Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Čorba
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 105, 106, 107 ... 137, 138, 139  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 19, 2013 23:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Testiram Samsung Galaxy S3 fonček in primerjam z Galaxy S1 ter Iphone 4S:

Kar sem trebunjal še kakšno leto in pol, dve nazaj še kako drži. In sicer, da Androidovi fončki še niso dorasli Applovem Iphonu in njihovem operacijskem sistemu, da pa se stvari na Android tržišču razvijajo z astronomsko brzino in samo še vprašanje časa, kdaj bo ta segment na grozovit način posilil Appla, ker je tu v bistvu združen ves gsm svet (Samsung, LG, HTC,...) z močnim zaledjem Googla, napram Applu, ki sam zase trmasto koraka svojo pot. In če se mene vpraša, je Android že prišel do točke, kjer Applov operacijski sistem IOS 6 že fejst diha na škrge. Po moje ga je že prehitel! Zvezda večera Galaxy S3 z naloženim 4.1.1. Android Jelly Bean operacijskim sistemom:

Neverjetno hitro, tekoče, odzivno, lepo uporabniku prijazno in če se ima človek voljo špilat tudi mali miljon raznih nastavitev, s katerimi si lahko spersonalizira oziroma prilagodi fonček svojim potrebam. To je pa zdaj že tako doterano, da je veselje. Cool

Enakovrednejši tekmec Galaxyju S3 bi bil novi Iphone 5, vendar ga nimam na voljo. Iphone 4S dominira v kvaliteti izdelave, v ostalem ga kar sem dozdaj probaval Galaxy S3 nabriše. Še žena, velika fenica Iphona, ko se je pošpilala z njim, je skrušeno priznala, da je boljši. Znanec, Applov zastopnik, je ves čas šimfal čez Androida in v nebo koval Iphone ter IOS, je pred kratkim prešaltal na novi Google Nexus 4 by LG. Ko se je pošpilal z njim je čisto padel notri. Obrnil se mu je svet na glavo. Mu ni dalo več miru, ni mogel spati. Pobi na šihtu ga bodo živega požrli. Laughing

Apple težka bo...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 20, 2013 00:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pri meni živita iOS (Apple) in Android (Samsung) v sožitju. Cool

Ko bi le povsod bilo tako... Wink

Audiohedonist
Nazaj na vrh
longplay

Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 20, 2013 00:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz pa imam tole opeko ali po domače pametn cigl.
Komaj čakam da se hudiča rešim.
In komaj čakam da najdem eno pametno Nokio, ker z androidom bom postal plešast od jeze. Laughing
Pa ne zato da ga ne bi znal uporabljati, pač pa zato ker moraš narediti 6 korakov da prideš do ene stvari v zaslonu ki jo želiš tisti hip.
Npr fotoaparat: Pri Nokiji si pritisnil samo eno tipko ob strani, in hop si že škljocnil. Smile
Tu pri pametnjakoviču z androidom pa katastrofa kaj moraš vse narediti da prideš do fotoaparata: Shocked
1.pritisnem tipko na desni strani da ga odklenem
2.ga moram podrsati
3.potapkam tipko home
4.odpere se meni in tam vidim končno fotoaparat
5.potapkam ikono fotoaparata
6. pojavi se zajem slike, in na zaslonu ikona za fotoaparat
7. in končno lahko škljocnem Smile Smile Smile

Pa še o bateriji: Malo wi-fi-ja, malo pogovorov, in je baterija prazna v dveh dneh. In v ključnem trenutku ko bi želel koga poklicati je baterija tako na minimumu da telefon zaspi.
Polnjenje je šele katastrofa beri tri debele ure in 15 minut. Exclamation

In kdo je zdaj bolj pameten jaz ki ga uporabljam, ali telefon Question

Nazadnje urejal/a longplay Ned Jan 20, 2013 00:30; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 20, 2013 00:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

longplay je napisal/a:

Jaz pa imam tole opeko ali po domače pametn cigl.
Komaj čakam da se hudiča rešim.
In komaj čakam da najdem eno pametno Nokio, ker z androidom bom postal plešast od jeze. Laughing
Pa ne zato da ga ne bi znal uporabljati, pač pa zato ker moraš narediti 6 korakov da prideš do ene stvari v zaslonu ki jo želiš tisti hip.
Npr fotoaparat: Pri Nokiji si pritisnil samo eno tipko ob strani, in hop si že škljocnil. Smile
Tu pri pametnjakoviču z androidom pa katastrofa kaj moraš vse narediti da prideš do fotoaparata: Shocked
1.pritisnem tipko na desni strani da ga odklenem
2.ga moram podrsati
3.potapkam tipko home
4.odpere se meni in tam vidim končno fotoaparat
5.potapkam ikono fotoaparata
6. pojavi se zajem slike, in na zaslonu ikona za fotoaparat
7. in končno lahko škljocnem Smile Smile Smile

In kdo je zdaj bolj pameten jaz ki ga uporabljam, ali telefon Question

Laughing Očitno tvoj Samsung (še) ni dovolj pameten. Pri nekaterih Samsungovih Android modelih si v drugi potezi pri fotoaparatu...

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Soundfreak

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 20, 2013 08:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@Longplay
ANdroid ti omogoča praktično vse. Najbolj uporabna se mi zdi ravno možnost, da si sam urediš vse aplikacije in imaš tiste, ki jih bolj uporabljaš takoj na dosegu, tiste, ki jih pa ne naj kar ostanejo v meniju. Torej, če potrebuješ veliko fotoaparat, si preprosto dodaj bližnjico na prvi screen in fotkič je na dosegu v 2-3 potezah. Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 20, 2013 17:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz sem zaradi tega članka:

An iPhone Lover’s Confession: I Switched To the Nexus 4. Completely.

http://gizmodo.com/5973073/an-iphone-lovers-confession-i-switched-to-the-nexus-4-completely?utm_campaign=socialflow_gizmodo_facebook&utm_source=gizmodo_facebook&utm_medium=socialflow

nabavil Nexus 4 Very Happy

LP
Nazaj na vrh
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 20, 2013 22:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tole je pa super:Mt.Everest
Ko zumiraš v podnožje slike ob robu ledenika, se zelo jasno vidijo kampi alpinistov, rumeni in plavi šotori in ljudje okoli njih... Ko pa maksimalno približašl ledenik, ki vodi proti vrhu - zadaj, med dvema velikima vrhovoma na sredi slike - lahko vidiš kolono alpinistov, ki se vzpenja proti vrhu...
https://s3.amazonaws.com/Gigapans/EBC_Pumori_050112_8bit_FLAT/EBC_Pumori_050112_8bit_FLAT.html
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 21, 2013 13:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

knap je napisal/a:
jaz sem zaradi tega članka:

An iPhone Lover’s Confession: I Switched To the Nexus 4. Completely.

http://gizmodo.com/5973073/an-iphone-lovers-confession-i-switched-to-the-nexus-4-completely?utm_campaign=socialflow_gizmodo_facebook&utm_source=gizmodo_facebook&utm_medium=socialflow

nabavil Nexus 4 Very Happy

LP

Nexus 4 je bomba. Cool

Dva prijatelja ga že imata. Eden tisti Applov prodajalec o katerem sem v prejšnjem postu, drugi prav tako, vendar s konkurenčnimi proizvodi in imata deca večkrat borbe kaj je bolje. Po defaultu pa zmeraj, ko kaka izmed njunih zastopanih firm izda kak nov proizvod. Eden hvali, drugi šopa kontra. Ampak argumentirano, na takem dostojanstvenem nivoju, da je veselje sodelovat. Da ne rata dolgčas, pa kot nevtralni hi-tech navdušenec uletim tudi sam in do konca "zmešam drek" z nečim tretjim še boljšim. Laughing Tokrat je Applovec presenetil na celi črti. Čisto je zapadel v androida, o katerem je še malo prej kot o drugorazrednem operacijskem sistemu. In to čisto upravičeno, stare generacije androida so bile bleda senca Applovem iOS-u, ampak novi Jelly Bean je pa čisto drugi svet. Še jaz picajzl, žnaravec totalni, sem čisto padel notri. Laughing

Za foro če še kdo ne pozna androida... takole se recimo da prilagodit začetni ekran s svojimi najbolj pogostimi stiki (družina, sorodstvo, služba,...). Klikneš na obraz in te fonček vpraša ali ga poklicat, mu poslat pošto,... izbereš kar ti paše:

Zdrsiš levo ali desno na nov ekranček kjer imaš recimo bližnjice do internetnih strani, ki jih večkrat obiskuješ. Samo klik nanjo in že si tam:

Čuda se da delat z novim androidom, prikazano še ni nič - je samo špilčkanje z osnovnimi stvarmi (widgetsi) in kar je najpomembnejše... na kulturnem fončku novi android laufa hitro in stabilno. Cool

Še za odganjalca komarjev se ga da ponucat Very Happy ... rukneš gor tole brezplačno aplikacijo, nastaviš frekvenco oddajanja 17, 20 ali 22Khz, položiš fonček na mizo v verandi, kje na pikniku,... glede na milo zimo zna ko bo sezona muskitosov prav priti. Ali kaj pomaga poročam.
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 21, 2013 23:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da mizar še lahko komu skozi prste pogleda:

http://www.youtube.com/watch_popup?v=E3mzhvMgrLE&NR=1
longplay

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2013 01:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Včerajšnji foto zimski utrinek.
Sredinska format 4:3 prva in zadnja 16:9 format.
Nazaj na vrh
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2013 11:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill, katero aplikacijo si zgoraj opisoval?
hvala
LP
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2013 14:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

knap je napisal/a:
audiofill, katero aplikacijo si zgoraj opisoval?
hvala
LP

Aplikacijo za kaj?

Če misliš na stike in internetne bližnjice na ekrančku, to so obični widgeti, ki jih fončki nekaj že imajo gor, samo izbrati jih moraš. Če jih ni gor pa se jih brezplačno sname v google trgovini.

Če misliš na odganjalca komarjev pa sem zraven napopal povezavo do nje.

lp
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2013 23:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ravnokar prišel z ogleda najnovejše Tarantinove filmske mojstrovine Django Unchained. Točno to kar sem želel in tudi pričakoval. Cool

Audiohedonist
Nazaj na vrh
longplay

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 23, 2013 02:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Me prav zanima kako se je Di Caprio znašel v tej vlogi.
Tarantino preferira močno nasilje v vseh svojih filmih.
Krvi je povsod naokoli. Sin City, Kil Bill, najbolj mi je pa všeč od njegovih Inglorious Basterds. Tam je sijajen Cristopher Waltz spomnim se tistega prizora ko pije mleko. Shocked

Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 23, 2013 07:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

longplay je napisal/a:
Me prav zanima kako se je Di Caprio znašel v tej vlogi.

Moje mnenje je, da odlično. Zelo avtentično je odigral njemu dodeljen lik.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 105, 106, 107 ... 137, 138, 139  Naslednja
Stran 106 od 139

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu