Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Internet Vintage priloznost
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34, 35  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> VINTAGE
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
joztom

Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2020 10:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tole mi je v oči padlo, zanimivi boxi:
http://alturl.com/fzm9o

Potreben bi bil še Linkwitz filter za linearne najnižje base, če koga zanima, mu podarim PCB platico. Običajno taki PA boxi igrajo dosti bolje od dragocenih oblikovalskih kišt. Če bi dodal še 18" aktivni sub, je to non plus ultra sistem, ki poniža vse sorodno. Je pa treba nekaj znanja in malo prilagoditve.

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gwb

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2020 14:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jože, če želiš, ti za probo posodim moje i8. V osnovi zelo podobna zadeva (tudi po izgledu), seveda znatno manjša...
Nazaj na vrh
joztom

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2020 15:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kako bi pozabil, hvala. Vem, ti moram dostaviti Linkwitz filter na probo, to itak dolgujem od prej. Potem ne boš nikoli več ponujal ničesar na probo, verjemi.
Nazaj na vrh
simonceli

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 8:36
Kraj: Komenda

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 21, 2021 15:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vintage priložnost:

http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=25036
Nazaj na vrh
Audiomarka

Pridružen/-a: Sob Jan 2012 14:47

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 21, 2021 23:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Clovek gleda cene v tujini in pol doma neverjetna priloznost, pa je doma jurja vec pri cenah jurja on pol... Zgleda tut ce je skor 2x drazje je to neverjetna priloznost. Bog pomagaj.
Nazaj na vrh
simonceli

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 22, 2021 07:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Saj me nisi poklical za cene zvočnikov in pišeš o tem, da so jurja dražje kot v tujini. Torej zakaj pišeš laži?
Nazaj na vrh
Audiomarka

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 22, 2021 08:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No zda je cena cca ista kot v tujini, no mogoce je za koga to tudi neverjetna priloznost.
Nazaj na vrh
simonceli

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 22, 2021 09:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nehaj s takšnimi...
Cene niso bile nikoli višje za 2x, kot ti trdiš.
Se enkrat, govoriš na pamet, zavajas oz lažeš, ker niti ne ves kakšne so cene, ker...kot sem rekel, me niti nisi poklical oz kontaktiral.
Torej, kaj je sedaj poanta tvojega pisanja?

Cene so taksne, kot so v tujini oz lahko so tudi nižje. Stvar dogovora.
Nazaj na vrh
joztom

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 22, 2021 09:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V malih oglasih prodajaš kakor ti paše, kupci sami presodijo, če obvladajo. Saj nismo v Trenti.
Nazaj na vrh
Audiomarka

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 22, 2021 11:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Cena na malih oglasih za predpotopne tannoye je bila 2500. Ker sem videl napis da gre za neverjetno priložnost sem pač počekiral še tujino. Počekiral sem samo en zvočnik in mi je bilo dovolj te neverjetne priložnosti. Po tistem, ko sem napisal za kako neverjetno priložnost gre, je cena čudežno padla na 1700.

Se popolnoma strinjam vsak lahko piše kar hoče in prodaja po kakršnih cenah hoče. Zato sem tudi napisal kake bedarije nekateri pišejo. V čem je problem? Da sem napisal, da je bla cena 2500 Smile Saj pravim, še vedno neverjetna priložnost. Navali narod.
Nazaj na vrh
simonceli

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 22, 2021 11:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ustavi konje;

Cena za moje ahm... "predpotopne zvočnike" je 2500€ oz stvar dogovora. In nikoli ni padla na 1700€.

Res pa je, da se prodajajo/so se prodajali za 1700€, ampak to ni moj oglas, torej niti niso to moji zvočniki. Torej pišeš neresnico.

Sedaj pa zaključi-mo s tem in gremo dalje.

lpS
Nazaj na vrh
Audiomarka

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 22, 2021 14:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Potem pa sploh ugodno. V tujini 1700, pri nas pa super ugodno. Vsem bi svetoval previdnost. Tukaj na forumu je nekaj cudnih ticev, ki so marsikoga zvlekli v neko smer, ki je cisti mimohod. Sem sodijo tudi cizeki. Tega se ni mogoce znebit, ker pac vse ni zlato kar tule nekaj naglusnezev prodaja kot pravo stvar. In noben piton od kabla me pomaga.
Nazaj na vrh
simonceli

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 22, 2021 14:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne vem, a ti res ne razumeš, da si prišel nekam, kamor se te ne tiče?

Še 1x, predlagam, da zaključiš z mimosuni in gremo dalje.
Nazaj na vrh
pinus

Pridružen/-a: Pet Feb 2012 1:16
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 22, 2021 16:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

...@audiomarka vedno "poživi" dogajanje na žal že mrtvem forumu..

- ta o Cizekih, kao mimohodu, ki ga naglušneži prodajajo, kot pravo stvar, ki se je ne da znebiti..
WTF.. ? - "cizekovci" - rumeni karton za @a-marko sledi...
..ok, malo heca.., ni problema..

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 030-353370
AndrejS

Pridružen/-a: Tor Dec 2010 17:03
Kraj: Gorica

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 22, 2021 18:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pinus je napisal/a:
...@audiomarka vedno "poživi" dogajanje na žal že mrtvem forumu..

- ta o Cizekih, kao mimohodu, ki ga naglušneži prodajajo, kot pravo stvar, ki se je ne da znebiti..
WTF.. ? - "cizekovci" - rumeni karton za @a-marko sledi...
..ok, malo heca.., ni problema..

lp

Skoda tipkovnice...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> VINTAGE Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34, 35  Naslednja
Stran 32 od 35

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu