Sponzorji

EsotericAudioShop - Colibri

Sound by Hari

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Na voljo tretja kompilacija pop glasbe na pozlačenem CD-ju – Gold III

22.03.2022 - Napisal: trancedeejay

Podjetje Erzetich je izdalo tretjo kompilacijo iz trilogije pozlačenih CD-jev avdiofilske kvalitete na kateri so predstavljeni vrhunski pop glasbeniki. Odlična kvaliteta, odlična glasba, super vzdušje.

 

 

Erzetich, strokovnjaki za zvok, posvečeni izdelavi kakovostne avdio opreme, so izdali tretji pozlačeni CD avdiofilskega nivoja z naslovom Gold III, ki predstavlja tako uveljavljene kot prihajajoče neodvisne mednarodne glasbenike, vključujoč Baker Grace (ZDA), Bernardine (Avstralija), Lipford (Italija), Lolah (ZDA), LUME (Velika Britanija), Michael Wilford (Kanada), PELA (Velika Britanija), Phonix (Italija), Possimiste (Islandija), Razteria (ZDA), Tart Vandelay (ZDA), The Watters (ZDA), UNA (ZDA) in Wonky Tonk (ZDA).

 

Izid tretjega pozlačenega CD-ja označuje mejnik v zgodovini podjetja, ki je pridobilo svetovni sloves s proizvodnjo avdiofilskih slušalk in ojačevalnikov zanje.

 

 

Gold III odraža nagnjenost podjetja Erzetich h kakovostnemu zvoku in prikazuje ustvarjalno genialnost glasbenikov z vsega sveta. Če ste si zamudili umetnike s prvih dveh edicij, si jih lahko ogledate (in nekatere tudi poslušate) na spletni strani.

 

Svoj izvod Gold III lahko dobite že danes na spletni strani www.erzetich-audio.com. Prodaja se neprofitno za 10 € – plačilo krije le materialne stroške in pošiljanje.

 

 Pri Erzetich menijo, da si neodvisni izvajalci, ki so predstavljeni v teh kompilacijah, zaslužijo precej pozornosti zaradi kakovostne glasbe, ki jo neutrudno (pro)izvajajo. Z nakupom plošče poslušalci odpirajo  nove poti tem nadarjenim glasbenikom in jim omogočajo, da s to podporo še bolj izpopolnijo svojo obrt.»Naše podjetje bo še naprej promoviralo glasbeno umetnost in dober zvok,« pravi lastnik podjetja Blaž Erzetič.

 

 

 

O podjetju Erzetich

 

Podjetje Erzetich je leta 2012 ustanovil Blaž Erzetič. Rodilo se je kot posledica njegove ljubezni do odlične glasbe in tehnologije, ki stoji za njo. Danes podjetje izdeluje vrhunsko avdio opremo.

Ustanovitelj podjetja Blaž Erzetič je veliko časa in energije vložil v razumevanje tega, kako je tehnologija oblikovala glasbo in kako človeško uho zaznava zvok. Erzetič je veliko večino svojega odraslega življenja posvetil spoznavanju elektronike, oblikovanja avdio opreme in akustike – vse to ga je pripeljalo do razvoja kakovostnih ročno izdelanih ojačevalnikov za slušalke in slušalk, kjer je les slovenske lipe pomemben sestavni del teh naprav. Njegove izdelke danes uporabljajo nekateri vodilni svetovni umetniki, med katerimi tudi Imogen Heap, Kristin Hersh, Nile Rodgers in drugi.

 

Kontakt:

Blaž Erzetič

E: blaz@erzetich-audio.com

M: +386 41 509 514

W: www.erzetich-audio.com

Ostale novice

Video player
Holdviola - Tavaszi szél (Live)

Holdviola - Tavaszi szél (Live)
Bulgarian voices - Kaval sviri
London Grammar - Hey Now
To Athena - Aquatic Ballet (Live at Neubad, Luzern
Seznam vseh videov »