| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
lapierre
Pridružen/-a: Tor Jan 2011 15:34 Prispevkov: 2 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 04, 2011 15:43 Naslov sporočila: Nakup novega HI-FI sistema - CD, tuner, ojačevalnik |
|
|
Živjo!
Za doma bi si omislil ojačevalec, CD, tuner, morebiti kakšno povezavo na MP3-je (v stilu squezzy-ja) ter dva zvočnika. Nisem neki veliki audiofil, da bi lahko jasno razločil med super sistemi in tistimi malo boljšimi, mi pa iskreno povedano nekaj pomeni tudi estetika. Glede na prebrano nekateri prisegajo na Cambridge Audio, ki naj bi bil tudi relativno poceni. Hišni kino mi ne diši oz. ga ne bi imel, cenovni okvir za komponente pa je okrog 1000 EUR (brez zvočnikov).
Kaj mi predlagate da bi kupil? Seveda pa je lahko tudi kaj drugega in ne samo cambridge audio.
Hvala! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MAre007
Pridružen/-a: Čet Dec 2010 10:23 Prispevkov: 605 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jan 04, 2011 16:21 Naslov sporočila: |
|
|
Sam sem pred kratkim kupil novega ADVANCE ACOUSTIC EZY-8 - vse v eni škatli (odličen RDS radio, CD, USB MP3, SD reža, iPod). Ne vem, če bi ti bil na zunaj všeč, ampak za dobrih 500€ se meni zdi super zadeva. Igra zelo lepo in to na zahtevnih zvočnikih.
http://www.areadvd.de/lm/AV_Hardware/test_advanceezy8.shtml

Nazadnje urejal/a MAre007 Tor Jan 04, 2011 22:59; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Tor Jan 04, 2011 17:46 Naslov sporočila: |
|
|
Povejte nam katera od firm: NAD, CA, Onkyo, System Fidelity, Rotel... vam že vizuelno ne ustreza.
Sam bi vam (v kolikor vam NAD ne ustreza) priporočal Rotel.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Tor Jan 04, 2011 18:21 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz bi priporočal, da preveriš tudi Pioneer G-clef serijo. Da bo stvar v zastavljenem cenovnem okvirju, pa bo treba izbrati cenejša modela ojačevalnika in CD/SACD predvajalnika. Tuner pa je itak le en model. Okusi ljudi so sicer različni, a meni je ta design fantastičen. Seveda pa tudi kvaliteta ni vprašljiva.
Več o tem na spletni strani: http://www.pioneer.eu/eur/landing/products/Stereo_Components.html
Fotografija dražje variante...
... in cenejše variante:
 _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
lapierre
Pridružen/-a: Tor Jan 2011 15:34 Prispevkov: 2 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jan 05, 2011 16:09 Naslov sporočila: |
|
|
| Hvala za namige...kaj pa zvočniki? Dnevna soba ima kakšnih 25m2, poleg nje pa je tudi kuhinja podobne dimenzije. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|