| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
mtj
Pridružen/-a: Tor Dec 2008 2:10 Prispevkov: 15 Kraj: MB
|
Objavljeno: Tor Dec 23, 2008 02:35 Naslov sporočila: Štartam... |
|
|
| ... z Linn Majik DS-om. Predlogov za amp in zvočnike bom vesel - v tem cenovnem in kakovostnem razredu pač. Aja, DS bo edini player v verigi... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gorko1
Pridružen/-a: Pet Maj 2008 21:44 Prispevkov: 656 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Tor Dec 23, 2008 08:58 Naslov sporočila: |
|
|
Bilo bi dobro,če bi še malo napisal velikost sobe in kakšno zvrst glasbe poslušaš. Želiš novo ali rabljeno opremo?
LP,
Goran |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gorko1
Pridružen/-a: Pet Maj 2008 21:44 Prispevkov: 656 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Tor Dec 23, 2008 09:19 Naslov sporočila: |
|
|
Uuu,zdaj komaj vidim,da si nabavil digital streamer. Bravo! Verjetno zvokovno resna konkurenca Transporterju oz. čisto verjetno boljše. Predvidevam,da si dal nekje okoli 2kEUR. Torej iščemo komponente v tem razredu. Vidim tudi,da ima digitalno kontrolo glasnosti,kar bi bilo zanimivo za diretno povezavo na amp.
LP,
Goran |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ciro
Pridružen/-a: Sre Dec 2008 0:46 Prispevkov: 14 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Sre Dec 24, 2008 16:51 Naslov sporočila: |
|
|
K Linnu gre Linn - če bo DS edini vir, lahko priključiš kar Linnov ojačevalec moči in Linnove zvočnike. Če boš imel priključen še kak drug vir zvoka, pa Linn Majik I integrirani ojačevalec in zvočniki Linn 109 ali 140, če kupuješ novo ali pa zvočniki Katan oz. Ninka, če rabljeno.
Mogoče bi šlo tudi z Linn Classik vse-v-enem sistemom. Jaz sem z njim zelo zadovoljen - zelo priročna stvarca.
Kolikor vem, je za poslušanje najbližji Linnov trgovec Czesany v Gradcu (www.hifiteam.at). Jaz sem nekatere komponente nabavil pri njemu, nekatere pa iz Anglije.
LP, Andrej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|