| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47 Prispevkov: 301 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 15, 2013 22:25 Naslov sporočila: |
|
|
| gero je napisal/a: | | Nekatere poste moram prebrati 3x, da jih začenjam razumeti. | Enako opažam tudi jaz, samo da je problem vsebina ...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3193 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Pet Nov 15, 2013 23:14 Naslov sporočila: |
|
|
LP
Problem "globalni" in "lokalni" je samo eden, malo kupcev, malo prodaje, malo kapitala, posledično "slabi razultati" z obeh strani, logika ekonomije .  _________________ ~ ** ~
Nazadnje urejal/a ajka Ned Nov 17, 2013 09:26; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
Zuluf
Pridružen/-a: Pet Nov 2012 16:46 Prispevkov: 677 Kraj: bunga bunga
|
Objavljeno: Pet Nov 15, 2013 23:14 Naslov sporočila: |
|
|
| No mene to ne moti več. Me pa malo moti, da v tej temi še nihče ni nič povedal o zvoku, ki se ga je dalo slišati v novi trgovini. Maš neke silne komponente, zvočnike in nihče ne da nobenega komentarja. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jacoby
Pridružen/-a: Sre Jun 2008 10:23 Prispevkov: 1111
|
Objavljeno: Pet Nov 15, 2013 23:52 Naslov sporočila: |
|
|
| Zuluf je napisal/a: | | Maš neke silne komponente, zvočnike in nihče ne da nobenega komentarja. |
->
| bogomir 4051 je napisal/a: | | Tista o stotih dneh miru pred pljuvanjem, v svetu ne velja zgolj za vsakokratne nove vlade. Je pa seveda le nekakšen moralni standard in ne zakon. |
Oprema je bila postavljena na ogled, praktično direktno iz embalaže.
Na forumu pa nešteto strani o ulaufavanju lamp, žic, vtičnic, skin, cryo in woo-do efektih... |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 051383384 |
|
 |
fjaka
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04 Prispevkov: 1776 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Nov 16, 2013 02:49 Naslov sporočila: |
|
|
| jacoby je napisal/a: | | Zuluf je napisal/a: | | Maš neke silne komponente, zvočnike in nihče ne da nobenega komentarja. |
->
| bogomir 4051 je napisal/a: | | Tista o stotih dneh miru pred pljuvanjem, v svetu ne velja zgolj za vsakokratne nove vlade. Je pa seveda le nekakšen moralni standard in ne zakon. |
Oprema je bila postavljena na ogled, praktično direktno iz embalaže.
Na forumu pa nešteto strani o ulaufavanju lamp, žic, vtičnic, skin, cryo in woo-do efektih... |
končno en intiligenten post... _________________ šoo mazgoon |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LBaudio
Pridružen/-a: Ned Jan 2010 10:25 Prispevkov: 927 Kraj: Ljubljana, SLOVENIJA
|
Objavljeno: Sob Nov 16, 2013 08:57 Naslov sporočila: |
|
|
Predvsem raba predloga S in Z.......stvar osnovne šole... pa saj si clovek skoraj zlomi jezik pri napacni uporabi.... _________________ For Fast Moving Concerts
Custom Aeroports
Custom car audio installs
2 X WR setter dBDrag street B - 2005 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ana_h
Pridružen/-a: Sob Nov 2013 11:37 Prispevkov: 2 Kraj: Lj
|
Objavljeno: Sob Nov 16, 2013 19:35 Naslov sporočila: lušna trgovina |
|
|
ajajaj... en kup babnic
Sicer sem si pa sama kriva, ker to opravljanje sploh berem. Moram pa povedati, da sva bila v petek z možem v trgovini Audio Serum in meni se je zdela trgovina zelo lušna, pa tak mlad prodajalec. Mož se je na stara leta začel zanimati za zvočnike in te ostale reči, saj ne vem, kako se jim vsem reče. Zdaj pa čepi na internetu in prebira forume, se mi zdi kar smešen. Meni je pa samo važno, da ne kupi kaj monstruoznega na izgled. Meni so všeč te stvari v tej trgovini, mož se je pa tam kar zaljubil v ene sive zvočnike in sploh ni hotel domov. Pa naj še kdo reče, da moški ne kupujete radi.
Pa tudi prodajalec je bil zelo prijeten, sem ga mislila vprašati, če je še samski, da naslednjič še hčerko pripeljeva. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34 Prispevkov: 1004 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Sob Nov 16, 2013 19:42 Naslov sporočila: Re: lušna trgovina |
|
|
| ana_h je napisal/a: | ajajaj... en kup babnic
Sicer sem si pa sama kriva, ker to opravljanje sploh berem. Moram pa povedati, da sva bila v petek z možem v trgovini Audio Serum in meni se je zdela trgovina zelo lušna, pa tak mlad prodajalec. Mož se je na stara leta začel zanimati za zvočnike in te ostale reči, saj ne vem, kako se jim vsem reče. Zdaj pa čepi na internetu in prebira forume, se mi zdi kar smešen. Meni je pa samo važno, da ne kupi kaj monstruoznega na izgled. Meni so všeč te stvari v tej trgovini, mož se je pa tam kar zaljubil v ene sive zvočnike in sploh ni hotel domov. Pa naj še kdo reče, da moški ne kupujete radi.
Pa tudi prodajalec je bil zelo prijeten, sem ga mislila vprašati, če je še samski, da naslednjič še hčerko pripeljeva. |
Sivi zvocniki so zakon  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bogomir 4051
Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42 Prispevkov: 1467 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sob Nov 16, 2013 20:39 Naslov sporočila: |
|
|
ana_h @ ni važno ali bo tvoj dedec kupil ta velike (Piega) ali ta male (Diapason) sive zvočnike. V vsakem primmeru bo kupil dobro in te bo pockrljal z zelo dobrim zvokom.
LpM. _________________ miro |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031361550 |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Nov 16, 2013 22:14 Naslov sporočila: |
|
|
Dobrodošla @ana_h v tem "babjem gnezdu". Osebno sam pravim temu forumska folklora pa saj, ko smo skupaj v živo se pa prav super razumemo ter lahko debatiramo ure in ure o tem našem hobiju. Z veseljem pa bomo sprejeli tudi moževo pisanje, če mu boš kdaj prepustila tipkovnico.
Glede "moževih" zvočnikov pa tole. V kolikor so mu v oči "padli" tile Diapason Astera zvočniki so bili tudi meni zelo zanimivi zato sem jih tudi edine izpostavil v svoji predstavitvi. Zelo zanimiva oz. blizu mi je njihova končna obdelava. Prvi vtis je, da je postopek zelo enostaven v resnici pa zahteva dosti spretnosti, znanja ter izkušen.
Diapason Astera Silver
Nekaj materiala in pripomočkov potrebno za pozlatitev ali pasrebritev
 _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3193 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Sob Nov 16, 2013 22:31 Naslov sporočila: |
|
|
LP
"Mi" smo te zvočnike hvalili že pred 15 in več leti, ma jih ni nihče povohal.
"Je spet eni od šminkerskih italjanskih zvočnikov je bilo slišat naokoli".
Ma zdej, ko jih bodo "kolegi" prodajali bo pa hvala do neba, do neba.
Ma kako se te zgodbe znova in znova ponavljajo
Ja, bil bi že čas, da se začne razmišljati in delati iz dobrih komponent, dober zvok in ne samo, "na polico, iz police"  _________________ ~ ** ~ |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
ck
Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27 Prispevkov: 1682 Kraj: kamnik
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ana_h
Pridružen/-a: Sob Nov 2013 11:37 Prispevkov: 2 Kraj: Lj
|
Objavljeno: Ned Nov 17, 2013 21:01 Naslov sporočila: sivi zvočniki |
|
|
@siroliver: kajne! meni se tudi zdi, da če bodo sivi, bo že pol zmage
@nek_do: Hvala za dobrodošlico. Moram povedati, da se je mož včeraj začel režati za računalnikom, ko je prišel do mojega komentarja. Se mu je takoj zdelo, da avtorico pozna. Ti Diapason zvočniki so tudi meni všeč, čeprav se jim bojim priti blizu, ker stojijo očitno samo na 3 majhnih gumbkih.
@nek_do in @ajka: a vidva se tudi zanimata za te Diapason (sive) zvočnike?
@ajka: mimogrede, kdo so "Mi" v stavku ""Mi" smo te zvočnike hvalili že pred 15 in več leti..." ? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Edvard

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 15:50 Prispevkov: 317 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Nov 17, 2013 21:24 Naslov sporočila: |
|
|
Ha, ha, kolegica bo malo popucala po forumu. Go Ana, go!  _________________ “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34 Prispevkov: 1004 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Ned Nov 17, 2013 21:35 Naslov sporočila: |
|
|
Ce ze Diapason,potem mogoce Neos,meni osebno bolj vsec
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|