Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

LCD LG42''Kateri?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Video oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
aleksander

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 17:47
Kraj: Ajdovscina

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 16, 2010 18:52    Naslov sporočila: LCD LG42''Kateri? Odgovori s citatom

Zdravo..
Zanima me mnenje o LG LCDjih..?
Kateri model nabavit (velikost 42'') do nekje max 1000€?

Gledal sem pa pri PCgiga:(cenovno so najugodnejši)

http://www.pcgiga.si/product_info.php?products_id=1695
http://www.pcgiga.si/product_info.php?products_id=1755
http://www.pcgiga.si/product_info.php?products_id=1779

Si kdo lasti katerega od teh modelov in mi lahko poda kako dobro mnenje?

hvala
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Yahoo Messenger - naslov MSN Messenger - naslov
kumer

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 16, 2010 19:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ali mora biti obvezno led lcd

ker plazma 42g20 ima zelo dobre ocene...

http://www.audio-kontakt.com/forum/viewtopic.php?t=719&postdays=0&postorder=asc&start=165
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mpm

Pridružen/-a: Čet Mar 2010 20:47
Kraj: lJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 16, 2010 20:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vsekakor je LED TV ta trenutek najboljša izbira, veliko bolje kot LCD in plazma, ki je po moje v razvoju nekoliko obtičala. Cenovno med LCD in LED skoraj ni več omembe vredne razlike, je pa omembe vredna razlika v kvaliteti.
Nazaj na vrh
andrej

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 17:47
Kraj: Obala

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 16, 2010 20:16    Naslov sporočila: LG LH4900 Odgovori s citatom

lani sem kupil LG LH4900 42", sem zadovoljen z njim, divxi in podnapisi delajo BP.
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 16, 2010 20:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz imam LG 32SL8000, ki je "manjši brat" LG 42SL8000, in moram reči, da sem zadovoljen z njim. Če želiš ravno LCD televizor, potem bi omenjeni bil dober nakup. A jaz bi raje na tvojem mestu vrgel oči na kakšen LED LCD model, kateri imajo še boljše lastnosti in manjšo porabo energije od klasičnih LCD modelov.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
aleksander

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 17:47
Kraj: Ajdovscina

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 16, 2010 20:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V teh treh primerih gre za LED LCDje.
Zagledal sem se v design,pa tudi slika je zelo dobra..

Kako pa je pri drugih proizvajalcih..Se za tak denar dobi primerljiva kvaliteta?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Yahoo Messenger - naslov MSN Messenger - naslov
before

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 16, 2010 21:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ups, pardon - sem napačno prebral ime modela na temle linku http://www.pcgiga.si/product_info.php?products_id=1755
Seveda gre za serijo 9000, ki je LED LCD in ne za serijo 8000, ki je najvišja serija LCD modelov LG-ja.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 16, 2010 21:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

aleksander je napisal/a:
V teh treh primerih gre za LED LCDje.
Zagledal sem se v design,pa tudi slika je zelo dobra..

Kako pa je pri drugih proizvajalcih..Se za tak denar dobi primerljiva kvaliteta?

Opozoril bi na to, da obstajata dve različici/izvedbi LED osvetlitev LCD ekrana: BACK LED in EDGE LED. V principu je boljša prvo omenjena izvedba, saj bolj enakomerno osvetli ozadje ekrana kot pa druga, ki sveti z robov ekrana proti sredini, kjer začne svetloba slabeti.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Video oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu