Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Ali se da popravti daljinec ali dobiti nadomestnega?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ss1234

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 23:15

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 27, 2011 14:09    Naslov sporočila: Ali se da popravti daljinec ali dobiti nadomestnega? Odgovori s citatom

Kakšen mesec nazaj mi je daljinec padel v vodo. Sicer ni imel baterij(padel mi je ravno med menjanjem). Pustil sem ga da se je sušil res dolgo časa - do danes, kakšen mesec. Vendar daljinec žal ne dela. Glede na to da uporabljam ojačevalec za televizjo je daljinec nekako nujen. Zdaj me pa zanima ali se da daljinec popraviti (kakšen ki to dela), dobiti original nadomestnega ali uporabiti kakšnega univerzalnega (bolj ali manj bi potreboval samo ON, OFF in glasnost gor in dol). Ojačevalec je pa Harman Kardon HK 3470.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 27, 2011 14:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Večina univerzalnih daljincev za 10€ bo za ta opravila OK. Seveda lahko kupiš kaj boljšega, tu pa pač sam preceni če se ti splača. Original daljinec je lahko drag: )
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 27, 2011 14:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mogoče offtopic, ampak moram nalimat: http://gizmodo.com/5842107/logitechs-harmony-link-gives-tablets-and-smartphones-full-control-over-home-theaters
Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 27, 2011 15:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kupiš enaga logitech harmony, ki so od 25 eur dalje. Imajo ogromno bazo.
Nazaj na vrh
audiourbis

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 20:34
Kraj: OBALA

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 27, 2011 15:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz pa bi rad uporabil marantzov daljinec od recieverja za upravljanje xboxa.... kaj veste za kaksne kode ali kaj podobnega?? sicer je tudi ucljiv-se nauci code direktno od drugih daljincev samo postavis enega pred drugega in stiskas gumbe... torej kaj ima kdo od vas original xbox daljinec za predvajanje media-vsebin da bi ga lahko rekopiral???
Nazaj na vrh
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 27, 2011 15:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Audiourbis... sem imel omenjen daljinec in uporabljal Xbox tako, a ti to ne pomaga kaj dosti, ker ga nimam vec niti Xboxa. Sedaj mam MCE in pa isto preprogramiran Marantzov daljinec. Poskusi pa s kodo 0549. To je koda, ki je bila za Microsoftove produkte objavljena za starejsi Marantz SR5500 receiver. Sicer pa ima Marantzov daljinec tudi moznost iskanje kode za dolocen produkt, vzame nekaj casa, ampak na koncu jo lahko tudi odkrijes. Kako to pocet pa je v manualu razlozeno.

najboljsa varianta pa je vsekakor to prekopiranje komand, ker tam si pac izberes katera tipka kaj pocne.

lp, d.
Nazaj na vrh
audiourbis

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 27, 2011 16:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hvala Delfinus... jaz imam sr7500 reciever... bom probal to kodo ki si mi poslal... sicer imam ta novi xbox upam da bo ta koda delovala Very Happy
Nazaj na vrh
audiourbis

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 27, 2011 17:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

www.njuskalo.hr poglej med oglasi ce najdes kakega rabljenega
Nazaj na vrh
LISAC

Pridružen/-a: Tor Okt 2010 13:43
Kraj: Železniki

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 30, 2011 09:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Novega jaz ne bi kupil, univerzalen je ugodna opcija, najboljše pa je če ga daš kakšnemu elektroniku oz. če je kak kolega elektrčar, se gotovo da popravit, potrebno bi ga bilo odpreti, spihati oz. očistiti z alkoholom, preveriti kontakte, lahko mi ga pošlješ, pa ga pogledam, največkrat se ga da popravit...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu