Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

AUDIODIY srečanje -Vransko 2009
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
roger

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 9:48
Kraj: MS-okolica

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 24, 2009 12:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To je dober znak. Se pravi da nas je bilo kar nekaj na srečanju Smile
matjaz z

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 13:50
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 24, 2009 13:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

... čestitke in pozdrave tudi z moje strani. Laughing

Fantje hvala za pijačo,
Zoran hvala za izčrpno poročilo o (pa saj ne znam niti ponoviti vsega o
interferencah, in lilearnih popačenjih), Alien thnx za povabilo na pivo -
pa mogoče res pridem pogledat celoten sistem.
In seveda Trancedeee... ki je omogočil tale portal.
Zanimiva in zelo različna družba neobremenjenih ljudi z istim hobijem in isto ljubeznijo - do glasbe in elektotehnike.
Po vseh pogovorih sem ugotovil da vem še manj kot prej - pa se mi je zdelo da so mi vsaj osnove jasne, in da seveda vsak zagovarja svojo opcijo - in seveda se bom sedaj še težje odločil za dograjevanje svojega sistema.
Z veseljem pridem še kdaj, poklepetat, izmenjati mnenja ter dobiti koristne informacije.

Bravo organizatorji - zelo lepa gesta.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 24, 2009 14:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Nekaj slikic srečanja naloženih z muko Laughing

Ter še mobilna plakata za portal Laughing

Toliko za enkrat Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 24, 2009 14:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Celo dve gospodični...
Nazaj na vrh
pinc76

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 24, 2009 14:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Ne samo dve še več jih je bilo samo te dve sem ujel v objektiv Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 24, 2009 17:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pinc76 je napisal/a:

Drugič ti posodim širokokotni objektiv Laughing
gorko1

Pridružen/-a: Pet Maj 2008 21:44
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 24, 2009 18:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JAZZZ je napisal/a:
pinc76 je napisal/a:

Drugič ti posodim širokokotni objektiv Laughing

Mr. Green dobra!

LP,
Goran
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
pinc76

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 30, 2009 21:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Še nekaj slikic srečanja

Toliko za sedaj Laughing

lp pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 30, 2009 22:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP

In za tiste,ki nismo bili tam bi lahko kaj opisali in poslikali kaj se je poslušalo in kako je "zvenelo" !?

Na forumu se piše o vzrokih in posledicah na zvok kar veliko...
Ali se je tam kaj zgodilo o čemer debatiramo !!!
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 30, 2009 22:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ajka je napisal/a:
LP

In za tiste,ki nismo bili tam bi lahko kaj opisali in poslikali kaj se je poslušalo in kako je "zvenelo" !?

kako je zvenelo?najbrž vsakemu drugače. Wink

drugače pa po mojem
veliki open bafli bi morali biti še kak meter od stene (bili so okoli 2metra ,sploh levi je bil skoraj čisto v kotu,kaj čmo taka soba)
zaradi močnega odboja bas enot (6x 12" po komadu) Cool

in še bolj narazen-(premalo prostora)za hojo mimo

manjkal nam je dober-lampaški cd player ali kak drug boljši

noben ga ni prinesel s seboj Rolling Eyes

nismo imeli dosti materiala za dampiranje sten Rolling Eyes

pa klima nam je manjkala. Laughing

pa še kaj bi se našlo.

a ima kdo fotko parkinga popoldne okoli 4-5 ure ko je bil čisto poln da si lahko predstavlajo koliko nas je bilo. Laughing
Nazaj na vrh
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 01, 2009 13:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ajka je napisal/a:
LP

Poslušal sem kar nekaj svojih posnetkov in CD s testno glasbo. Na prvi kombinaciji(zvočniki na stojalu in z velikim basov v ozadju-Sony CDP , Trancijev Nuforce, kablovje ?) ni bilo dobro. Spodnjih basov je bilo premalo, tam nekje od 50-100Hz pa preveč ,zvok je bil škatlast(posnetek McCandless-Šalamon nerejen na prostem je zvenel kot v prostoru...)...
Open bafli so bili boljši, ampak meni osebno čisto rokerski zvok. Za v našo Creinativo.

Za v bodoče pa svetujem, da se pripravi samo nekaj kombinacij, ki jih določite z izborom(CCjevci so imeli pred sejmom v LJ "kvalifikacije"). Fino bi bilo tudi, da bi se objavil nek urnik dogajanj, da tisti, ki ne moremo ostati cel dan pridemo na tisto, kar nas zanima.
Pogrešal sem tudi raznorazne DACe, ki se hvalijo na forumu. Kot je rekel Drago, so čakali in ne dočakali kak boljši CDP ali transport in DAC. Škoda.

Vseeno, srečanje je bilo pestro, postrežba več kot odlična.Še enkrat hvala vsem trem organizatorjem.
Taka srečanja so "mus" za vse forumaše. Redno udeleževanje bo povzročilo bolj kulturno komuniciranje, s tem pa več kvalitetnejših člankov in tudi več piscev. Po drugi strani pa bodo nekateri ugotovili, da na "tujih tleh" ni tako enostavno postaviti sistema(tudi z znanimi komponentami) in bodo drugače gledali na zvok na Multimediji in drugih sejmih.
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 01, 2009 14:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kako pa je igral tisti cenejši mali Dynavox hibridek?
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 01, 2009 18:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nisem prišel, ker sem se bal, da bom edini plešast! Embarassed Je pa očitno strah bil odveč! Very Happy
Bo pač razprava o kablih morala počakat na naslednje leto! Wink
Nazaj na vrh
AUDIOEXPERT

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50
Kraj: CELJE

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 02, 2009 08:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Krokar,še letos bomo organizirali še eno srečanje,ki bo še bolj pestro,tako,da si vabljen!
Jazzz,se 100% strinjam s teboj! Zelo težko je postavljati sisteme !
Srečanje je bilo odlično,brez prepirov skratka,jaz sem se imel super!Malo smo počvekali,popili malo "pošimfali" ampak to je del takih srečanj!
Še enkrat hvala vsem,ki ste prišli in s tem prispevali k razvoju in nadaljevanju takih srečanj!

Boštjan
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 040 557 500
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 02, 2009 08:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

krokar je napisal/a:
Nisem prišel, ker sem se bal, da bom edini plešast! Embarassed Je pa očitno strah bil odveč! Very Happy
Bo pač razprava o kablih morala počakat na naslednje leto! Wink

Ti in jaz bi se komot zlasala. Very Happy Tudi jaz sem letalonosilka za muhe. Sad
Pridem na prvo naslednje srečanje.
Prosim vse, da mi prej pošljejo svoja nick in prava imena. Graviral bom ista na ploščice in razdelil. Pritrjevanje bo z dvostranskim trakom. Drugega nimam! Tako se bomo lažje prepoznali in manj bom/o imel/i za pozabiti. Embarassed

Lp Alen
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Stran 4 od 6

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu