| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
G0lden
Pridružen/-a: Tor Dec 2015 10:44 Prispevkov: 4 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Jan 19, 2016 10:22 Naslov sporočila: B&W 685 (S1) Vs. Dali Zensor 3 |
|
|
Pozdravljeni,
ker sem se pred kratkim selil iz hiše v stanovanje, sem velike samostoječe zvočnike črtal iz plana. Sedaj iščem dobre, denarja vredne bookshelf zvočnike, ki bodo delali družbo sub-u, torej 2.1 sistem.
Zadevo bom pretežno uporabljal za poslušanje glasbe (v glavnem se vrti rock glasba) in seveda ogled kakšnega fajnega filma..
Malo sem v dilemi sicer med omenjenima zvočnikoma. Dozdeva se mi, da ne gre tega metat v isti koš, vsaj kar se tiče serije 2 (B&W). Ampak rabljeni 685 (S1) me stanejo skoraj isto, kot Zensor 3 (novi). Mi lahko kdo morda svetuje, reče kaj slabega/dobrega za oba zvočnika, da se lažje odločim?
PS: Pomembna so mi tudi stojala, za Zensor 3 so na voljo stojala connect, ki niso pretirano draga, pa vendar kompaktna in lepa.. Obstaja kaj za 685, v primeru, da se odločim za slednje?
Hvala v naprej! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1975 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
G0lden
Pridružen/-a: Tor Dec 2015 10:44 Prispevkov: 4 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Jan 22, 2016 16:24 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za odgovore, kar nekaj sem jih prejel na PM.
Zanima me še nekaj drugega in sicer kabel..
Do sedaj nisem kaj preveč kompliciral, sem kupil najcenejši zvočniški kabel iz koluta in poslušal... zdaj ko mi ni več tolko važno nabijanje kot kvaliteta in eleganca pa me zanimajo best buy kabli.
Malo sem prečekiral ponudbo pri playroom-u, kjer prodajajo kable (npr. dobro ocenjen CHORD Carnival SilverScreen) dokaj poceni... ampak če hočeš imet kabel s konektorji pa kar 100€ zraven...
Vidim sicer, da se lahko konektorje naredi gor tudi posebej (ker se posebej tudi prodajajo) ampak kako se to naredi? Naj me malo kdo razsvetli...
Če kaj pomaga, kabla potrebujem 2x2m.
spet, hvala v naprej! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1636 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Pet Jan 22, 2016 18:05 Naslov sporočila: |
|
|
Kupis lahko 8 zvocniskih konektorjev na vijacenje. To pomeni, da vtaknes kabel v odprtino konektorja in "zasraufas".
Lahko kupis konektorje za krimpanje. To pomeni, da se jih stisne s posebnim orodjem,
ali pa jih lahko tudi zalotas.
Mislim, da bo prva varianta za tebe najlazja.
lp, d. _________________ If it sound good and it feel good, then it's musical - James Brown |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
snifix
Pridružen/-a: Pon Sep 2009 20:31 Prispevkov: 208 Kraj: Komenda
|
Objavljeno: Pet Jan 22, 2016 18:40 Naslov sporočila: |
|
|
Mirne duse lahko pogledas tudi za kaksnimi rabljenimi kabli, za 50 eur dobis ze marsikaj.
Lp, matej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CASTOR
Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18 Prispevkov: 1087 Kraj: KOZINA
|
Objavljeno: Sob Jan 23, 2016 21:45 Naslov sporočila: |
|
|
| snifix je napisal/a: | Mirne duse lahko pogledas tudi za kaksnimi rabljenimi kabli, za 50 eur dobis ze marsikaj.
Lp, matej |
Predvsem pa, mutenje zbunjenog. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|