Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

hi fi zvočniki

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
toki

Pridružen/-a: Sob Avg 2008 10:07
Kraj: koper

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 04, 2012 03:18    Naslov sporočila: hi fi zvočniki Odgovori s citatom

Lep pozdrav,

forum berem že kar nekaj časa, post pa kljub temu moj prvi. Kar me zanima so mnogi že diskutirali tukaj. Pač, že nekaj časa razmišljam o nabavi drugih zvočnikov, v bistvu že nekaj let, samo nisem mogel nikoli odločit. Tako je tudi sedaj, večni neodločnež, nabavil pa bi ene zvočnike v rangu 300-500e, druge roke, samostoječe, lahko pa tudi bookshelf, prvi so mi lepši. Moj sistem v dnevni je marantz pm7001, cd 6001, zvočniki athena sb1. priklopljen je še en subwoofer heybrook, ki je včasih on, včasih off. Z zvočniki bi šel za eno klaso kakovosti zvoka gor, za okoli 400e bi to že moralo biti. Ali ne? Trenutno mi je zanimanje pritegnil castle severn 2se, dali ikon 5(6-ko sem poslušal v big bangu, pa so mi bili všeč), dynaudio2/8, pa en ariel dyn na bolhi....pol so še tam razni missioni, kak jpw, sf 5010....
Poslušam bolj rock, post rock, nekaj klasike,....v srednje veliki dnevni. Torej, konkretno ima kdo izkušnje z dotičnimi zvočniki, počakam na kako drugo priložnost? Vem, da moja uha so tista, ki bodo poslušala, nimam pa časa in niti volje da se bom fjakal po slo. Tiste ki bom kupil bom pa tudi poslušal, to pa ja.
Pa še eno prošnjo imam, doma imam en tuner pioneer, za poslušanje radia študent, pa mi skozi prekinja postajo, kaj naredit? antene nimam, oziroma sem imel ono t ant. za 10e pa ni nič boljše...nov tuner? ali kaj

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Antun

Pridružen/-a: Tor Sep 2010 8:52
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 04, 2012 12:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na seznam daš lahko še KEF Q55
toki

Pridružen/-a: Sob Avg 2008 10:07
Kraj: koper

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 05, 2012 05:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

žal še nisem slišal nobenih kef-ov.....vem da ni merilo, a lepi mi niso nikoli bili, posebej tista belo prozorna membrana

ima kdo izkušnje s kef q55, eni se na bolhi prodajajo za 400e...?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu