| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
aleksander

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 17:47 Prispevkov: 659 Kraj: Ajdovscina
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kumer
Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45 Prispevkov: 948 Kraj: MARIBOR
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mpm
Pridružen/-a: Čet Mar 2010 20:47 Prispevkov: 55 Kraj: lJUBLJANA
|
Objavljeno: Ned Maj 16, 2010 20:02 Naslov sporočila: |
|
|
| Vsekakor je LED TV ta trenutek najboljša izbira, veliko bolje kot LCD in plazma, ki je po moje v razvoju nekoliko obtičala. Cenovno med LCD in LED skoraj ni več omembe vredne razlike, je pa omembe vredna razlika v kvaliteti. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
andrej
Pridružen/-a: Tor Apr 2008 17:47 Prispevkov: 121 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Ned Maj 16, 2010 20:16 Naslov sporočila: LG LH4900 |
|
|
| lani sem kupil LG LH4900 42", sem zadovoljen z njim, divxi in podnapisi delajo BP. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Ned Maj 16, 2010 20:39 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz imam LG 32SL8000, ki je "manjši brat" LG 42SL8000, in moram reči, da sem zadovoljen z njim. Če želiš ravno LCD televizor, potem bi omenjeni bil dober nakup. A jaz bi raje na tvojem mestu vrgel oči na kakšen LED LCD model, kateri imajo še boljše lastnosti in manjšo porabo energije od klasičnih LCD modelov. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 17:47 Prispevkov: 659 Kraj: Ajdovscina
|
Objavljeno: Ned Maj 16, 2010 20:59 Naslov sporočila: |
|
|
V teh treh primerih gre za LED LCDje.
Zagledal sem se v design,pa tudi slika je zelo dobra..
Kako pa je pri drugih proizvajalcih..Se za tak denar dobi primerljiva kvaliteta? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Ned Maj 16, 2010 21:48 Naslov sporočila: |
|
|
Ups, pardon - sem napačno prebral ime modela na temle linku http://www.pcgiga.si/product_info.php?products_id=1755
Seveda gre za serijo 9000, ki je LED LCD in ne za serijo 8000, ki je najvišja serija LCD modelov LG-ja. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Ned Maj 16, 2010 21:59 Naslov sporočila: |
|
|
| aleksander je napisal/a: | V teh treh primerih gre za LED LCDje.
Zagledal sem se v design,pa tudi slika je zelo dobra..
Kako pa je pri drugih proizvajalcih..Se za tak denar dobi primerljiva kvaliteta? |
Opozoril bi na to, da obstajata dve različici/izvedbi LED osvetlitev LCD ekrana: BACK LED in EDGE LED. V principu je boljša prvo omenjena izvedba, saj bolj enakomerno osvetli ozadje ekrana kot pa druga, ki sveti z robov ekrana proti sredini, kjer začne svetloba slabeti. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|