Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

AUDIODIY srečanje -Vransko 2009
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 02, 2009 11:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

alenvprekršku je napisal/a:
krokar je napisal/a:
Nisem prišel, ker sem se bal, da bom edini plešast! Embarassed Je pa očitno strah bil odveč! Very Happy
Bo pač razprava o kablih morala počakat na naslednje leto! Wink

Ti in jaz bi se komot zlasala. Very Happy Tudi jaz sem letalonosilka za muhe. Sad
Pridem na prvo naslednje srečanje.
Prosim vse, da mi prej pošljejo svoja nick in prava imena. Graviral bom ista na ploščice in razdelil. Pritrjevanje bo z dvostranskim trakom. Drugega nimam! Tako se bomo lažje prepoznali in manj bom/o imel/i za pozabiti. Embarassed

Lp Alen

ne ...ne.. fantje niste plešasti,samo oči so vam prenizko namontiral. Laughing

ej ...hec....ne me tepst Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
AUDIOEXPERT

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50
Kraj: CELJE

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 02, 2009 15:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne,ne me tepst...z baseball palco jih boš čez lopatice dobil Laughing Laughing
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 040 557 500
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 02, 2009 19:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz se čisto nič ne sekiram zaradi pleše. Pravzprav si ne znam več predstavljati življenja brez nje, saj takšne lepe poteze obraza rabijo več prostora. Twisted Evil

Laughing
Nazaj na vrh
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 02, 2009 21:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smo čedalje večje face! Wink
mišolin

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 02, 2009 21:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

The less hair you have, the more head you get. Wink
Nazaj na vrh
drago67

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 02, 2009 22:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pinč še kakšno fotko nalimi. Laughing
Nazaj na vrh
AUDIOEXPERT

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 03, 2009 09:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Audiofil,imaš lep obraz kot obrazec za dohodnino! Laughing
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 040 557 500
Gorazd

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 14:44
Kraj: Sl. Bistrica

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 04, 2009 16:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

AUDIOEXPERT je napisal/a:
Audiofil,imaš lep obraz kot obrazec za dohodnino! Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Nizka, nizka Laughing Laughing

Skoraj za rdečega Laughing Laughing

Lp, G

DanishAudiophileLoudspeakerIndustries
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 04, 2009 17:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če bi bil še malo lepši, bi bil že kičast. Laughing
Nazaj na vrh
ck

Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 04, 2009 19:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Takale srečanja so vsekakor dobra zaradi druženja, izmenjave mnenej, znanja, informacij,.... in se bom mogoče keterega od prihodnjih tudi udeležil.

Vidi se, da se nekateri vložili veliko truda in znanja v svoje izdelke. Mogoče bo še mene kdaj ponovno prijelo kaj narediti (prvi zvočnik z bas refleksom sem naredil pred cca 30 leti, zadnji resnejši izdelek - napajalnik z regulacijo izhodne napetosti pa pred cca 20 leti - takega sedaj lahko kupiš za nekaj 10 EUR). Edino kar še naredim zadnje čase je kašen absorber ali kabel.

Ja pa po mojem mišljenju nemogoče realno oceniti kvaliteto posameznih komponent ali celotne postavitve v sobi s tako golimi stenami, kot jo vidim na pripetih slikah.

Težko je soditi velikost sobe po slikah, vendar gre verjetno za več kot 40 m2.

RT 60 v taki sobi zna biti tudi 2-3 x večji od priporočljivega, kar zelo poslabša zvočno sliko. Razne namestitve absorberjev iz pene lahko malce pripomorejo pri visokih tonih, za srednje in nižje pa bi morala biti pena ZELO konkretna (specialne pene v primerni debelini).

V kolikor bo v tem prostoru še kdaj takšno srečanje, priporočam resnejši pristop k rešenju akustike.
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 04, 2009 20:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

No sem si vzel še nekaj časa da pripopam še par slikic Laughing

Nekateri so bili žejni in upam da je bilo vsega dovolj tako alko kot brez alkoholnih pijač.

Trenci je prinesel svoj NewForce home made ojačevalec(upam da bo na nasledjnem srečanju tudi od Sence NewForce ojačevalec ter bomo lahko naredili direktni preiskus kako se obnese eden ter drug)katerega smo priklopili če se ne motim na dva para zvočniokov Laughing

Tudi zunaj se je doreklo marsikaj Shocked

Naš Žigec je seboj poleg ojačevalca,zvočnikov ter predojačevalca prinesel tudiveliko zalogo cdejev Laughing

No toliko za sedaj slikice še sledijo Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 04, 2009 22:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Opa, vidim da je prisostvoval tudi lepši spol! Razz

Naslednjega srečanja pa se sigurno udeležim. Če le ne bo Bošti spet organiziral takrat ko bom odsoten. Se boji da bi mu speljal obiskovalke, pa je rekel ziher je ziher. Laughing

Hec na stran, res mi je žal da nisem mogel priti, saj kot vidim je bila atmosfera taprava. Cool Zato pa toliko bolj vneto spremljam vaša pisanja. Ne nas šparat, prav veselje vas je brati. Cool
Nazaj na vrh
AUDIOEXPERT

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 14, 2009 09:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Naš legendarni Pinč v novi akciji!

Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29
Kraj: Ljubljana-Vic

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 14, 2009 12:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Malce z zamudo vendar ne vem če vsi spremljate še sosednji naš forum Audiodiy.org bom še tukaj prilepil link do moje galerije slik iz vranskega srečanja Very Happy

http://mrzigy.jalbum.net/AudioDiy%20Sre%C4%8Danje,Vransko%2022.8.2009/
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
drago67

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 15, 2009 17:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

cajt je že bil da si se spomnil zigy. Wink
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Stran 5 od 6

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu