| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
verheugen4
Pridružen/-a: Čet Dec 2015 20:29 Prispevkov: 1 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gash
Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40 Prispevkov: 291 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 03, 2015 22:57 Naslov sporočila: |
|
|
Žal ti moram povedati, da sem sam imel ta ojačevalec, ki sem ga kupil zaradi stare slave te firme. ta ni posrečena verzija. lahko pa boš z njo v pravi kombinaciji tudi zadovoljen če nisi preveč zahteven. 300 evrov za zvočnike k temu ojačevalcu je po mojem mnenju preveč. Za 300 evrov dobiš kar soliden sistem na trgu.
Glede na občutljivost zvočnikov 88 db bo ta W bolj razočaranje s tem ojačevalcem ampak zvočnikov nisem nikoli slišal. Vzemi najprej svoj ojačevalec pa z njim zvočnike poslušat. Pa še kak ojačevalec si izbori na posodo in jih poslušaj še z njim pa se boš lažje odločil.
Sicer pa povej kaj in kako bi rad poslušal (zvrst, glasnost, kaj ti je pri zvoku pomembno,...) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Sob Dec 05, 2015 15:59 Naslov sporočila: Re: Technics SU-V500 + zvočniki Wharfedale Laser Range 50 ?? |
|
|
Zvočniki niso vredni več kot 50EUR.
Imel sem par modelov Laser 90 in kasnejših z enakim driverjem, z enakim visokotoncem in visokotonec ima totalen roloff že pri 18KHz, pomeni, da je nekakšen visokosrednjetonec.
Midbas pa je, ker nima kretnice, odličen performer, ampak skuriš ga 1-2-3..
Za poganjat z ne več kot 20W sinusa, se da s temi zvočniki lepo živet, ampak ne za ta denar.. _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Sob Dec 05, 2015 16:11 Naslov sporočila: |
|
|
Tole je odličen zvočnik za nekje 170EUR..Vsaj toliko ti mora spustit ceno..
Je izpeljanka odličnega hi fi zvočnika samo malenkost prirejena za studio..Rabi stojala in vsaj dober meter, raje več, razdalje od stene, da res pokaže kaj zna(kot vsi minimonitorji)
Za začetek pa bi šlo tudi na polici, ampak ne zelo na glas, ker ima bas refelks port zadaj...
http://www.bolha.com/avdio-in-video/avdio/zvocniki/dvosistemski-zvocniki/tannoy-reveal-1301751495.html?aclct=1449229852&kw=tannoy _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|