Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Predlogi za Multimedia HI-FI Show 2010
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mavi

Pridružen/-a: Čet Avg 2010 9:47
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 12, 2010 12:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Podpiram vse kar je v zvezi z izdelavo CDja, ki bi ga potem predvajali po različnih sobah po vnaprej znanem urniku.

Kot pojasnilo pa povem, da je bil tak način predstavljen na sejmu v Milanu- vsaj pred leti je bilo tako
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
hifi&me

Pridružen/-a: Tor Jan 2010 12:12
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 12, 2010 12:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Živjo TUTTTI ali V, tudi jaz ne poznam tvojega imena in vse kar vem o tebi sem izvedel iz enega tvojega posta...

Verjamem ti na besedo, da znaš dobro organizirati, vendar pa je tvoj PR prej slab kot dober. Moraš vedeti, da tale forum beremo tudi tisti, ki te drugače ne poznamo in če ima že organizator tak odnost kot ga je bilo zaznati iz tistega posta, potem tole že ne more biti uredu.

Sem dal predlog; da bi bilo zanimivo primerjati komponente različnih cenovnih razredov.... oz nekaj podobnega. Vendar me nič ne prizadane, kot praviš, če to pač ni mogoče.

Tudi tebi ni treba biti prizadet zaradi mojega predloga. Jaz sem gledal s poslovnega zvidika kaj je dobro za sejem in tisti tvoj post to vsekakor ni bil. Tudi sam ne maram zavijati stvari v celofan, ampak tukaj gre za drugo zadevo....profesionalnost.... ti si PR,...tukaj ni prostora za tvoja čustva...seveda, če bi rad privabil čim več ljudi.

Lp
Nazaj na vrh
Wolumen

Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46
Kraj: Škofija loka

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 12, 2010 12:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem za cd samo če bo to početje legalno.
Nazaj na vrh
TUTTI

Pridružen/-a: Tor Mar 2010 19:56
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 12, 2010 21:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Živjo hifi&me,

jaz sem Vojko Ignjić, tako, da glede tega ne bo več zapletov in nejasnosti kdo se skriva za imenom in v nekaterih postih sem pojasnil od kod TUTTI. Fino bi bilo, da to storite tudi ostali in na ta način si boste olajšali medsebojno spoznavanje na sejmu.

Namen te teme je priti do izboljšav na sejmu multimedia show in glede na podane predloge sem dal primerne odgovore. Jaz v poslovne zadeve ne vpletam emocij in preseneča me, da je bilo to čutiti iz mojih odgovorov. Res je da sem bil ponekod malo piker in verjetno tudi ne tako diplomatski, kot se morda od PR predstavnika pričakuje, a če berete današnje časopise in najbolj udarne teme vse skupaj bolj diši na rumeni tisk kot na resne časopise. No in morda je to tudi posledica takega branja drugih medijev in sem si tudi jaz privoščil verjetno več, kot bi posameznikom bilo všeč.

No pa pustimo sedaj vtise za nazaj, tvoj predlog je vsekakor zanimiv, pred leti smo podobno že izvedli in tudi o tem sem že pisal. Sedaj pa je dejansko možno videti podobne primerjave samo v okviru posameznega razstavljalca in v odvisnosti od njegovih ciljev na sejmu. Lansko leto je imel podobno kot predlagaš Vklop na svoji predstavitvi, ko je bilo moč slišati tri oz. štiri sisteme različnih cenovnih razredov.

Ali bo letos kaj podobnega ne vem še, a če izvem vas o vsem pravočasno obvestim.

Lp
Vojko
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: +38631665138
TUTTI

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2010 01:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

"za pojasnilo glede medsebojne primerjave različnih sistemov"

Glede predlaganih medsebojnih primerjav, tako po velikosti, kot cenovnem rangu, želim omeniti, da so manjše sobe primerne za manjše sisteme in da velike sobe zahtevajo večje sisteme.
Posledično to pomeni, da smiselnost primerjave različnih sistemov, kot si nekateri želite ni smiselna niti primerna za korektno podajanje ocene o samem sistemu.

Soba Audio kontakt na sejmu je namenjena predstavitvi portala, kot tudi vsem idejam in predlogom, ki jih imate v tej in ostalih temah in je dana z moje strani ravno za take namene. Namene preizkušanja in primerjanja.
Predhodne sejme le to niste izkoristili, niti ste se okoli tega angažirali.

Škoda bi bilo zamuditi tudi to priložnost.
Nazaj na vrh
DOLAR

Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03
Kraj: bUNGA bUNGA

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2010 09:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To je verjetno mišljeno za zvočnike. CD playerje različnih cenovnih rangov lahko brez problemov poslušaš v velikih ali malih sobah.

lp
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2010 10:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tako kot je povedal TUTTI. Vzemite si čas in se angažirajte kot člani Audio Kontakt-a. Nekaj nas je že v ekipi, dodatno osebje, ki bi pomagalo na HI-FI Showu je zaželjeno (članom, ki bi se angažirali le toliko, da dobijo badge bomo primorani le tega odvzeti). Dve leti nazaj je bilo odlično, imeli smo vrhunske zvočnike, štrudl in borovničke, seveda nas pa je tudi bilo nekaj v ekipi. Letos bo tudi pestro. Predloge kako bi želeli predstaviti Audio Kontakt na Showu in pa na kakšen način Audio Kontakt člani doprinesejo k boljši prepoznavnosti Showa, boljšem oglaševanju mi lahko posredujete tudi na mail ali ZS.
Lep pozdrav
Audio Kontakt administrator
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2010 12:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

trancedeejay je napisal/a:
Tako kot je povedal TUTTI. Vzemite si čas in se angažirajte kot člani Audio Kontakt-a. Nekaj nas je že v ekipi, dodatno osebje, ki bi pomagalo na HI-FI Showu je zaželjeno (članom, ki bi se angažirali le toliko, da dobijo badge bomo primorani le tega odvzeti). Dve leti nazaj je bilo odlično, imeli smo vrhunske zvočnike, štrudl in borovničke, seveda nas pa je tudi bilo nekaj v ekipi. Letos bo tudi pestro. Predloge kako bi želeli predstaviti Audio Kontakt na Showu in pa na kakšen način Audio Kontakt člani doprinesejo k boljši prepoznavnosti Showa, boljšem oglaševanju mi lahko posredujete tudi na mail ali ZS.
Lep pozdrav
Audio Kontakt administrator

Jaz lahko kaj graviram! Very Happy
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2010 20:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lani sem obljubil da se letos angažiram in obljubo bom držal. Sem že vzel dopust in v audio-kontakt sobi bom prisoten vse tri dni. Upam, da Trancija vsaj malo razbremenim. Lani je bil sam za vse + mali milijon ostalih skrbi v zvezi portala, ter je revež skoraj pregorel.

K sodelovanju vabljeni tudi ostali. Tranci vlaga ogromno denarja, živcev in truda, da lahko 24/7 uživamo v našem priljubljenem spletnem mestu in bi se spodobilo, da se, če že ne drugače, vsaj te tri dni angažiramo in mu pomagamo. Dajmo tudi kaj dati (pa ne denarja), ne samo jemati.

Lep pozdrav vsem!
Nazaj na vrh
TUTTI

PrispevekObjavljeno: Tor Avg 17, 2010 22:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vse, ki se boste angažirali okoli sobe AK ali v dogovoru z ostalimi razstavljalci na sejmu naprošam, da vse aktivnosti planirate v okviru časa, ko je sejem odprt za javnost. Urnik si lahko pogledate na www.multimediashow.net.

Izven tega, v naprej dogovorjenega časa, razne demonstracije in motenje ostalih gostov hotela niso zaželjene in prosim, če to lahko spoštujete.

Hvala za razumevanje
Nazaj na vrh
Wolumen

Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46
Kraj: Škofija loka

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 18, 2010 13:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz lahko pomagam pri borovničkah če bojo Laughing
Nazaj na vrh
Stefi

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 17:58

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 19, 2010 18:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem pogledal seznam razstavljalcev, pa imam eno vprašanje:

kdo/kje je J&B PLOŠČARNA?
11duc

Pridružen/-a: Pet Maj 2008 22:40
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 19, 2010 19:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

taka predstavitev ne bi bila slaba

http://www.myav.com.tw/bbs/showthread.php?s=892883d0a20e65467d67001ea27aadcf&threadid=274097&perpage=12&pagenumber=5
Nazaj na vrh
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 19, 2010 20:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Stefi je napisal/a:

To je Jazz&Blues Ploščarna, jazz in blues entuziasta Mateja, ki ima trgovinico na Trubarjevi ! Smile
Stefi

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 17:58

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 19, 2010 21:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

janzi je napisal/a:
Stefi je napisal/a:

To je Jazz&Blues Ploščarna, jazz in blues entuziasta Mateja, ki ima trgovinico na Trubarjevi ! Smile

Janzi hvala, seveda sem že bil tam, samo se nisem spomnil imena.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
Stran 7 od 8

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu