Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nakup Blu-ray predvajalnika

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Video oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
dule

Pridružen/-a: Sob Dec 2009 15:55
Kraj: okolica LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 12, 2009 16:21    Naslov sporočila: Nakup Blu-ray predvajalnika Odgovori s citatom

Pozdravljeni

Doma imam 5.1 receiver H/K AVR2550. Zanima me če lahko nanj priklopim Blue ray predvajalnik Pioneer BDP-120, ki je sistem 7.1?

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/84/222/BDP-120/index.html

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 12, 2009 16:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Gledam manual od HK AVR 2550, le ta nima ne komponentnega video vhoda kot tudi ne HDMI vhoda, tako da bi ga lahko prikljucil le preko navadnega video vhoda.

Sicer pa preklapljanje video dela preko receiverja tako ni nujno. HDMI izhod na Bluerayu povezes direktno s TV, digitalni audio izhod (kot vidim zgolj optika) na Bluerayu pa z digitalnim audio (optical in) vhodom na receiverju.

Vse ostale funkcije Blueraya ti bodo normalno delovale. Ce ima Blueray 7.1 oznako ni relevantno.

lp, d.
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 12, 2009 16:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kot zgoraj napisano, sam zvok predvajalnika lahko povežeš z recieverjem preko optičnega priključka, sliko pa direkno na TV če ti le-ta to omogoča.
dule

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 12, 2009 16:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za pomoč. Moram zamenjati star CD player, ki mu je odpovedala mehanika. Moram hitro nekaj kupiti, saj me preganjajo otroci z risankami Zato bi vzel Blue ray, tako da lahko z mojo pogledava še kakšen film. Mislim da je za to ceno kar solidna zadeva, ali ima kdo kakšne pomisleke? Ali predlagate kaj drugega v tem rangu?

http://www.atv24.de/product_info.php?ref=14&products_id=11780
Nazaj na vrh
civo666

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 20:36

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 12, 2009 22:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz ti za isti denar prodam tega: http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=2018

Rekel bi, da je boljši. Vsaj po ocenah lastnikov sodeč.
Nazaj na vrh
MitjaF

Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56
Kraj: KRANJ

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 15, 2009 18:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dule jaz ti prodam popolnoma nov SamsungBDP1500 za 170eur.Ga ne uporabljam, ker imam WD HDTV.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 000000000
dule

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 20, 2009 19:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala sem dobil Pioneerja brez davka tako, da me je prišel dobrih 140€ v nemčiji (skupaj z optičnim kablom).
Nazaj na vrh
MitjaF

Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56
Kraj: KRANJ

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 21, 2009 23:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Res si dobro kupil.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 000000000
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 17, 2011 09:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Eno vmesno vprašanje, da ne odpiram nove teme. Ali PS 3 predvaja podnapise pri Divx formatih ali ne?
Opazil sem, da pri DVD funkcionira brez problema po Divx pa ne.
Live and let live.
Nazaj na vrh
dzigi

Pridružen/-a: Sob Maj 2008 17:15
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 17, 2011 09:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

berni je napisal/a:
Eno vmesno vprašanje, da ne odpiram nove teme. Ali PS 3 predvaja podnapise pri Divx formatih ali ne?
Opazil sem, da pri DVD funkcionira brez problema po Divx pa ne.

Berni, podpira, samo moraš najprej združiti divx datoteko in SRT datoteko v eno. To narediš z programom AVIAddXSubs2.

http://www.digital-digest.com/articles/PS3_AVIAddXSubs_AVI_Subtitles_Guide_page2.html
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 040 457 712
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 17, 2011 10:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se mi je zdelo , da je treba na nek način združiti! Hvala!
Live and let live.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Video oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu