| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sob Avg 15, 2009 22:20 Naslov sporočila: |
|
|
| SCHalko je napisal/a: | | Ja v nastavitvah grafične seveda... |
klinc, k bi jest znal to najdt, pa nastavt, pa ...
bi mogu en h men pridt, pa pogledat, ...
ma, bom kr lepo na CDR zapeku, pa bo !!  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Avg 15, 2009 23:11 Naslov sporočila: |
|
|
Desni klik na ikonco "nvidia, ati" v orodni vrstici in se ti odprejo nastavitve,
ali pa start-programs-nvidia,
ali pa C:, program files, nvidia, .exe...
Malo pobrskaj po računalniku. Katero grafično imaš? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

|
Objavljeno: Ned Avg 16, 2009 00:26 Naslov sporočila: |
|
|
| Numb je napisal/a: | Desni klik na ikonco "nvidia, ati" v orodni vrstici in se ti odprejo nastavitve,
ali pa start-programs-nvidia,
ali pa C:, program files, nvidia, .exe...
Malo pobrskaj po računalniku. Katero grafično imaš? |
po moje ATI (MOBILITY RADEON 7500) !?
ma ne vem ... !?
sam nastavt se pa nč ne da !? _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Ned Avg 16, 2009 09:17 Naslov sporočila: |
|
|
ATI je res malce stvari zakompliciral s temi nastavitvami...
1. Z desno klikneš na ATI ikono desno spodaj na ekranu in klikneš na Catalyst control center,
2. klikneš na displays manager
3. klikneš Detect displays (TV in comp morata bit povezana in priklučena!!)
4. V okencu, nad katerim piše "Attached displays curently disabled:" se ti mora pokazat ikona, se pravi tvoj ekran oz TV!!
5. Z desno klikneš na ikono in izbereš "CLONE with HDTV"!!
In to bi moralo biti to! Jst mam na mojmu compu že za to določene bližnjice in ni treba vedno ponavljat teh korakov, tako da mi je "življenje" malce olajšano!
Če se boš držal teh korakov boš ziher pravilno naredu. Preglej po znakih na tipkah, da nimaš mogoče tut ti že to prednastavljeno po bližnjicah!
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

|
Objavljeno: Ned Avg 16, 2009 13:26 Naslov sporočila: |
|
|
| merhy je napisal/a: | ATI je res malce stvari zakompliciral s temi nastavitvami...
1. Z desno klikneš na ATI ikono desno spodaj na ekranu in klikneš na Catalyst control center,
2. klikneš na displays manager
3. klikneš Detect displays (TV in comp morata bit povezana in priklučena!!)
4. V okencu, nad katerim piše "Attached displays curently disabled:" se ti mora pokazat ikona, se pravi tvoj ekran oz TV!!
5. Z desno klikneš na ikono in izbereš "CLONE with HDTV"!!
In to bi moralo biti to! Jst mam na mojmu compu že za to določene bližnjice in ni treba vedno ponavljat teh korakov, tako da mi je "življenje" malce olajšano!
Če se boš držal teh korakov boš ziher pravilno naredu. Preglej po znakih na tipkah, da nimaš mogoče tut ti že to prednastavljeno po bližnjicah!
LP |
Thx. Bom probal.  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

|
Objavljeno: Pet Avg 21, 2009 06:49 Naslov sporočila: |
|
|
kaj pa resolucija !?
kolk mora bit nastavljena ?! _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Avg 21, 2009 08:18 Naslov sporočila: |
|
|
Ti me pa čisto spominjaš name , sam sem isti levak ko se spravim sam kaj naštelat. Saj imaš v navodilih resolucijo televizije. Ne vem pa koliko je zmogljiva kartica. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

|
Objavljeno: Pet Avg 21, 2009 10:49 Naslov sporočila: |
|
|
| Numb je napisal/a: | Ti me pa čisto spominjaš name , sam sem isti levak ko se spravim sam kaj naštelat. Saj imaš v navodilih resolucijo televizije. Ne vem pa koliko je zmogljiva kartica. |
ma za audio ni problem, pri videu sem pa 'mrzu' !!  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|