Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nova High-End trgovina
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HIGH-END AUDIO
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 15, 2013 22:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gero je napisal/a:
Nekatere poste moram prebrati 3x, da jih začenjam razumeti.
Enako opažam tudi jaz, samo da je problem vsebina ... Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 15, 2013 23:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP

Problem "globalni" in "lokalni" je samo eden, malo kupcev, malo prodaje, malo kapitala, posledično "slabi razultati" z obeh strani, logika ekonomije . Crying or Very sad Wink

Nazadnje urejal/a ajka Ned Nov 17, 2013 09:26; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: -
Zuluf

Pridružen/-a: Pet Nov 2012 16:46
Kraj: bunga bunga

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 15, 2013 23:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No mene to ne moti več. Me pa malo moti, da v tej temi še nihče ni nič povedal o zvoku, ki se ga je dalo slišati v novi trgovini. Maš neke silne komponente, zvočnike in nihče ne da nobenega komentarja.
Nazaj na vrh
jacoby

Pridružen/-a: Sre Jun 2008 10:23

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 15, 2013 23:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zuluf je napisal/a:
Maš neke silne komponente, zvočnike in nihče ne da nobenega komentarja.

->
bogomir 4051 je napisal/a:
Tista o stotih dneh miru pred pljuvanjem, v svetu ne velja zgolj za vsakokratne nove vlade. Je pa seveda le nekakšen moralni standard in ne zakon.

Oprema je bila postavljena na ogled, praktično direktno iz embalaže. Idea
Na forumu pa nešteto strani o ulaufavanju lamp, žic, vtičnic, skin, cryo in woo-do efektih...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 051383384
fjaka

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 16, 2013 02:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jacoby je napisal/a:
Zuluf je napisal/a:
Maš neke silne komponente, zvočnike in nihče ne da nobenega komentarja.

->
bogomir 4051 je napisal/a:
Tista o stotih dneh miru pred pljuvanjem, v svetu ne velja zgolj za vsakokratne nove vlade. Je pa seveda le nekakšen moralni standard in ne zakon.

Oprema je bila postavljena na ogled, praktično direktno iz embalaže. Idea
Na forumu pa nešteto strani o ulaufavanju lamp, žic, vtičnic, skin, cryo in woo-do efektih...

končno en intiligenten post...
LBaudio

Pridružen/-a: Ned Jan 2010 10:25
Kraj: Ljubljana, SLOVENIJA

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 16, 2013 08:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Predvsem raba predloga S in Z.......stvar osnovne šole... pa saj si clovek skoraj zlomi jezik pri napacni uporabi....

Custom Aeroports
Custom car audio installs

2 X WR setter dBDrag street B - 2005
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 041 853615
ana_h

Pridružen/-a: Sob Nov 2013 11:37
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 16, 2013 19:35    Naslov sporočila: lušna trgovina Odgovori s citatom

ajajaj... en kup babnic

Sicer sem si pa sama kriva, ker to opravljanje sploh berem. Moram pa povedati, da sva bila v petek z možem v trgovini Audio Serum in meni se je zdela trgovina zelo lušna, pa tak mlad prodajalec. Mož se je na stara leta začel zanimati za zvočnike in te ostale reči, saj ne vem, kako se jim vsem reče. Zdaj pa čepi na internetu in prebira forume, se mi zdi kar smešen. Meni je pa samo važno, da ne kupi kaj monstruoznega na izgled. Meni so všeč te stvari v tej trgovini, mož se je pa tam kar zaljubil v ene sive zvočnike in sploh ni hotel domov. Pa naj še kdo reče, da moški ne kupujete radi.
Pa tudi prodajalec je bil zelo prijeten, sem ga mislila vprašati, če je še samski, da naslednjič še hčerko pripeljeva.
Nazaj na vrh
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 16, 2013 19:42    Naslov sporočila: Re: lušna trgovina Odgovori s citatom

ana_h je napisal/a:
ajajaj... en kup babnic

Sicer sem si pa sama kriva, ker to opravljanje sploh berem. Moram pa povedati, da sva bila v petek z možem v trgovini Audio Serum in meni se je zdela trgovina zelo lušna, pa tak mlad prodajalec. Mož se je na stara leta začel zanimati za zvočnike in te ostale reči, saj ne vem, kako se jim vsem reče. Zdaj pa čepi na internetu in prebira forume, se mi zdi kar smešen. Meni je pa samo važno, da ne kupi kaj monstruoznega na izgled. Meni so všeč te stvari v tej trgovini, mož se je pa tam kar zaljubil v ene sive zvočnike in sploh ni hotel domov. Pa naj še kdo reče, da moški ne kupujete radi.
Pa tudi prodajalec je bil zelo prijeten, sem ga mislila vprašati, če je še samski, da naslednjič še hčerko pripeljeva.

Sivi zvocniki so zakon Laughing
Nazaj na vrh
bogomir 4051

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 16, 2013 20:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ana_h @ ni važno ali bo tvoj dedec kupil ta velike (Piega) ali ta male (Diapason) sive zvočnike. V vsakem primmeru bo kupil dobro in te bo pockrljal z zelo dobrim zvokom.

LpM.
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 16, 2013 22:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dobrodošla @ana_h v tem "babjem gnezdu". Osebno sam pravim temu forumska folklora pa saj, ko smo skupaj v živo se pa prav super razumemo ter lahko debatiramo ure in ure o tem našem hobiju. Z veseljem pa bomo sprejeli tudi moževo pisanje, če mu boš kdaj prepustila tipkovnico.

Glede "moževih" zvočnikov pa tole. V kolikor so mu v oči "padli" tile Diapason Astera zvočniki so bili tudi meni zelo zanimivi zato sem jih tudi edine izpostavil v svoji predstavitvi. Zelo zanimiva oz. blizu mi je njihova končna obdelava. Prvi vtis je, da je postopek zelo enostaven v resnici pa zahteva dosti spretnosti, znanja ter izkušen.

Diapason Astera Silver

Nekaj materiala in pripomočkov potrebno za pozlatitev ali pasrebritev

ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 16, 2013 22:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP

"Mi" smo te zvočnike hvalili že pred 15 in več leti, ma jih ni nihče povohal.
"Je spet eni od šminkerskih italjanskih zvočnikov je bilo slišat naokoli".
Ma zdej, ko jih bodo "kolegi" prodajali bo pa hvala do neba, do neba.
Ma kako se te zgodbe znova in znova ponavljajo Wink

Ja, bil bi že čas, da se začne razmišljati in delati iz dobrih komponent, dober zvok in ne samo, "na polico, iz police" Wink
ck

Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 17, 2013 07:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kocka kocka daj povej
http://www.youtube.com/watch?v=v7-_MBMbi1M
ana_h

Pridružen/-a: Sob Nov 2013 11:37
Kraj: Lj

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 17, 2013 21:01    Naslov sporočila: sivi zvočniki Odgovori s citatom

@siroliver: kajne! meni se tudi zdi, da če bodo sivi, bo že pol zmage Smile

@nek_do: Hvala za dobrodošlico. Moram povedati, da se je mož včeraj začel režati za računalnikom, ko je prišel do mojega komentarja. Se mu je takoj zdelo, da avtorico pozna. Ti Diapason zvočniki so tudi meni všeč, čeprav se jim bojim priti blizu, ker stojijo očitno samo na 3 majhnih gumbkih.

@nek_do in @ajka: a vidva se tudi zanimata za te Diapason (sive) zvočnike?

@ajka: mimogrede, kdo so "Mi" v stavku ""Mi" smo te zvočnike hvalili že pred 15 in več leti..." ?
Nazaj na vrh
Edvard

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 15:50
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 17, 2013 21:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ha, ha, kolegica bo malo popucala po forumu. Go Ana, go! Very Happy
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 17, 2013 21:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ce ze Diapason,potem mogoce Neos,meni osebno bolj vsec

Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HIGH-END AUDIO Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Stran 5 od 6

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu