| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Pon Mar 02, 2015 03:14 Naslov sporočila: WLAN/router ojačevalec za slušalke |
|
|
Pozdravljeni.
Je na trgu kakšen wireless (WLAN, preko routerja) ojačevalec za slušalke?
Gledal sem na googlu, če je kaj in prelistal prve tri strani iskalnih rezultatov in nisem nič našel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01 Prispevkov: 1117 Kraj: Lenart
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Pon Mar 02, 2015 11:48 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo.
Da ne bom sedaj zabluzil. Se opravičujem. Am, streamer... pač kot, da bi imel WLAN/wireless stacionarni Hi-Fi stereo ojačevalec, ki predvaja glasbo iz računalnika (npr., kot bi jaz uporabljal) preko routerja. Kar predvajaš v music playerju se sliši na slušalkah, ki so priklopljene na ta WLAN ojačevalec za slušalke.
Stacionarni Hi-Fi ojačevalci, ki imajo opcijo oziroma možnost predvajat glasbo preneseno iz računalnika, ki je povezan z le-tem ojačevalcem preko routerja, že obstajajo - to vem. Za slušalkarske ojačevalce pa ne vem, če taki obstajajo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bogomir 4051
Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42 Prispevkov: 1467 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pon Mar 02, 2015 13:55 Naslov sporočila: |
|
|
Zadnje čase sem malo brskal po netu in se mi zdi, da je edini portabl slušalkarski ojačevalec, ki je istočasno plejer in skladišče glasbe, zraven pa zna še strimati glasbo iz drugih virov, edino le Astell & Kern AK 240.
Naprava je vrhunska, cena prav tako.
Lpm _________________ miro |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031361550 |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Pon Mar 02, 2015 17:17 Naslov sporočila: |
|
|
Hm.
Mene taka stvar v bistvu ne zanima. - Da bi imel, kot v tvojem primeru, vse v enem - še player zdraven.
Nekaj takega kot je rekel soforumaš pred teboj z prvim linkom. Samo ta ima še nek internet radio pa to.
To mene ne zanima.
Rad bi imel goli ojačevalec. Recimo stereo amplifier for headphones.
Ki ima opcijo povezave preko routerja z digitalnimi oziroma elektronskimi napravami kot so računalniki.
Playerja ne rabim v bistvu ker imam telefon. Ko sem vzunaj.
Doma pa imam računalnik na katerem imam vso glasbo, ki jo imam.
Če bi še kdo kaj vedel, se priporočam. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|