| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ak
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 22:25 Prispevkov: 72 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Pon Maj 26, 2008 22:34 Naslov sporočila: Video povezave |
|
|
Živijo.
Mučita me dve zadevi...
Imam prenosnika s HDMI izhodom. Imam VHS/HDD/CDR video enoto, ki ima SCART, činče, S-video vode in izhode.
1. Ali obstaja kaka možnost povezat prenosnika na video? HDMI je (baje)digitalna zadeva, vsi zgraj našteti priključki video enote pa so bolj analognega prepričanja. Ali obstaja kak vmesnik/pretvornik?
2. Ali bi šlo tudi v drugo smer, torej, da bi na izhod moje video naprave priklopil kak projketor, ki ima tisti 15pinski priključek za VGA (ali nekaj podobnega).
Ok, morda sta vprašanji banalni, ampak z videom se nisem nikoli ukvarjal, filmi in projekcije me niso nikoli zanimali in omenjene zadeve bi rad rešil zaradi mularije, ki bi rada gledala risanke na velikem formatu.
Torej...help, please _________________ Have fun!
ak |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Tor Maj 27, 2008 09:33 Naslov sporočila: |
|
|
Za prvo stvar bo tezka, za drugo pa mislim, da ne bo problema, ker ne vem če sem do sedaj videl projektor s samo vga vhodom - ima samo vga projektor? Kater model? Sicer pa obstajajo tudi scart to vga kabli:
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ak
|
Objavljeno: Tor Maj 27, 2008 15:14 Naslov sporočila: |
|
|
Hmmm, se mi je zdelo, da bo s prvo rečjo bolj zoprno...škoda. Sicer sem nekje slišal, da baje obstaja nekak konverter, ampak se mi zdi, da gre bolj za neprevejrne govorice...
Glede projektorja pa gre za nekoliko starejšo Epsonovo (precej veliko) škatlo. Modela pa ne vem in ga zdaj tudi ne moremo pogledat....Tisti kabel na tvoji slikci bo pa po mojem ravno pravi.
Hvala. _________________ Have fun!
ak |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
frodo
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 0:29 Prispevkov: 206 Kraj: Miklavž na dr. polju
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ak
|
Objavljeno: Tor Jul 08, 2008 07:53 Naslov sporočila: |
|
|
Ha....
Frodo, hvala za nasvet.
Ker mi je nakup projektorja (rabljenega, za male pare) padel v vodo, tudi nisem šel kupovat kabla. Ker pa imam nagledan še en dober porjektor za male pare (tudi rabljen), bo tvoj nasvet prišel še kako prav (upam, če mi še ta nakup ne splava nekam). Hvala. _________________ Have fun!
ak |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|