| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
gerchy

Pridružen/-a: Pon Sep 2008 10:43 Prispevkov: 672 Kraj: 01
|
Objavljeno: Sob Avg 22, 2009 17:05 Naslov sporočila: |
|
|
Pohvale fantom za organizacijo!
Sicer sem bil tam le kratek čas, pa vendar ... najprej sem uspel priti do hladilnika!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Avg 22, 2009 17:50 Naslov sporočila: |
|
|
Beseda, meso je postala.
Imena sem že pozabil.
Hvala vam vsem za lep dan preživet v Vaši družbi.
Pridem naslednjič zagotovo.
Vsi lepo in vljudljeno vabljeni in dobrodošli k meni doma.
Alen
[/img] _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
marko polo
Pridružen/-a: Čet Maj 2008 20:38 Prispevkov: 17 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Sob Avg 22, 2009 18:15 Naslov sporočila: |
|
|
Bilo je skromno toda prisrčno in prijetno srečanje ljubiteljev glasbe.
Boštjan hvala tebi in ostalim za trud in lep sprejem.
l.p. Jože-Velenje |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 041-644-468 |
|
 |
pIko
Pridružen/-a: Pon Jul 2009 17:05 Prispevkov: 12 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Sob Avg 22, 2009 19:11 Naslov sporočila: |
|
|
| So stvari, ki so amaterse boljše od profesionalih, pa ne samo štrudl. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29 Prispevkov: 310 Kraj: Ljubljana-Vic
|
Objavljeno: Sob Avg 22, 2009 22:24 Naslov sporočila: |
|
|
Audio Diy srečanje 2009
Bilo je fantastično. Lokacija je bila zelo dobra .Lepo mir in odmakneno od vsega.Imeli smo lep prečudovit a peklensko vroč dan...ane robi =) .Zahvalujem se simonu za prevoz in vsem za povabilo prav tako pincu in robiju ter boštjanu .V užietk mi je bilo poklepetati z gospodom Alenom, ki je bil naudušen nad mojim setupom (morva it na kakšen pir )
Spoznal sem veliko novih ljudi in tistih ki jih poznamo bolj samo pod kakšnim nickom... s katerimi sem lahko ogromno predebatiral različnih zadev.Zvokovno so se mi dopadli 3 way monitor v veliki sobi z postran sprednjo stranico.Opazil sem da vam je bil moj setup in zvočniki všječ ,tako zvokovno kot vizuelno.Zvokovno so se moji zvočniki lepo ujeli z SE 300 B ampom od starejšega gospoda ,imena se nažalost ne spomnim...toliko imen.... Malce je bilo problemov z odbojem sten vendar smo uspeli poštimati z penami. Do nasladnje fešte bom zrihtal še boljše zvočniške konektorje na ojačevalcu da bomo še lažje lahko pretikovali kable in sprobali in ugotovili najboljšo kombinacijo. Zanimiv zvok pa je imel tudi mali hibridek ki je tudi vizuelno zelo dovršen.Skratka še več takih srečanj se že veselim naslednjega srečanja pa da nas bo še v večjem številu.Hvala vsem za gostolubje in prijaznost in komunikativnost in za vse.
Za naslednič bom pa še prinesel Diy mini monitor zvočnike ,upam da bodo že izgotovljeni do takrat.
Za naslednjo fešto se prijavim za pomoč da bomo spisali na forum kateri setupi bojo predstavljeni(tako kot sva govorila z Audio Ex-om) in še malce več reklame in naredil bom še eno internetno stran , ki bo namenjena dodajanju srečanj in komentarjav in slik.
Slike bojo pa objavljene jutri.
Hvala
Lp Mr.Zigy _________________ Please visit my web site !
Home Page:
Zigy's Home Page |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1636 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Ned Avg 23, 2009 00:38 Naslov sporočila: |
|
|
Hoj,
evo mene doma, super muzikalicen dan je bil danes. Audio sensa se je zavlekla se pri kolegu. Bostjan, drago, pinc, super ste organizirali, hvala za pivo in posladek! Enkratno vzdusje, sprosceno in svobodno. Se bomo prisli in spet kaj prinesli.
lp, d. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Ned Avg 23, 2009 13:38 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi z moje strani vse čestitke organizatorjem - Audioex, Pinc in Drago.
Dobri dve urici, kolikor sem imel časa prisostvovati na srečanju, mi je minilo veliko prehitro. Enkratno vzdušje, polno znanih fac, pogovori o že zaključenih projektih, projektih v nastajanju, mnenja o sistemih, ..... še branjevke bi nam zavidale, kako so to besede tekle iz nas!
Upam, da bodo Audiodiy srečanja postala tradicija! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Ned Avg 23, 2009 16:16 Naslov sporočila: |
|
|
Pohvale tudi z moje strani. Naslednjič pa priporočam, da vsak obiskovalec nosi priponko s svojim imenom. Tokrat je bil prepoznaven samo Piko z dudiko okoli vratu (čeprav bi se mu moralo cediti materino mleko iz ust ).
Drago, Pinc in Boštjan so še enkrat pokazali razliko med profi in ljubiteljskim pristopom. Mogoče bomo "tavelke" zvočnike lahko preizkusili v Kranju v Creinativi - sam sem mnenja, da bi tam lahko resnično zarokali.
 _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mišolin
Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04 Prispevkov: 441 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Avg 23, 2009 18:47 Naslov sporočila: |
|
|
Luštno srečanje, sam sem bil prvič na kakem DIY srečanju in bi z veseljem prišel še drugič. Dobra organizacija, fajn muzka, "tamali" obeliski pa so me skoraj navdušili, da bi še sam kdaj vzel žago in spajkalnik v roke.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

|
Objavljeno: Ned Avg 23, 2009 19:00 Naslov sporočila: |
|
|
| JAZZZ je napisal/a: | | Pohvale tudi z moje strani. Naslednjič pa priporočam, da vsak obiskovalec nosi priponko s svojim imenom. Tokrat je bil prepoznaven samo Piko z dudiko okoli vratu |
Se strinjam. Ideja je odlična. _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Ned Avg 23, 2009 20:18 Naslov sporočila: |
|
|
moji vtisi so takile.najlepše so mi igrali veliki k1 na 300 b audion lampaša.izreden zvok ki ga slišiš malokrat kjerkoli.zanimivo -beri dobro so igrali tudi tisti samostoječi zvočniki z mislim da scanspeak enotami na
dynacord predojačevalec(predelan) -lampe in končno 2x400 watt mosfet digital od baltazarja .čutila ,slišala se je velika moč ojačevalca in kvaliteta zvočniških enot ki so tudi pri večjih glasnostih delovale enkratno čisto ,brez popačenj v zvoku.hvala vsem za pohvale ,upam da ste bili res zadovoljni z srečanjem.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09 Prispevkov: 194 Kraj: Tabor
|
Objavljeno: Ned Avg 23, 2009 21:14 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo
No sam ne bom komentiral naj to počno drugi.
Vsem hvala da ste se udeležili srečanja ter upam da se kmalu spet vidimo .
Nekaterih ni bilo pa vem da so imeli razne obveznosti ter se bodo udeležili naslednjih srečanj katerih priprava se je začela takoj po zaprtju tega srečanja.
Ob koncu dneva smo se Drago67,Audioex ter Pinc76 usedli na štenge ter sklenili da sigurno nadaljujemo v tej smeri,saj smo dobili z vašim številnim obiskom potrditev da smo na pravi poti.
Sam bom dodal samo slikice katerih je kar nekaj samo da pridem do spodobnega računalnika s katerim bo to mogoče
LP Pinc76 _________________ Les je naravni materijal zato barvne in strukturne spremembe niso del reklamacij
www.rmsound.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hi_musica
Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17 Prispevkov: 912
|
Objavljeno: Pon Avg 24, 2009 09:56 Naslov sporočila: |
|
|
Zam'du sm use k'r zam'd't se je dalu ...
... žal je prišlo spet nekaj vmes, čeprav me je po dolgem času spet malo zamikal audio (bosanci so mi vlivali tlake v bajti, če ne druzga sm moral biti prisoten in prevajati v slovenščino svoji ženi - keve mi) ...
Pinc, en obisk boš dobil jeseni iz moje strani, častim pir v lokalni oštariji.
Zdi se mi res dobra ideja, da bi "tavelke" zvočnike postavil v nek velik prostor. Že na lanskoletnem sejmu so imeli potencial, ki se ga v mali sobici ni dalo izkoristit.
Uspešno še naprej!
Vili |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pon Avg 24, 2009 11:27 Naslov sporočila: |
|
|
| alenvprekršku je napisal/a: | | JAZZZ je napisal/a: | | Pohvale tudi z moje strani. Naslednjič pa priporočam, da vsak obiskovalec nosi priponko s svojim imenom. Tokrat je bil prepoznaven samo Piko z dudiko okoli vratu |
Se strinjam. Ideja je odlična. |
Čeprav je to bolj srečanje samograditeljev, se bom naslednjič tudi jaz udeležil tega dogodka. Želel sem biti prisoten že sedaj, a žal nisem utegnil. Priponka pa mora biti najbrž opremljena z "avatar" imenom, oziroma z "nick name-om" - ali kako? _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

|
Objavljeno: Pon Avg 24, 2009 11:49 Naslov sporočila: |
|
|
| before je napisal/a: | | alenvprekršku je napisal/a: | | JAZZZ je napisal/a: | | Pohvale tudi z moje strani. Naslednjič pa priporočam, da vsak obiskovalec nosi priponko s svojim imenom. Tokrat je bil prepoznaven samo Piko z dudiko okoli vratu |
Se strinjam. Ideja je odlična. |
Čeprav je to bolj srečanje samograditeljev, se bom naslednjič tudi jaz udeležil tega dogodka. Želel sem biti prisoten že sedaj, a žal nisem utegnil. Priponka pa mora biti najbrž opremljena z "avatar" imenom, oziroma z "nick name-om" - ali kako? |
Točno tako. Potem bo vse lažje. Jaz sem že vsa imena zamešal ali pozabil.  _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|