| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
TUTTI
Pridružen/-a: Tor Mar 2010 19:56 Prispevkov: 265 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Sob Dec 01, 2012 14:20 Naslov sporočila: Audio klub dne 5.12.2012 od 18h dalje v trgovini VKLOP |
|
|
V sredo 5.12.2012 bo v trgovini Vklop na Celovški cesti 76 v Ljubljani, potekal zadnji letošnji Audio klub, kjer vam bomo v naših dveh poslušalnicah predstavili dva vrhunska sistema.
V zgornji poslušalnici vam bomo predstavili novo znamko iz naše ponudbe Devialet D-Premier. Naprava, ki v sebi združuje vrhunski predojačevalnik, ojačevalnik moči 2 x 240 W, DAC ter WI-FI streamer. Upravljanje je izredno enostavno preko priloženega daljinskega upravljalnika, kateri deluje preko radijskih valov in ne preko IR. Lahko pa za upravljanje naprave uporabljate tudi iPhone oz. iPad. Ohišje naprave je izdelano iz enega kosa aluminija, poliranega do visokega sijaja. Na voljo je v krom, črni ali beli izvedbi. Dizajn je resnično minimalističen, diskreten in skrajno eleganten. Skupina inženirjev iz Devialeta je vso to vrhunsko tehnologijo vgradila v napravo, ki meri le dobre 4 cm v višino, ter 40 cm v širino in 40 cm v globino. Skratka, Devialet D-Premier je trenutno zagotovo eden najbolj naprednih in inovativnih High End izdelkov na tržišču, hkrati pa je zvokovno in estetsko res nekaj posebnega. Več o vsem tem si lahko ogledate na: http://www.devialet.com/overview.php . Poleg Devialet-a vam bomo predstavili tudi novo serijo zvočnikov Sonus faber Venere: http://www.sonusfaber.com/venere/en/.
V naši spodnji poslušalnici boste lahko uživali v vrhunskem sistemu, za katerega izvor bomo uporabili multiplayer Ayre DX-5, za pretvorbi digitalnega signala v analogni bo skrbel DAC BFA (Beyond Frontiers Audio - Srbija), signal bomo ojačali s predojačevalcem BFA in ojočavalci BFA (monobloki 2x600w), ter ojačevalcem McIntosh MC 402 (2x400W) in sistem zaključili z novim modelom zvočnikov Gallus Aquarius - dvosistemski na stojalih in zvočniki Gallus Aldebaran - trosistemski samostoječi (Gallus audio technology – Slovenija). Več o teh produktih si lahko ogledate na: http://www.ayre.com/dx5.htm , http://www.beyondfrontiersaudio.com , http://www.mcintoshlabs.com , http://www.gallus-audio.com .
Vabljeni! |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: +38631665138 |
|
 |
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24 Prispevkov: 1044 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sob Dec 01, 2012 15:13 Naslov sporočila: |
|
|
@#$ ...pa glih v sredo sem brez avta  _________________ Ohm sweet ohm.
Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20 Prispevkov: 344
|
Objavljeno: Sob Dec 01, 2012 19:52 Naslov sporočila: |
|
|
Te pridem iskat  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Dec 01, 2012 20:39 Naslov sporočila: |
|
|
Obljubim pri vseh svetnikih, da mene ne bo! In mojih fotk tudi ne! _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Sob Dec 01, 2012 20:43 Naslov sporočila: |
|
|
| Kdaj se pa prične? Upam, da bom uspel prisostvovati vsaj začetnemu delu (pač služba - nočna izmena). |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29 Prispevkov: 310 Kraj: Ljubljana-Vic
|
Objavljeno: Sob Dec 01, 2012 23:25 Naslov sporočila: |
|
|
Audio klub dne 5.12.2012 od 18h dalje v trgovini VKLOP _________________ Please visit my web site !
Home Page:
Zigy's Home Page |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
TUTTI
|
Objavljeno: Pon Dec 03, 2012 14:42 Naslov sporočila: |
|
|
Vse obiskovalce, ki se nameravate udeležiti audiofilskega srečanja Audio klub v trgovini Vklop v sredo od 18h dalje, želim obvestiti, da lahko s seboj prinesete tudi vaše CD plošče, po možnosti originale.
Vsekakor vam bo omogočeno poslušanje vašega najljubšega komada v spodnji poslušalnici, kjer boste lahko v prijetnem ambientu podoživeli celotno glasbeno vsebino. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
TUTTI
|
Objavljeno: Tor Dec 04, 2012 21:52 Naslov sporočila: |
|
|
Spoštovani soforumaši,
priprave na jutrišnje srečanje v Audio klubu - Vklopu so že v polnem teku in sistemi se že uigravajo.
Prepričan sem, da si boste z jutrišnjim obiskom polepšali dan oz. večer v prijetni družbi, z dobro glasbo in kozarčkom rujnega med prijatelji.
Še nekaj utrinkov o tem, kaj vas bo čakalo v spodnji poslušalnici:
Lep večer še naprej
V |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zuluf
Pridružen/-a: Pet Nov 2012 16:46 Prispevkov: 677 Kraj: bunga bunga
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 09:59 Naslov sporočila: |
|
|
A ni blo nobenga  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bogomir 4051
Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42 Prispevkov: 1467 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 10:29 Naslov sporočila: |
|
|
Ja veš da smo bili. Malo je še zgodaj za pisat.
Novi Sonus Fabri Venere so igrali zgoraj na Devialet Premier, zvok še malo trd, zvočniki so povsem novi.
Spodaj pa Galusi na Boškotovih monoblokih (elektrarnah). Še nikdar niso igrali tako dobro.
Novi prostori Vklopa so akustično res super.
LpM. _________________ miro |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031361550 |
|
 |
Zuluf
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 16:15 Naslov sporočila: |
|
|
Zanimivo.
Jaz Galusov še nisem slišal igrati dobro. Čuden zvočnik, sploh ga ne bi znal opisat. Ves razštelan se mi zdi in izjemno precenjen.
Novi Sonusi so pa priznajte zanič. Kdor bo te Sonuse hvalil ... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29 Prispevkov: 310 Kraj: Ljubljana-Vic
|
Objavljeno: Čet Dec 06, 2012 23:53 Naslov sporočila: |
|
|
Lep pozdrav vsem skupaj !
Čisto na kratko iz "sredinega večera":
V zgornih prostorih kjer so igrali tamali (na začetku -za kratek čas) , v glavnem pa večji zvočniki Sonus faber Venere in čisto nova napravca Devialet je bil zvok zame nekako strojn in trd. Skratka ni mi ustrezalo....to je pa verjetno posledica ker še niso uigrani...upam da bo kasneje s časoma boljše
V spodnjih prostorih pa so igrali tamali Gallus-ovi zvočniki in lahko rečm da je igralo zelo lepo
Drugače pa je bilo lepo preživeti krajši zimski večer ob dobri glasbi in družbi
Slikce pa so na voljo tukaj:
http://s1303.beta.photobucket.com/user/mrzigy/library/Audio_klub_%20VKLOP_5_12_2012?src=pb _________________ Please visit my web site !
Home Page:
Zigy's Home Page |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
androsalvatore
Pridružen/-a: Sob Nov 2010 23:22 Prispevkov: 56 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Dec 07, 2012 00:50 Naslov sporočila: |
|
|
Ja včerajšnji večer v Vklopu je bil po moje eden takih, ki jih ne pozabiš zlahka. Sproščeno vzdušje, vrhunska glasbena reprodukcija in veliko dobre volje, ki se je v spodnji poslušalnici razlegala pozno v noč. Žal sem oki 22h moral oditi, a kot sem danes izvedel je trajalo skoraj do polnoči.
Ja, ja Zuluf, sem mnenja, da ti je lahko žal ker si ostal doma za računalnikom in nisi slišal tistega kar bi lahko čisto enostavno opisal......morda pa ti tega sploh nebi bilo potrebno in bi enostavno užival v tako vrhunski predstavi Gallusov, kot tudi ostalega sistema, kar le redko kdaj in kje doživiš. No, ali pa v prihodnje ostani v svojem bUNGA bUNGA in še naprej "šimfaj", ne da bi videl in slišal kaj se okoli tebe sploh dogaja.
Lahko samo pohvalim organizatorje tega srečanja g. Kanteta in g. Ignjiča. Izpeljala sta dogodek na profesionalen način, prijazen in iskren .... vidi se jima, da imata kilometrino za seboj na hifi sceni, a še vedno to počneta z veliko mero entuzijazma in ljubeznijo do tega hobija.
Da nam bi bilo še prijetneje pa smo se lahko po zmerni ceni okrepčali še s kakšno pivičko ali vinčekom.
Skratka tokrat smo vsi tisti, ki smo prišli na ta dogodek bili priča demonstraciji kako špila hifi in kako lahko zveni vrhunski highend.
Bravo in hvala za tako prijetno iskušnjo.
A |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6258 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Pet Dec 07, 2012 09:32 Naslov sporočila: |
|
|
bunga bunga - se kličejo Berlusconijeve razuzdane zabave z mladoletnimi dekleti.
Povzel po Gadafiju, zato se čuje tako afriško. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zuluf
|
Objavljeno: Pet Dec 07, 2012 10:02 Naslov sporočila: |
|
|
| No, to, da katerega od omenjenih zvočnikov nisem slišal je tvoja domneva. Napačna na žalost. Kako je sploh mogoče ne slišat teh zvočnikov, če so vsako leto na hifi showu. Dobro ta malih še nisem slišal, ampak moj komentar se ne nanaša nanje. In kako bi mi morali biti všeč, če mi niso, tudi ne vem. Za Sonuse pa tudi med vami še nisem slišal nobene pohvale. To me pa prav nič ne čudi. Slišal sem jih v Zagrebu in ni bilo za nikamor. Zvočnik je precej odstopal od ostalih in to ne ravno v pozitivnem smislu. Sicer pa lahko opišete vse njihove kvalitete. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|