Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
boogie
Pridružen/-a: Pon Maj 2009 9:58 Prispevkov: 35 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Nov 05, 2022 20:26 Naslov sporočila: Kako prodati (prodajati)? |
|
|
Imam vprašanje za soforumaše, ki so že večkrat prodali kako aparaturo v malih oglasih. Kako se spoprijeti z nekom, ki ti pošlje sporočilo o zanimanju za mali oglas, na katero odgovoriš, podaš informacije o aparaturi, mu daš telefonsko in mu ponudiš da se oglasi. Dotični kupec kljub temu še vedno kontaktira samo preko e-pošte, še rajši samo po ZS. Večkrat ga povabiš, da bi pričela komunikacijo vsaj preko telefona, pa vseeno vztraja pri ZS…ga pričnete ignorirati ali mu vseeno odgovorite na 1001 vprašanje?
Hvala.. _________________ Working Hard, Or Hardly Working? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 794 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Nov 05, 2022 22:03 Naslov sporočila: |
|
|
Najbrž mu je le rahlo dolgčas. Kdor je zares zainteresiran se bo zelo hitro dogovoril za obisk. Lahko pa je tudi poizkus kakšnega natega. No, vsak po svoje. _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Rio
Pridružen/-a: Sre Avg 2016 9:10 Prispevkov: 29 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Ned Nov 06, 2022 13:11 Naslov sporočila: |
|
|
Verjetno noče biti dosegljiv na vsakem koraku, mogoče uporablja telefon samo za pogovore s poznanimi osebami. Jaz imam raje pomembna sporočila v pisni obliki in vedno odgovorim na pisna sporočila. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|