Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Zvočniki B&W 704 ?
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
lukin

Pridružen/-a: Pet Dec 2009 22:34
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 19, 2012 18:55    Naslov sporočila: Zvočniki B&W 704 ? Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

ima kdo izkušnje z zvočniki B&W 704? Kako igrajo? Kako se obnesejo v manjših prostorih do 20m2? Iščem solidne zvočnike, ki bi igrali vsestransko, ali pretežno rock glasbo.

Hvala.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sim31

Pridružen/-a: Pon Nov 2010 18:13
Kraj: CE

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 19, 2012 19:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

lp

Jst sem jih sprva nameraval kupiti. Sam je bla cena takrat 2100€ za par.
Pa sem raje potem kupil rabljene 603 s2. B&W 704 v barvi češnje si lasti moj sodelavec in jih morm enkrat it poslušat k njemu, da vidim če je vlka razlika v zvoku med mojimi.

lp
benz220d

Pridružen/-a: Čet Jul 2012 20:37

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 19, 2012 22:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz sem prejšnji teden kupil 705-ke za moje pojme odlični zvočniki, vprašanje če za 20 kvadratnih metrov potrebuješ tako velike zvočnike ?
Jaz imam 705-ke v dnevnem prostoru 30 kvadratnih metrov pa brez problema napolnijo prostor z zvokom, tudi basa je dovolj...najbolje da jih greš poslušat in vidiš če so ti všeč. Cena je ugodna za ta model, sicer so slabše ohranjeni, moji so ohranjeni 10/10 lahko pogledaš slike v moji temi....
Nazaj na vrh
lukin

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 20, 2012 16:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

benz220d je napisal/a:
jaz sem prejšnji teden kupil 705-ke za moje pojme odlični zvočniki, vprašanje če za 20 kvadratnih metrov potrebuješ tako velike zvočnike ?
Jaz imam 705-ke v dnevnem prostoru 30 kvadratnih metrov pa brez problema napolnijo prostor z zvokom, tudi basa je dovolj...najbolje da jih greš poslušat in vidiš če so ti všeč. Cena je ugodna za ta model, sicer so slabše ohranjeni, moji so ohranjeni 10/10 lahko pogledaš slike v moji temi....

bom preveril tudi 705 model. vsekakor sem pristaš polnega, močnega zvoka tudi pri nižji jakosti glasnosti - zato gledam na 704.
Nazaj na vrh
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 20, 2012 17:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

lukin je napisal/a:
benz220d je napisal/a:

bom preveril tudi 705 model. vsekakor sem pristaš polnega, močnega zvoka tudi pri nižji jakosti glasnosti - zato gledam na 704.

LP

Če, že pa ravno večina B&W niso za tiho poslušanje. Bo potrebno preposlušat več zv. materiala , da se popredalčka kaj je kaj Wink
sim31

Pridružen/-a: Pon Nov 2010 18:13
Kraj: CE

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 20, 2012 17:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

lp

Lahko, da je bil še kdo pozoren pr teh modelih kje so bili izdelani čeprav ni nobene razlike pomoje. Drgač prejšnji modeli Dm 600-604 in še starejši so bli izdelani v Worthing England

Zvočniki B&W 686, 685, 684 in 683 Made in China, od modela 705, 704, 703 naprej pa Made in England. V čem je tu fora!

A je delovna sila tulk cenejša, da še gor sestavljajo. Sam pa ni primerjave o kvaliteti izdelave med sedanjim 685 in tedanjim Dm 602 S1-S3. Še dražji so pa tak cheap design.
lukin

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 20, 2012 18:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ajka je napisal/a:
lukin je napisal/a:
benz220d je napisal/a:

LP

Če, že pa ravno večina B&W niso za tiho poslušanje. Bo potrebno preposlušat več zv. materiala , da se popredalčka kaj je kaj Wink

seveda bom prej poslušal več zvrsti in se prepričal na lastna ušesa Smile
Nazaj na vrh
benz220d

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 20, 2012 20:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pa z različnimi ojačevalci tudi različno pojejo Wink
Nazaj na vrh
lukin

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 20, 2012 21:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

benz220d je napisal/a:
pa z različnimi ojačevalci tudi različno pojejo Wink

Povej malo več o tem.
Nazaj na vrh
benz220d

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 20, 2012 22:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

bowersi so malo ostrejši po zvoku, in jim prija kak mehkejši amp, če izbereš oster zvočnik in oster ojačevalec boš imel "našpičen" zvok Smile nesi svoj ojačevalec zraven in jih probaj. Itak kupuješ za sebe in mora biti zvok všeč tebi. Seveda je odvisno tudi kakšno glasbo boš poslušal in kaj želiš slišati...
Nazaj na vrh
lukin

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 20, 2012 22:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imam ojacevalec NAD C372, ki ima precej nevtralen zvok ta ko da ne bi smel biti problem. Phono pre-amp imam EAR 384p na lampe, in da super zvok.
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 21, 2012 00:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sim31 je napisal/a:

Zvočniki B&W 686, 685, 684 in 683 Made in China, od modela 705, 704, 703 naprej pa Made in England. V čem je tu fora!

A je delovna sila tulk cenejša, da še gor sestavljajo. Sam pa ni primerjave o kvaliteti izdelave med sedanjim 685 in tedanjim Dm 602 S1-S3. Še dražji so pa tak cheap design.

Hja, tudi "Made in Britain/England" ni nek pojem kvalitete. Nikoli ni bil. Še angleži se v svojih humorističnih serijah delajo norca iz "kvalitete" izdelkov narejenih v Veliki Britaniji.
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 21, 2012 05:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poleg tega da so in so vedno bili v konici audio industrije, britanci premorejo tudi dobro dozo samoironije.
benz220d

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 21, 2012 08:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To me spominja na rek: "babo lahko imaš od koderkoli, avto mora bit pa nemški! "

Angleži znajo narediti dobre stvari Wink jaz osebno vedno raje kupim izdelek če je made in UK, USA, CANADA, GERMANY itd kot China...

back on topic....

NAD bi ti znal lepo pognat B&W vzemi ga s seboj in pojdi probat...prvič boš bolj mirno spal, drugič ti pa ne bo kdo zvočnikov pred nosom kupil in se potem jeziš.....
Nazaj na vrh
benz220d

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 24, 2012 09:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

si šel probat?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu