Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

WLAN/router ojačevalec za slušalke

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Alen Tokmadzic
Gost

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 02, 2015 03:14    Naslov sporočila: WLAN/router ojačevalec za slušalke Odgovori s citatom

Pozdravljeni.

Je na trgu kakšen wireless (WLAN, preko routerja) ojačevalec za slušalke?
Gledal sem na googlu, če je kaj in prelistal prve tri strani iskalnih rezultatov in nisem nič našel.
Nazaj na vrh
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 02, 2015 10:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

misliš wifi streamer z ojačevalnikom za slušalke, vse v enem?

Recimo CA Minx Xi :
http://www.cambridgeaudio.com/products/network-players/minx-xi

oz. en poceni :
http://www.amazon.com/SMSL-Lossless-Streaming-Player-Headphone/dp/B00PD49G4Y

itd...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Alen Tokmadzic
Gost

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 02, 2015 11:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo.

Da ne bom sedaj zabluzil. Se opravičujem. Am, streamer... pač kot, da bi imel WLAN/wireless stacionarni Hi-Fi stereo ojačevalec, ki predvaja glasbo iz računalnika (npr., kot bi jaz uporabljal) preko routerja. Kar predvajaš v music playerju se sliši na slušalkah, ki so priklopljene na ta WLAN ojačevalec za slušalke.

Stacionarni Hi-Fi ojačevalci, ki imajo opcijo oziroma možnost predvajat glasbo preneseno iz računalnika, ki je povezan z le-tem ojačevalcem preko routerja, že obstajajo - to vem. Za slušalkarske ojačevalce pa ne vem, če taki obstajajo.
Nazaj na vrh
bogomir 4051

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 02, 2015 13:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zadnje čase sem malo brskal po netu in se mi zdi, da je edini portabl slušalkarski ojačevalec, ki je istočasno plejer in skladišče glasbe, zraven pa zna še strimati glasbo iz drugih virov, edino le Astell & Kern AK 240.
Naprava je vrhunska, cena prav tako.

Lpm
Alen Tokmadzic
Gost

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 02, 2015 17:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hm.

Mene taka stvar v bistvu ne zanima. - Da bi imel, kot v tvojem primeru, vse v enem - še player zdraven.

Nekaj takega kot je rekel soforumaš pred teboj z prvim linkom. Samo ta ima še nek internet radio pa to.

To mene ne zanima.

Rad bi imel goli ojačevalec. Recimo stereo amplifier for headphones.
Ki ima opcijo povezave preko routerja z digitalnimi oziroma elektronskimi napravami kot so računalniki.

Playerja ne rabim v bistvu ker imam telefon. Ko sem vzunaj.
Doma pa imam računalnik na katerem imam vso glasbo, ki jo imam.

Če bi še kdo kaj vedel, se priporočam.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu