audio in Fountek |
|
Nazaj na vrh |
|
|
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1088 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Mar 29, 2024 08:37 Naslov sporočila: |
|
|
bravo ..lepo ohišje...samo jaz bi vhode za signal raje zadaj prestavil ,bi po moje lepše izgledalo...enkrat moram pridet do tebe ,da malo poslušam te tvoje lampaše... |
|
Nazaj na vrh |
|
|
dabiblo
Pridružen/-a: Pon Mar 2017 14:27 Prispevkov: 166 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: Pet Mar 29, 2024 09:57 Naslov sporočila: |
|
|
Pri izgledu škoda da nisi te bambusove rezalne deske porezkal na višino, da nima tega utora na obodu. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
kalimero
|
Objavljeno: Pet Mar 29, 2024 17:00 Naslov sporočila: |
|
|
drago67 je napisal/a: | bravo ..lepo ohišje...samo jaz bi vhode za signal raje zadaj prestavil ,bi po moje lepše izgledalo...enkrat moram pridet do tebe ,da malo poslušam te tvoje lampaše... |
Kar oglasi se Drago. Si vedno dobrodošel.
Namerno je vhod za signal spredaj. To pa zato, da je pot signala čimkrajša - v mojem primeru je med konektorjema samo upor. Glej sliko:
_________________ www.marsaudio.eu - zastopnik za Jantzen Audio in Fountek |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Kosmaj
Pridružen/-a: Tor Okt 2023 22:11 Prispevkov: 38 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Ned Mar 31, 2024 19:23 Naslov sporočila: |
|
|
Lepo izgleda - predvsem mi je všeč, da je narejeno brez tiskanine.
Ali je kaj problema, ker so podnožja pritrjena na les glede na to, da se znajo kar dobro segreti ? Sploh izhodne lampe, če so po več ur v delovanju. _________________ Nikoli ne odrastemo, le igrace postanejo drazje! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
kalimero
|
Objavljeno: Pon Apr 01, 2024 19:31 Naslov sporočila: |
|
|
Kosmaj je napisal/a: | Lepo izgleda - predvsem mi je všeč, da je narejeno brez tiskanine.
Ali je kaj problema, ker so podnožja pritrjena na les glede na to, da se znajo kar dobro segreti ? Sploh izhodne lampe, če so po več ur v delovanju. |
Sem naredil že kar nekaj ojačevalcev na leseni osnovi in tudi z elektronkami, ki so tudi bile močnejše (npr GU50 - 40W), pa do sedaj še nisem imel težav s toploto. _________________ www.marsaudio.eu - zastopnik za Jantzen Audio in Fountek |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|