Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kam za pregled in popravilo gramofona?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jimi90

Pridružen/-a: Čet Apr 2010 0:25
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 01, 2010 18:26    Naslov sporočila: Kam za pregled in popravilo gramofona? Odgovori s citatom

Odločil sem se, da nabavim nekaj bolj vintage in bi rad, da ga pregleda kakšen mojster, če vse deluje kot je potrebno in če je potrebno kaj zamenjati nastaviti. Pa me zanima, če lahko priporočate in napišete kam lahko oddidem se pozanimat.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fjaka

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 01, 2010 22:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dobro si se odločil...edino vrstni red je nedorečen...rabiš mojstra ali svetovalca pred nakupom ali po nakupu ???...če bi povedal kaj konkretno kupuješ bi ti lahko svetovali marsikaj...in če sploh rabiš mojstra...NE KUPUJ stvari kjer v štartu pričakuješ popravila ali zamenjave delov...in nakup kakšnega manjkajočega dela te lahko zelo drago stane....
jimi90

Pridružen/-a: Čet Apr 2010 0:25
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 02, 2010 14:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nisem ga še nabavil, rad bi predvsem za kakšno mnenje kaj se mi splača kupit in pregled, ker sam nimam pojma kaj je potrebno pregledati in se ne spoznam in pa mogoče tudi. če sam ima kakšno robo za prodat...skratka nekoga k bi mi lahko svetoval pri nakupu in tudi potem porihtal opremo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu