| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
roger

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 9:48 Prispevkov: 32 Kraj: MS-okolica
|
Objavljeno: Pon Avg 24, 2009 12:27 Naslov sporočila: |
|
|
To je dober znak. Se pravi da nas je bilo kar nekaj na srečanju  _________________ /roger/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
matjaz z
Pridružen/-a: Pon Dec 2008 13:50 Prispevkov: 236 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pon Avg 24, 2009 13:24 Naslov sporočila: |
|
|
... čestitke in pozdrave tudi z moje strani.
Fantje hvala za pijačo,
Zoran hvala za izčrpno poročilo o (pa saj ne znam niti ponoviti vsega o
interferencah, in lilearnih popačenjih), Alien thnx za povabilo na pivo -
pa mogoče res pridem pogledat celoten sistem.
In seveda Trancedeee... ki je omogočil tale portal.
Zanimiva in zelo različna družba neobremenjenih ljudi z istim hobijem in isto ljubeznijo - do glasbe in elektotehnike.
Po vseh pogovorih sem ugotovil da vem še manj kot prej - pa se mi je zdelo da so mi vsaj osnove jasne, in da seveda vsak zagovarja svojo opcijo - in seveda se bom sedaj še težje odločil za dograjevanje svojega sistema.
Z veseljem pridem še kdaj, poklepetat, izmenjati mnenja ter dobiti koristne informacije.
Bravo organizatorji - zelo lepa gesta. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09 Prispevkov: 194 Kraj: Tabor
|
Objavljeno: Pon Avg 24, 2009 14:27 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo
Nekaj slikic srečanja naloženih z muko
Ter še mobilna plakata za portal
Toliko za enkrat
LP Pinc76 _________________ Les je naravni materijal zato barvne in strukturne spremembe niso del reklamacij
www.rmsound.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Avg 24, 2009 14:33 Naslov sporočila: |
|
|
| Celo dve gospodični... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pinc76

|
Objavljeno: Pon Avg 24, 2009 14:35 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo
Ne samo dve še več jih je bilo samo te dve sem ujel v objektiv
LP Pinc76 _________________ Les je naravni materijal zato barvne in strukturne spremembe niso del reklamacij
www.rmsound.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Pon Avg 24, 2009 17:26 Naslov sporočila: |
|
|
| pinc76 je napisal/a: | Ne samo dve še več jih je bilo samo te dve sem ujel v objektiv |
Drugič ti posodim širokokotni objektiv  _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gorko1
Pridružen/-a: Pet Maj 2008 21:44 Prispevkov: 656 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Pon Avg 24, 2009 18:54 Naslov sporočila: |
|
|
| JAZZZ je napisal/a: | | pinc76 je napisal/a: | Ne samo dve še več jih je bilo samo te dve sem ujel v objektiv |
Drugič ti posodim širokokotni objektiv  |
dobra!
LP,
Goran |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pinc76

|
Objavljeno: Ned Avg 30, 2009 21:31 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo
Še nekaj slikic srečanja
Toliko za sedaj
lp pinc76 _________________ Les je naravni materijal zato barvne in strukturne spremembe niso del reklamacij
www.rmsound.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3192 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Ned Avg 30, 2009 22:08 Naslov sporočila: |
|
|
LP
In za tiste,ki nismo bili tam bi lahko kaj opisali in poslikali kaj se je poslušalo in kako je "zvenelo" !?
Na forumu se piše o vzrokih in posledicah na zvok kar veliko...
Ali se je tam kaj zgodilo o čemer debatiramo !!! _________________ ~ ** ~ |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Ned Avg 30, 2009 22:38 Naslov sporočila: |
|
|
| ajka je napisal/a: | LP
In za tiste,ki nismo bili tam bi lahko kaj opisali in poslikali kaj se je poslušalo in kako je "zvenelo" !?
Ali se je tam kaj zgodilo o čemer debatiramo !!! |
kako je zvenelo?najbrž vsakemu drugače.
drugače pa po mojem
veliki open bafli bi morali biti še kak meter od stene (bili so okoli 2metra ,sploh levi je bil skoraj čisto v kotu,kaj čmo taka soba)
zaradi močnega odboja bas enot (6x 12" po komadu)
in še bolj narazen-(premalo prostora)za hojo mimo
manjkal nam je dober-lampaški cd player ali kak drug boljši
noben ga ni prinesel s seboj
nismo imeli dosti materiala za dampiranje sten
pa klima nam je manjkala.
pa še kaj bi se našlo.
a ima kdo fotko parkinga popoldne okoli 4-5 ure ko je bil čisto poln da si lahko predstavlajo koliko nas je bilo.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Tor Sep 01, 2009 13:13 Naslov sporočila: |
|
|
| ajka je napisal/a: | LP
Ali se je tam kaj zgodilo o čemer debatiramo !!! |
Poslušal sem kar nekaj svojih posnetkov in CD s testno glasbo. Na prvi kombinaciji(zvočniki na stojalu in z velikim basov v ozadju-Sony CDP , Trancijev Nuforce, kablovje ?) ni bilo dobro. Spodnjih basov je bilo premalo, tam nekje od 50-100Hz pa preveč ,zvok je bil škatlast(posnetek McCandless-Šalamon nerejen na prostem je zvenel kot v prostoru...)...
Open bafli so bili boljši, ampak meni osebno čisto rokerski zvok. Za v našo Creinativo.
Za v bodoče pa svetujem, da se pripravi samo nekaj kombinacij, ki jih določite z izborom(CCjevci so imeli pred sejmom v LJ "kvalifikacije"). Fino bi bilo tudi, da bi se objavil nek urnik dogajanj, da tisti, ki ne moremo ostati cel dan pridemo na tisto, kar nas zanima.
Pogrešal sem tudi raznorazne DACe, ki se hvalijo na forumu. Kot je rekel Drago, so čakali in ne dočakali kak boljši CDP ali transport in DAC. Škoda.
Vseeno, srečanje je bilo pestro, postrežba več kot odlična.Še enkrat hvala vsem trem organizatorjem.
Taka srečanja so "mus" za vse forumaše. Redno udeleževanje bo povzročilo bolj kulturno komuniciranje, s tem pa več kvalitetnejših člankov in tudi več piscev. Po drugi strani pa bodo nekateri ugotovili, da na "tujih tleh" ni tako enostavno postaviti sistema(tudi z znanimi komponentami) in bodo drugače gledali na zvok na Multimediji in drugih sejmih. _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Tor Sep 01, 2009 14:27 Naslov sporočila: |
|
|
Kako pa je igral tisti cenejši mali Dynavox hibridek? _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Tor Sep 01, 2009 18:31 Naslov sporočila: |
|
|
Nisem prišel, ker sem se bal, da bom edini plešast! Je pa očitno strah bil odveč!
Bo pač razprava o kablih morala počakat na naslednje leto!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AUDIOEXPERT
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50 Prispevkov: 407 Kraj: CELJE
|
Objavljeno: Sre Sep 02, 2009 08:34 Naslov sporočila: |
|
|
Krokar,še letos bomo organizirali še eno srečanje,ki bo še bolj pestro,tako,da si vabljen!
Jazzz,se 100% strinjam s teboj! Zelo težko je postavljati sisteme !
Srečanje je bilo odlično,brez prepirov skratka,jaz sem se imel super!Malo smo počvekali,popili malo "pošimfali" ampak to je del takih srečanj!
Še enkrat hvala vsem,ki ste prišli in s tem prispevali k razvoju in nadaljevanju takih srečanj!
Boštjan _________________ TRGOVINA AUDIOEXPERT V CELJU !
www.audioexpert.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Sep 02, 2009 08:56 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | Nisem prišel, ker sem se bal, da bom edini plešast! Je pa očitno strah bil odveč!
Bo pač razprava o kablih morala počakat na naslednje leto!  |
Ti in jaz bi se komot zlasala. Tudi jaz sem letalonosilka za muhe.
Pridem na prvo naslednje srečanje.
Prosim vse, da mi prej pošljejo svoja nick in prava imena. Graviral bom ista na ploščice in razdelil. Pritrjevanje bo z dvostranskim trakom. Drugega nimam! Tako se bomo lažje prepoznali in manj bom/o imel/i za pozabiti.
Lp Alen _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|