Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Štartam...

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mtj

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 2:10
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 23, 2008 02:35    Naslov sporočila: Štartam... Odgovori s citatom

... z Linn Majik DS-om. Predlogov za amp in zvočnike bom vesel - v tem cenovnem in kakovostnem razredu pač. Aja, DS bo edini player v verigi...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
gorko1

Pridružen/-a: Pet Maj 2008 21:44
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 23, 2008 08:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bilo bi dobro,če bi še malo napisal velikost sobe in kakšno zvrst glasbe poslušaš. Želiš novo ali rabljeno opremo?

LP,
Goran
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
gorko1

Pridružen/-a: Pet Maj 2008 21:44
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 23, 2008 09:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uuu,zdaj komaj vidim,da si nabavil digital streamer. Bravo! Verjetno zvokovno resna konkurenca Transporterju oz. čisto verjetno boljše. Predvidevam,da si dal nekje okoli 2kEUR. Torej iščemo komponente v tem razredu. Vidim tudi,da ima digitalno kontrolo glasnosti,kar bi bilo zanimivo za diretno povezavo na amp.

LP,
Goran
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
ciro

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 0:46
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 24, 2008 16:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

K Linnu gre Linn - če bo DS edini vir, lahko priključiš kar Linnov ojačevalec moči in Linnove zvočnike. Če boš imel priključen še kak drug vir zvoka, pa Linn Majik I integrirani ojačevalec in zvočniki Linn 109 ali 140, če kupuješ novo ali pa zvočniki Katan oz. Ninka, če rabljeno.

Mogoče bi šlo tudi z Linn Classik vse-v-enem sistemom. Jaz sem z njim zelo zadovoljen - zelo priročna stvarca.

Kolikor vem, je za poslušanje najbližji Linnov trgovec Czesany v Gradcu (www.hifiteam.at). Jaz sem nekatere komponente nabavil pri njemu, nekatere pa iz Anglije.

LP, Andrej
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu