| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Je komplet dobra izbira za 3000€? |
| a) ne, za ta denar lahko dobim več |
|
12% |
[ 1 ] |
| b) da, to je dobra izbira med kvaliteto in ceno |
|
75% |
[ 6 ] |
| c) totalno sem faliu :) |
|
12% |
[ 1 ] |
|
| Skupaj glasov : 8 |
|
| Avtor |
Sporočilo |
Hevidi
Pridružen/-a: Čet Feb 2009 13:14 Prispevkov: 48 Kraj: Ihan
|
Objavljeno: Čet Jun 04, 2009 14:36 Naslov sporočila: |
|
|
evo, včer sprobu siol TV... iz sagema... katastrofa od nastavljanja.... prek hdmija mi je pošiljalo samo zvok... tko da sm mogu kr direkt zvezat iz sagema na plazmo pa potem analog zvok na marantza...
sm skor znoru, upam, da bojo dons pošlihtal, ker v čem je pol point hdmija, če morm vse posebi vlečt?!?! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Hevidi
|
Objavljeno: Čet Jun 11, 2009 11:42 Naslov sporočila: |
|
|
z upgrejdanjem FW na sagemu zadeva lepo dela...
morm pohvalt upscaling na marantzu, ker naredi navadno SD sliko gledljivo tut na 46" plazmi  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jun 11, 2009 20:20 Naslov sporočila: |
|
|
| Hevidi je napisal/a: | evo, včer sprobu siol TV... iz sagema... katastrofa od nastavljanja.... prek hdmija mi je pošiljalo samo zvok... tko da sm mogu kr direkt zvezat iz sagema na plazmo pa potem analog zvok na marantza...
sm skor znoru, upam, da bojo dons pošlihtal, ker v čem je pol point hdmija, če morm vse posebi vlečt?!?! |
Mah, Siol.... Sem prav jezen zaradi napovedanih podražitev, a zvok in slika pa tudi hitrost interneta je vse skupaj na psu... Najbolj tragikomedično je to, da se to dogaja na optiki... Tako da če kaj ne dela, se najprej vprašaj, če je s Siol-om vse ok, potem pa naprej... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambro

Pridružen/-a: Pet Maj 2009 20:03 Prispevkov: 419 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Čet Jun 11, 2009 21:02 Naslov sporočila: |
|
|
Vinylfan, strinjam se s tabo ta SIOL nas pošteno nateguje. Pod pretvezo da so dodali nekaj novih programov so dvignili ceno. Jaz sem do sedaj imel polno TV shemo in sem bil prav zadovoljen, sedaj pa so za ene dva programa prav pošteno dvignili ceno.
lp, Ambro |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Antony
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 8:37 Prispevkov: 295 Kraj: Žabnica
|
Objavljeno: Čet Jun 11, 2009 21:06 Naslov sporočila: |
|
|
| Vinylfan je napisal/a: | | Mah, Siol.... Sem prav jezen zaradi napovedanih podražitev, a zvok in slika pa tudi hitrost interneta je vse skupaj na psu... |
Kljub vsej ponudbi praktično ni velik izbire. Al SIOL, Lastovka, Satelitska al pa obična TV.
Pri satelitski imam 850programov, vendar mogoče 2 pametna, lastovka in siol pa sta mi predraga. Zakaj? Ker TV gledam tako malo, da se mi zdi neumno dajat 300€ na leto za nekaj kar ne potrebujem. Torej ostane le še klasična TV. Upam da bodo z novim letom vsaj še ostali SLO TV prešaltale na DTV, ker je slika precej boljša. _________________ Izdelava spletnih strani www.trsplet.com - www.tonimeglic.com |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jun 12, 2009 07:35 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem pa nadzadovoljen z UPC-jem, sem bil pa na Siolu prej nekaj let in poznam vaše težave
Tudi glede interneta brez pripomb, 3 leta pri njih, enkrat ga je ven vrglo za nekih par deset minut. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Hevidi
|
Objavljeno: Tor Jun 16, 2009 13:20 Naslov sporočila: |
|
|
| Fantje, na T-2 bo treba... pr men še vedno čakamo centralo, tko da sem zaenkrat obsojen na siol :/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Tor Jun 16, 2009 13:22 Naslov sporočila: |
|
|
Off topic _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|