Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nova igrača je doma......
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 165, 166, 167  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Primoz_

Pridružen/-a: Ned Nov 2009 2:32
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 21, 2015 07:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Supertweeter, z ATC SCM19 dela presenetljivo dobro, poti nazaj ni Smile

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 03, 2015 22:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pred časom sem napisal, da bom za zabavo upiknil JBL Charge 2:

audiofill je napisal/a:

Prenosni bluetooth zvočnik v več barvah z baterijskim napajanjem. Lahko ga prenašaš kjerkoli po stanovanju, vzameš na dopust, izlet, piknik, priklopiš žično ali brezžično na računalnik, telefon, tablico, uporabljaš za prostoročno telefoniranje,... Preko vgrajene 6Ah baterije lahko polniš telefon, fotoaparat, ma karkoli ima usb priklop in se polni.

Sicer ga še nisem poslušal, na podlagi izkušenj s prejšnjim modelom Charge 1, pa novega pred nakupom niti ne rabim, ko vem, da je vreden vsakega centa svojih 110 eur za kolikor se ga že lahko dobi preko neta iz tujine. Večji pogonski enoti od prejšnjega modela in dva pasivna radiatorja rezultirata še v večjem zvoku od prejšnjega modela, ki že itak slovi kot neverjeten za svojo velikost. Pazi ob 09:30 kaj dela z radiatorjema ko se ju požene hehe:

JBL Charge 2 Bluetooth Wireless Speaker - Strongest Bass Ever 12Hrs Battery

Pa isti video od 11:40 naprej, ko se človek odmika stran kako še zmeraj glasno brez tankega vpitja za tako malo zadevico.

Vmes se mi dogajalo 200 na uro in sem na to čisto pozabil, danes pa dobim preblisk, da je treba nekaj nabavit za na morje da bo špilalo, gasa v akcijo in je že doma. Upiknil najnovejšega Charge 2 plus. V bistvu funkcijsko enak prejšnjemu Charge 2, le malo kozmetično dodelan in odporen na politje z vodo. Kaj ga dela posebej zabavnega napram ostalim bluetooth prenosnim zvočnikom... hudič se lahko hkrati brezžično priklopi na tri naprave naenkrat (fončke, tablice, prenosnike) in suče glasbo z vseh. Pravi mali party. Very Happy

Sparjen s Tidalom:

Fajn špila za svojo velikost Cool
Nazaj na vrh
mravlcax

Pridružen/-a: Pet Okt 2008 17:06
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 04, 2015 18:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sam že nekaj časa uživam z Soundblaster Roar. Za ta denar mu noben prenosni zvočnik do 400€ ni prišel niti blizu.

Tudi za žurko do 15 ljudi je odličen.
borismd

Pridružen/-a: Pon Jul 2014 16:39
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 04, 2015 19:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

osebno sem slišal SB Roar in JBL....
tale "kitajček" oba gladko prekosa: Amethyst MD1

Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 04, 2015 21:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

borismd je napisal/a:

upam da tole ne bo kdo vzel kot neplačano reklamiranje, ampak mi neki noče slike gor naložit zato link:
https://www.harveynorman.si/oddelki/audio-video-foto/Zvocniki-AMETHYST-Bluetooth-MD1-crn.118291.html

Ne poznam. Če je res toliko boljši navali narod dok še je, cena je napram zunaj kot vidim zelo ugodna Cool

Tole desno pa manjši brat za v žep JBL GO. Proporcionalno manjši tudi zvok:

Me pa pozitivno preseneča bluetooth domet Charge 2+. Brez blema skozi betonsko plato iz pritličja v klet, dočim tale šmorn XPLORE XP 830:

ki od zdaj naprej počiva v predalu ne vleče niti skozi odprta vrata v sosednjo sobo...
Nazaj na vrh
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 05, 2015 07:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

borismd je napisal/a:
... samo je tudi 4 krat večji od JBL-ja...
Nazaj na vrh
mato

Pridružen/-a: Sob Avg 2015 0:16
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 19, 2015 19:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zuluf je napisal/a:
Dej še kako sliko zvočnikov in sobe nalimaj, da bomo vedeli, da nisi imaginarni kupec Laughing

Samo zate Very Happy

Zaenkrat priklopil ojačevalec direktno na PC in pognal komad FLAC, ki se ga dobi free
https://www.oppodigital.com/hra/dsd-by-davidelias.aspx

Vesel, ni kaj....

Sedaj pa uredit še ostalo, pa da vidim, koliko se bo poznalo.
ro-bi

Pridružen/-a: Sob Maj 2009 1:55
Kraj: črna

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 19, 2015 20:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Pred časom sem napisal, da bom za zabavo upiknil JBL Charge 2

Tudi jaz sem iskal nekaj v tej smeri in se odločil, da naredim sam.
Bom objavil kako sliko, ko bo gotovo (zdaj je ohišje pri mizarju).
Dvomim, da bom dosegel base, kot jih ima JBL- imam samo dva FR driverja po 10cm, a tam od 80 hz pa navzgor, bi moral delati bolje, kot zgoraj omenjeni playerji.
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 19, 2015 22:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ro-bi je napisal/a:
audiofill je napisal/a:

Dvomim, da bom dosegel base, kot jih ima JBL- imam samo dva FR driverja po 10cm, a tam od 80 hz pa navzgor, bi moral delati bolje, kot zgoraj omenjeni playerji.

Super ro-bi! Ko bo fertik nas le počasti s kako fotko Cool

JBL Charge 2 kot vidim v naših koncih postaja zanimiv tudi kolesarjem. Sem videl že dva mountnbajkerja, ki sta šibala na Celjsko kočo z njim v držalu namesto bidona in imela ravno toliko naglas, da sta kulturno slišala in ne motila drugih oz. okolice. Takle tole drugače na biciklu (fotke z neta):

Nazaj na vrh
Zuluf

Pridružen/-a: Pet Nov 2012 16:46
Kraj: bunga bunga

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 20, 2015 08:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To mato, orenk kible si nabavu Very Happy
Klipši znajo okne ven metat.
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 23, 2015 00:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pri meni tudi nekaj novega:

ro-bi

Pridružen/-a: Sob Maj 2009 1:55
Kraj: črna

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 30, 2015 07:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
ro-bi je napisal/a:
audiofill je napisal/a:

Super ro-bi! Ko bo fertik nas le počasti s kako fotko

Ni še gotovo, nekaj se pa premika.

Nazaj na vrh
strumf666

Pridružen/-a: Sob Feb 2011 3:14
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 04, 2015 20:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Napol offtopic:
Danes sem dobil idejo, da bi imel v spalnici eno mini zadevo za muziko in sem šel v comshop poslušat amethyst MD-1. Sicer poleg žal nisem imel od kolega bose soundlink minija, če pa primerjam po spominu bi pa rekel, da je amethyst res bistveno glasnejši, samo precej hitro rata naporen za poslušat, bose šele proti zgornji meji glasnosti očitno izgubi na lahkotnosti, amethyst precej prej. Skratka, mini-mini stvari odpadejo.
V harvey normanu sem zasledil dva aktivna sistema, ki ju pa nisem imel priliko slišat:
http://www.macrom.it/en/speakers/m-bts50
http://www.modecom.eu/mc-shf_56u/2.0/speakers/audio/product/
Še tole preverim, če ne bo zvenelo vredu, pa odpišem "mini" ideje... in naročim wharfdale diamond 220 za azur 350a, ki je trenutno drugje v uporabi.
Nazaj na vrh
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29
Kraj: Ljubljana-Vic

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 07, 2015 19:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@strumf666:

Mogoče bi ti znali biti zanimivi tudi teli zvočniki (link). Preden sem delal diy moje mini monitorje za zravn laptopa + gainclone amp sem tele gledal ali bi jih vzel Very Happy

Link: http://www.thomann.de/gb/fostex_fostex_pm04d_white.htm

Kar se pa tiče teh bluetooth zvočnikov se mi pa zdi da je gleda na uporabnost in vzdržljivost zame osebno glede na to da take zvočnike uporabljamo tudi na prostem(tudi pri športu) kjer je prisotna vlaga in padci se mi zdi še najboljša tale varianta Braven BRV-1 Very Happy : http://www.amazon.co.uk/Braven-Portable-Rugged-Wireless-Speaker/dp/B00B71FJU2?tag=georiot-lh-21&ie=UTF8
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
classicaudio

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 16:00

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 07, 2015 19:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz ti prodam M-AUDIO BX-8A, seveda ti jih dam prej na probo, da boš videl ali je to tisto kar rabiš. lp
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 165, 166, 167  Naslednja
Stran 62 od 167

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu