Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Audiofili so res norci;)
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Urban25

Pridružen/-a: Pon Nov 2009 22:09
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 16:03    Naslov sporočila: Audiofili so res norci;) Odgovori s citatom

Ne morem vam povedat kako neverjetno sem presenečen nad tem, da si med seboj posojate komponente.
Še en dokaz da so audiofili res posebni ljudje.

Noben pubec z dobrim avtom, ki so mu ga tak al tak kupli verjetno starši, ga ne bo dal za vozit....vi, ki pa res s srcem kupujete, poslušate in dopolnjujete vaše sisteme, bi pa to kr posojali.

HVALA VAM VSEM
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 18:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če bi blo več takih norcev na svetu, bi bil le-ta verjetno lepši in prijaznejši za vse !!! Wink
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 18:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moj znanec je nor na ženske. Pa jih tudi posodi drugim. Pravi, da če se z njimi lepo ravna se nič ne obrabijo, pa še lepo se uigrajo.
Nazaj na vrh
Urban25

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 18:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smile)))
Nazaj na vrh
0844Ales

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 15:09
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 19:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, avdiofilija in komponente ter zvočne skrinje pa še kaj bi se našlo so vse ženskega spola...
Nazaj na vrh
Stefi

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 17:58
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 20:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pasuljaris je napisal/a:
Moj znanec je nor na ženske. Pa jih tudi posodi drugim. Pravi, da če se z njimi lepo ravna se nič ne obrabijo, pa še lepo se uigrajo.

Ja, ženske so kot ocean - na stotine ladij gre preko, pa se prav nič ne pozna! Cool
Urban25

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 20:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No no... moja pač ni taka;)
Upam
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 21:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hočeš reči, da bi se ji poznalo ...?
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 21:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Urban25 je napisal/a:
Ne morem vam povedat kako neverjetno sem presenečen nad tem, da si med seboj posojate komponente.
Še en dokaz da so audiofili res posebni ljudje.

Noben pubec z dobrim avtom, ki so mu ga tak al tak kupli verjetno starši, ga ne bo dal za vozit....vi, ki pa res s srcem kupujete, poslušate in dopolnjujete vaše sisteme, bi pa to kr posojali.

HVALA VAM VSEM

To je samo varka. Da se ti prikupijo, potem pa ti speljejo ženo. Laughing
Nazaj na vrh
matjaz z

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 13:50
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 21:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Citiram:

... jim je že boljš da spelje ženo kot da spelje avto? Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Urban25

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 22:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Audiofil, tebi je res vse seksi... Smile
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 23:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Urban25 je napisal/a:
Audiofil, tebi je res vse seksi... Smile

Mal heca more bit, je pol zdravja. Very Happy

Da se vrnem nazaj na izvorno temo... meni je v veliko veselje, če lahko komu ki ga neka stvar zanima, pa da jaz to imam in jo v nekem momentu ali obdobju ne potrebujem, posodim v uporabo. Tako je moja hifi stalaža v času vsakega dopusta po defaultu prazna, pa tudi drugače sem dostikrat brez tega ali onega, kar za par dni komu odstopim na poslušanje. Ker pa brez glasbe ne morem, v takih situacijah poslušam iz laptopa preko USB daca na slušalke, pa že preguram ta čas.

Sem pa velik ljubitelj novotarij, kar se boš lahko prepričal po moji vzhičenosti zmeraj ko uletim na kaj novega meni interesantnega (beri teženju Laughing ). Takšne zadevšne ki mi pridejo pod roke prav tako rad delim z ostalimi, če le imam dovoljenje. Zakaj bi samo jaz uživam, naj še kdo drug če ga to slučajno zanima. Razz

lp
Nazaj na vrh
Urban25

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 23:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super!

Škoda da ne voziš Porscheja Turbo, ali ipak si cool.Wink

skratka v kratkem grem do Gospoda z velikim G Marjana iz AP.
mi je tudi on razkazal delavnico kjer nastajajo njune mojstrovine in me povabil enkrat na poslušanje.
Res ste prava druščina.

komaj čakam da grem
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 00:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ti kar pojdi, samo te moram vnaprej opozoriti, da potem nič več ne bo kot je bilo. Takšne slušne izkušnje te "okužijo", ko pa si enkrat notri, pa povratka nazaj več ni. Zdaj še imaš čas da si premisliš, potem boš pečen. Laughing

Jaz zmeraj rečem, samo tole še upiknem pa sem fertik. Ja boš hudiča... morebiti si dober za pol leta, polj pa te spet začne matrati in je treba spet fehtat banko za nov hitri kredit. Za mene bi že lahko odprli svoj šalter. Laughing
Nazaj na vrh
Urban25

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 00:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JA VEM JA
moja se že drži za glavo.

jebat ga... sex drugs and rock n roll, samo jaz bi še šport k temu dodal.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu