Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Recenzija HI-FI Pig: ATC SCM 11 MkII je izjemna zvočna omarica

22.04.2015 - Napisal: trancedeejay

 

 

Recenzija HI-FI Pig: ATC SCM 11 MkII je izjemna zvočna omarica

 


V marcu 2015 so pri Hi-Fi Pig testirali zvočni omarici ATC SCM 11 in ugotovili, da ponujajo neverjetno predstavo, zato so dobili naziv 'Izjemen izdelek'. To je zelo posebna nagrada, ki zahteva odobritev vsaj dveh Hi-Fi Pig ocenjevalcev.

 

Dan Worth: SCM 11 so solidno zgrajeni, furnirani iz pravega lesa s 'stilsko klasičnim' izgledom, ki poosebljajo solidno poslušanje. Njihovo trdno zgrajeno ohišje omogoče res izjemno predstavitev zvoka.

 

 

Kljub temu, da je bil predhodni model zvočnika temeljito prijeten, če si predvajal slabše zapise glasbe, je znal občasno razočarati – poznamo izraz 'smeti noter, smeti ven'. Vseeno sedaj s svojim bolj zrelim načinom, ATC novo zgrajeni tweeter ima moč navdušiti z levo roko in nikoli izgubiti zaupanja, kar ga naredi resnično izmenega in vsa pohvala za dosežek gre podjetju ATC.

 

 

Stavim svoj denar in pridobljene izkušnje, ko potrdim, da so ATC SCM 11 resnično na višku svojega cenovnega razreda. Zapraviti bi morali gore denarja, da bi se jim lahko postavili po robu, kaj šele prekosili te izjemno neverjetne zvočnike. Če bi doma imel prostor še za en par zvočnikov, bi jih kupil v trenutku.

 

 

Dominic Marsh: ATC SCM 11 niso popolni zvočniki – popolni zvočniki ne obstajajo. Torej vse pripelje do kompromisov, s čim lahko in s čim ne moremo živeti. Sam bi preprosto lahko živel z gibčnimi dinamičnimi zvočniki, dokončno zvesto resolucijo trebla, midrange tonsko natančnostjo teh zvočnikov in nekoliko nenavadno, z rahlim pomanjkanjem v spodnjih registrih, saj jih v tem predelu nadomesti hiter, napet, komunikativen in mogočen bas. Največja skušnjava za nakup je nizka cena, le £1,260,00. Dodobra bi se namučil da bi se lahko spomnil enega zvočnika v tem cenovnem razredu, ki bi jim lahko konkuriral na tako visokem nivoju. Dragi bralci, ko to berete, jaz načrtujem kdaj si jih bom lahko sam privoščil.

 

 

http://www.atcloudspeakers.co.uk/hi-fi/loudspeakers/hifi-entry-series/scm11/

Ostale novice

Video player
Senorita - Hauser

Senorita - Hauser
Czardas  Roby Lakatos & Dimiter Tchernookov
Adam Ben Ezra - AWESOME UPRIGHT BASS SOLO
Tove Lo - Talking Body
Seznam vseh videov »