| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
slycrespo

Pridružen/-a: Sre Mar 2009 2:36 Prispevkov: 176 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Sob Avg 08, 2009 23:40 Naslov sporočila: Ambilight |
|
|
| Zanimajo me vaši vtisi ob LCD-jih z Ambilightom. Je to res "ta prava stvar" ali samo še ena modna muha. Zanimajo me vaša mnenja. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Ned Avg 09, 2009 08:30 Naslov sporočila: |
|
|
Ambilight uporablja samo Philips, je v bistvu njihova "iznajdba". Najlepši učinek dobiš, če imaš TV blizu zida, ki mora bit bele barve. Da pa pride najbolj do izraza pa je priporočljivo, da cca 50cm okoli TVja nimaš ničesar (omare ipd). POznam nekja ljudi, kateri pravjo, da brez ambilighta TVja ne znajo oz ne morjo več gledat. Gledal sem tut že AUREO, ki ima ambilight okoli celotnega ekrana (nižji modeli imajo samo na levo in desno) in zadeva super izpade, sploh če je TV montiran na zid. Ambilight naj bi pomagal razbremeniti naprezanje oči pri gledanju TVja.
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Gorazd

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 14:44 Prispevkov: 323 Kraj: Sl. Bistrica
|
Objavljeno: Ned Avg 09, 2009 10:49 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz imam sicer LG-jevo 32" plazmo in nimam ambilight-a. Sem pa na zadnjo stran plazme namontiral eno lučko, ki je usmerjena v steno. Čeprav je stena za tv-jem rdeča, lučka pridoda toliko svetlobe, da te ne bolijo učki, ko gledaš. Aja, pa lučka me je prišla 20€, tako da ni to nek strošek
Da bi pa posebej plačeval pri nakupi lcd/plazme samo zato, da bi imel v ozadju luč, pa je nesmisel. Sicer res izgleda dobro, vendar na določene trenutke dobim občutek, da gledam novoletno jelko.
Razmisli o tem, da daš za tv eno poščato lučko, ki ima rumeno ali pa belo žarnico, pa boš videl, če ti bo sprememba sedla
Lp, G _________________ "I am the master of my fate
I am the captain of my soul"
DanishAudiophileLoudspeakerIndustries |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Avg 09, 2009 11:43 Naslov sporočila: |
|
|
Za oči je super zadeva, mene osebno pa moti, mora biti vse ugasnjeno v dnevni, za pravi občutek ogleda filma, ne predstavlajm si da bi v kinu okoli platna gorele luči.
Oči pa žal trpijo veliko bolj. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|