Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

CES 2011
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
tromba

Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37
Kraj: Okolica LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 12:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audio_holic

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 13:50
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 13:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tromba je napisal/a:

Pa smo spet tu. Slovensko znanje pri nas ni nič vredno oz. deležno kakršnekoli pozornosti. In o tem sva s kolegom že govorila in imel je prav.

Se ne bi ravno strinjal z to izjavo...da nek izdelek pri nas ne dobi pozornosti, gre velikokrat zasluga prav avtorju izdelka. Sam bi se z največjim zanimanjem udeležil kake prezentacije domačega izdelka. Če je to lahko organiziral Vojko, Franc in tudi Projet, ne vem zakaj ne bi tudi kdo drug. Morda nas Miro preseneti in organizira prezentacijo v npr. Vklopu. Verjamem, da bi dogodek bil precej odmeven v širši SLO audiofilski sceni.. Cool
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 14:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audio_holic je napisal/a:
tromba je napisal/a:

Pa smo spet tu. Slovensko znanje pri nas ni nič vredno oz. deležno kakršnekoli pozornosti. In o tem sva s kolegom že govorila in imel je prav.

Se ne bi ravno strinjal z to izjavo...da nek izdelek pri nas ne dobi pozornosti, gre velikokrat zasluga prav avtorju izdelka. Sam bi se z največjim zanimanjem udeležil kake prezentacije domačega izdelka. Če je to lahko organiziral Vojko, Franc in tudi Projet, ne vem zakaj ne bi tudi kdo drug. Morda nas Miro preseneti in organizira prezentacijo v npr. Vklopu. Verjamem, da bi dogodek bil precej odmeven v širši SLO audiofilski sceni.. Cool

imeli smo že štiri srečanja na vranskem,kjer se je lahko slišalo in videlo veliko mirotovih izdelkov.....
ne vem zakaj bi vsi morali razstavljati ravno v vklopu???? Rolling Eyes
Nazaj na vrh
tromba

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 15:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Drago,

predvsem zato, ker se v Vklopu zbirajo ljubitelji dobrega zvoka, katerih na Vranskem pač nikoli ne bo.

Audio_holic,

Kaj bo storil Miro, je njegova stvar.
Je pa res, da mnenje o izdelku v Stereo timesu in drugih dobrih hi fi revijah tudi lahko kaj pomeni, vsaj za začetek. Ne si mislit, da ljudje, ki na sejmih POSLUŠAJO sisteme in jih ocenjujejo, nimajo pojma o teh stvareh. So tudi tisti, sicer izjemno redki, ki ne poslušajo in želijo soliti pamet. Very Happy
Nazaj na vrh
audio_holic

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 13:50
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 16:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tromba je napisal/a:

Je pa res, da mnenje o izdelku v Stereo timesu in drugih dobrih hi fi revijah tudi lahko kaj pomeni, vsaj za začetek. Ne si mislit, da ljudje, ki na sejmih POSLUŠAJO sisteme in jih ocenjujejo, nimajo pojma o teh stvareh. So tudi tisti, sicer izjemno redki, ki ne poslušajo in želijo soliti pamet. Very Happy

To je res. Vendar bi bilo fajn organizirat kak dogodek tudi za domačo avdiofilsko sceno, kajti vsi pa ravno ne hodimo v Las Vegas Wink
Nazaj na vrh
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 16:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

tromba je napisal/a:
Drago,

predvsem zato, ker se v Vklopu zbirajo ljubitelji dobrega zvoka, katerih na Vranskem pač nikoli ne bo.

Audio_holic,

Nekaj ljubiteljev dobrega zvoka Laughing

Kdo od njih ni ljubitelj dobrega zvoka Confused

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
tromba

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 17:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pinč,

še enkrat si preberi, kaj sem zapisal. Da ponovim. V Vklopu se zbirajo ljubitelji dobrega zvoka, ki jih na Vransko pač nikoli ne bo.

Je pa tudi res, da ljubitelji dobrega zvoka, ki se srečujete na Vranskem, množično ne obiskujete Vklopa, razen, če se motim.

Nisem pa napisal, da na Vranskem ljubiteljev dobrega zvoka ni. To lahko vsak vidi, ki zna brati. Kako ti to interpretiraš, tvoja stvar.
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 17:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tromba je napisal/a:
Pinč,

še enkrat si preberi, kaj sem zapisal. Da ponovim. V Vklopu se zbirajo ljubitelji dobrega zvoka, ki jih na Vransko pač nikoli ne bo.

Nisem pa napisal, da na Vranskem ljubiteljev dobrega zvoka ni. To lahko vsak vidi, ki zna brati. Kako ti to interpretiraš, tvoja stvar.

ljubitelji dobrega zvoka so se in se bodo zbirali povsod kjer bo dober zvok. Wink
jaz nikoli nisem trdil da v vklopu ni dobrega zvoka.bil bi neumen ,če bi kaj takega izjavil,ker sem jih dostikrat slišal na hi -fi shovih v ljubljani.pred časom sem mislil tudi sam zaviti v vklop ,vendar mi čas ni dopuščal.se pa mislim vsekakor v prihodnosti udeležiti kakega srečanja.
tromba prosil bi te, da ne pogrevamo starih zamer in da peljemo debato v mirne vode. Wink
Nazaj na vrh
tromba

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 17:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zamere???? Rolling Eyes

Ker si omenil, me spomni, kdaj sem ti kaj zameril zaradi Vranskega ali pa Vklopa. Kolikor vem, nič. Pa tudi drugače nisem nič zameril, kvečjemu je bilo lahko obratno, pa je to povsem tvoja stvar in o tem nič ne vem.

Ampak tiho ne bom. In kaj boš sedaj?

Da ne bo pomote, mi je vseeno, kam gre kdo poslušat muziko.
Nazaj na vrh
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 17:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

tromba je napisal/a:
Pinč,

r.

Če pač razbereš iz slik se da na njih videti par ljubiteljev dobrega zvoka ki SE zbirajo v Vklopu ter so prišli tudi na Vransko Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
tromba

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 17:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, malo preveč sem posplošil.
Kot vedno, ni vse za vsakogar in to je tisto, kar sem želel sporočiti. Ampak kaj jaz mislim, ni in ne more biti nekaj, s čimer bi se vsi strinjali, mi je povsem jasno, za razliko od enih, ki morajo imeti vedno prav, tudi, če nimajo.
Nazaj na vrh
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 18:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP

Konkretno ne bi omenjal ampak velja zelo na široko in na splošno tudi "naših in hrvaških kolegov" konstruktorjev je zelo samovšečnih, nimajo nobene ali zelo malo ustrezne opreme za poslušanje, še manj prostora, če jih kaj vprašaš to razumejo kot osebno kritiko...Ko jih vprašaš o "njihovi audio filozofiji" imajo oni najboljše izdelke na svetu in podobne izjave ... Ko pa jim omeniš "poslušanje" pa jih je en sam izgovor !!!
Primer.: Na zagrebškem sejmu je bil izgovor Šumiča : Kabli samo po naročilu !!??
Postavijo si pa take cene, da misliš, da se res hecajo ...

Če je "izdelek" primerno "cenjen" sodi na "primerno samostojno predstavitev" in ne šlepanje pri nekomu (To je tako kot bi Opel predstavil nov model v salonu Forda ) ...
Torej strošek "dobrega Hotela" nekaj tisoč € je samo kaplja v morje "ekonomski konstrukciji modela" in če tak "izdelek" ni tako predstavljen je zelo žalostno ...

Tako kot sem že napisal izjavo "Pipistrela" ... Inovacija_izdelek je končan ko pride do uporabnika in ga le ta pohvali !!!

Nazadnje urejal/a ajka Pon Jan 31, 2011 01:54; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: -
tromba

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 21:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ajka,

se z vsem, sploh pa z zadnjo mislijo ZELO strinjam.
Nazaj na vrh
tromba

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 22:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ajka,

poznam nekoga, ki je izredno nezaupljiv do potencialnih strank, kar gre tudi v škodo poslu.

Saj veš, koga mislim.
Nazaj na vrh
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 31, 2011 01:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tromba je napisal/a:
Ajka,

poznam nekoga, ki je izredno nezaupljiv do potencialnih strank, kar gre tudi v škodo poslu.

Saj veš, koga mislim.

LP

Nezaupljivost je nekaj drugega kot "racionalno razmišljanje".
Ni posla za vsako ceno . Veliko pomeni "ekonomski red in bonton", ki ga manjka tako s strani "prodajalcev" a žal vse več tudi s strani "kupcev" ...
Upam,da razumeš zakaj gre Wink ...
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
Stran 6 od 8

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu