Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Marantz SR7500

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 05, 2012 23:03    Naslov sporočila: Marantz SR7500 Odgovori s citatom

Srce mojega hišnega kina je sedaj že par let Onkyo TX-SR875.Sprejemnik je v bistvu zelo dober in nekega posebej pametnega razloga za menjavo nimam.Imam pač problem s samim seboj, da čutim neko neubranljivo notranjo potrebo(v bistvu gre že za zasvojenost), da moram stvari po nekem času zamenjati.
V bistvu preferiram Onkyo, a ker sedaj že vrsto let vsi izgledajo enako, bi sedaj vzel kaj drugega, da si malce spočijem oči.
V oči mi je padel Marantz SR7005.Oblikovno mi je všeč, testi so dobri, privat uvoznik Mediamarket pa ima z 900€ presenetljivo dobro ceno.
Ima kdo kaj bolj konkretne izkušnje s tem aparatom?

Nazadnje urejal/a krokar Pon Mar 05, 2012 23:46; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 05, 2012 23:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Verjetno mislis model SR7005? SR7500 je model iz leta 2004.
lp, d.
Nazaj na vrh
krokar

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 05, 2012 23:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ojej, seveda! Embarassed
V tekstu sem izvedel popravek in prosim administratorja, da zamenja naslov teme!
Hvala za opozorilo! Smile
Nazaj na vrh
kumer

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 06, 2012 14:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ali ni 7005 že malo zastarel model, to pomeni da ima konkurenca že novejše naprave (3D podpora...) na trgu, so pa verjetno res dražje.

LP
Nazaj na vrh
bronx

Pridružen/-a: Čet Jul 2009 16:16
Kraj: kranj

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 06, 2012 16:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo sem bil skoraj na istem imel sem tx-nr807 in mi je crknu ga dal pod garancijo na servis čakal 4 mesece, danes dobim novega 808 ob doplačilu 160€, vmes pa nisem mogel čakat mi je prvo kolega iz NL pripeljal rabljenega
mm8003 pri mmarket pa sem kupil tega sr7005, (in ga uporabljam kot pre)
Kaj naj rečem kot verjetno veš naj bi bil identičen denonu 3311, napram onkyu ima bolj sterilen zvok, pa mal je lahek (13kg), nevem kaj misliš poganjat ampak je tvoj onkyo veliko močnejši, jaz imam za moč tako mm8003, drugače pa daljinec od maranza je grd pa nepregleden, tako da jaz sedaj uporabljam kar daljinca od onkya txnr807 za marantza, kupil sem ga pa zato ker mi paše na mm8003 drugače bi verjetno ostal na onkyu (kakšnem 3008,3009) Drugače sem na splošno zadovoljen, zdej pa prodajam novega zapakiranega tx-nr808 če ga kdo rab

aja pa ima hdmi 1.4 in 3d ready
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
krokar

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 06, 2012 17:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za mnenje(upam, da bo še kakšno!).
Glede moči ni kake panike, poganjam namreč Klipsche. Wink
Drugim sicer skušam svetovati racionalno, zmanjka pa potem meni! Rolling Eyes Onkyo je za HT res odličen, se tega več kot zavedam in ga vedno tudi svetujem.A (kot sem zapisal) sem se aparata preprosto naveličal, kakor je to res bedasto!V bistvu mu manjkata le mrežni in USB priključek, pa tudi kake podpore ni za iPod & co.A vse to imam na drugih enotah, ki so poleg in priključene nanj.
SR 7005 je sicer kar aktualen model, ki se sicer v Nemčiji še vedno prodaja po 1400€ in je cena od MM res dobra.
Malo me tudi moti, da je aparat sicer atraktiven, a je fronta, ki izgleda zelo masivno, v bistvu plastična!Vsaj tako sem zasledil. Shocked
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu