Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

input selektor

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
galop

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 23, 2010 11:35    Naslov sporočila: input selektor Odgovori s citatom

Lep pozdrav,že dolgo iščem balansiran input selektor oz se odločam kaj narediti, ali vzeti mehanskega ali delati oz kupiti kakšen kit .Ali ima kdo kakšen predlog kaj bi bilo ok in cenovno ugodno,oz kakšno ok shemo.
l.p
audio_holic

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 13:50
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 23, 2010 17:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poglej malo na Dantimaxovo stran...

http://electronics.dantimax.dk/
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ma_coule

Pridružen/-a: Tor Apr 2010 23:27
Kraj: south of the border

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 24, 2010 09:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mislim, da že nekoč rečeno: SSM2404
Ni poceni, je pa (preverjeno) dobro.

Za zdravje
Nazaj na vrh
galop

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 24, 2010 16:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo in hvala za odgovore,ali obstaja kakšna shema oz podatek za tele ssm 2404?

l.p
ma_coule

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 24, 2010 20:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

galop je napisal/a:
Zdravo in hvala za odgovore,ali obstaja kakšna shema oz podatek za tele ssm 2404?
l.p

Človek, ki vrhunsko spravi skupaj Aleph 5, gotovo nima težav z botrom Googlom... Wink
Meni je SSM2404 všeč, ker ne maram "masivnih" relejskih kontaktov na poti šibkega audio signala. Pred tem sem uporabljal reed releje. Obstoja v verziji smd in DIL.
V primeru zanimanja lahko še kaj napišem, pa tudi kakšen foto bi se morda našel.

Za zdravje!
Nazaj na vrh
galop

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 24, 2010 20:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Seveda ,nisem se še spravil da bi brskal po netu,drugače pa seveda je zanimanje ,v primeru da igra Smile
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 02, 2010 20:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dušan, si se že odločil za kaj?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
ma_coule

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 03, 2010 16:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ena sličica ssm2404 switch... (upam, da bo ratala).

Za zdravje!

Nazaj na vrh
galop

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 05, 2010 14:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

odločil se še nisem za nič ker sem sem pravkar prišel iz kitajske.Malo me matra ker nimam kreditne kartice in ne morem plačevati paypala,western union nakazila pa so oderuška ampak kaj moremo.Te dni se bom podal v iskanje.
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 05, 2010 23:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Citiram:
.Malo me matra ker nimam kreditne kartice in ne morem plačevati paypala,western union nakazila pa so oderuška ampak kaj moremo.Te dni se bom podal v iskanje.

Kaj sem ti rekel? Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
ma_coule

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 05, 2010 23:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

galop je napisal/a:
odločil se še nisem za nič ker sem sem pravkar prišel iz kitajske.Malo me matra ker nimam kreditne kartice in ne morem plačevati paypala,western union nakazila pa so oderuška ampak kaj moremo.Te dni se bom podal v iskanje.

Hoj galop,

da se boš lažje odločil... Wink

Za zdravje!
Nazaj na vrh
galop

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 08, 2010 21:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zgleda hudo.Po vsej verjetnosti se bom odločil za releje,oz. še prej za navaden mehanski preklopnik.ker nimam časa da bi se ukvarjal s čim bolj sofisticiranim.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu