Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

radeon 6850 - denon AVR 1911 - sony lcd tv = ni slike

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
perolord

Pridružen/-a: Sob Avg 2008 23:55
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 26, 2011 14:05    Naslov sporočila: radeon 6850 - denon AVR 1911 - sony lcd tv = ni slike Odgovori s citatom

Zdravo!

problemček je sledeč.... Slike ni preko hdmi kabla.

Na grafični je hdmi vhod kjer gre hdmi kabel v AVR Denon 1911, natančno v HDMI IN št.3 in fršterker je povezan na tv Sony KDL 40 e 4000. Tukaj pa nastane problem...ko hočem pogledati film, slike enostavno ni. OZ včasih mi rata tako, da je slika za 2 sekunde potem pa črno 4 s... al pa črno vseskozi. Zvok preko HDMI-ja pa deluje lepo.

Probal sem vse mogoče ločljivosti in osvežitve, pa ne rata. Naložil sem winse na novo, sem mislil da je kej z driverji, ker sem prej mel nvidio... prej sem mel zvezano DVI(hdmi adapter) na računalniku in HDMI na receiver pa je delalo brezhibno... sedaj pa sem hotel malo nadgraditi pa evo ne dela =).

Upam, da ima kdo kakšne podobne izkušnje... in vesel sem vsake pomoči.. hvala, lep dan, Pero.

Kupljen kabel, http://www.mimovrste.com/artikel/1720017321/kabel-hdmi-hdmi-10m ... 10m zato, ker bi rabil med 7 in 8 m vendar takšnega nisem zasledil....Kabel je bil kupljen že nekaj časa nazaj v začetku letošnjega leta in je preko omenjenega DVI-hdmi adapterja in hdmi-ja na receiverju delalo vse normalno.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 041218673
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 26, 2011 14:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na grafični vhod, signal bi moral iz grafične preko izhoda(out)?
Live and let live.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
perolord

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 26, 2011 15:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pomota... sej je out.... Narobe sem napisal...
Nazaj na vrh
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 26, 2011 16:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imaš na AV definirano, da na out pošilja sliko in video?(glej nastavitve av)
Live and let live.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
perolord

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 26, 2011 17:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imam. Še ena zanimiva.. zdle sem to ugotovil.

Dokler na tv-ju ne prestavim na tisti priključek, kjer imam to priključeno za sliko... potem muzika deluje čisto brezhibno... samo ko prestavim na hdmi, da bi na tv-ju bila tudi slika.. začne zvok šepati (škrtati vsakih par sekund) in slika utripne vsakih nekaj sekund)...
Nazaj na vrh
Boset

Pridružen/-a: Ned Apr 2010 22:23
Kraj: Šmarje pri Jelšah

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 23, 2012 17:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

živijo, poskusi z drugim kablom, če imaš možnost.
Drugače, pa mislim da bo treba reskirat za boljši (kvalitetnejši) kabel !
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu