Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

AUDIODIY SREČANJE NA VRANSKEM- PART 5
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 16, 2011 19:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja bilo je prijetno popoldne.lepo je bilo videt spet stare znance in prijatelje pa malce podebatirat .
ajde fantje dejte kako fotko napopat ,da popestrite dogajanje.tisti bernijevi mangerji v živo res delujejo dosti bolje kot na slikah.....stari vsaka čast na izdelavi umetnine. Laughing
zelo zanimiv in kvaliteten je bil tudi drugi koncept zvočnikov ....masivno ohišje lepega dizajna in tudi zvok je bil zelo dober.več boste videli z slik,ali pa če bo kdo še bolj slikovito opisal dogajanje.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 16, 2011 20:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Slikice sledijo samo da jih dobim ,sam nisem imel pri sebi fotkiča zato čakam da mi pošle slike Boset, ki je bil uradni fotograf Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 16, 2011 20:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni je pa bila gibanica fajn! Very Happy
Hvala za posojene kable in izvor.
Live and let live.
Nazaj na vrh
tromba

Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37
Kraj: Okolica LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 18, 2011 00:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Drago,

tudi tvoj sistem je zelo dobro igral. DIY obeliski so igrali zelo prepričljivo, odprto, z veliko dinamike. Napredek v zvoku pri teh zvočnikih je ogromen in sem bil nad slišanim zares navdušen.
Nazaj na vrh
mmh

Pridružen/-a: Pet Feb 2009 23:53
Kraj: selnica

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 18, 2011 10:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nalepite malo slik da vidimo kaj smo zamudili
Nazaj na vrh
drago67

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 18, 2011 18:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tromba je napisal/a:
Drago,

tudi tvoj sistem je zelo dobro igral. DIY obeliski so igrali zelo prepričljivo, odprto, z veliko dinamike. Napredek v zvoku pri teh zvočnikih je ogromen in sem bil nad slišanim zares navdušen.

ja v obeliskih so bili menjani vsi kondenzatorji z audyn cap Q4 serije in v lampašu mc 10l predojačevalne in ojačevalne lampe.predojačevalne so sedaj ruske ecc 88 nos letnik76 od mateja in novejše el 34 electro harmonix kupljene pri trm.razlika proti kitajkam je očitna. Laughing
te dni sem dobil novega lampaša od mateja......zadeva igra skoraj non stop.
precej zračim,ker je duh po novih lampah in ojačevalcu precejšen.
tudi zanj imam 2 kompleta lamp ...originalne in ruske ,pa se malo igram... Laughing
Nazaj na vrh
matjaz z

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 13:50

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 19, 2011 09:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

... žal mi ni uspelo priti.

A ima kdo kako sliko z dogodka - pa kak opis mogoče.
Po postih sodeče je bilo kar zanimivo.

LP

Matjaž
Nazaj na vrh
drago67

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 19, 2011 11:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

upam ,da bodo slike v kratkem.
Nazaj na vrh
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 19, 2011 21:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

No končno našel nekaj časa ter dobil nekaj slikic.
Ja je hudič če si za vse sam Sad pa pozabiš ob vsem delu doma fotkiča,zato sem odvisen od drugih kateri so slikali Laughing

Evo neki slikic

No to bi bilo to kar se slikic tiče,o samih vtisih lahko rečem da je bilo kar nekaj novih starih znancev ,zvočnih vtisov pa nemorem komentirat ker sem prejšno noč ozvočeval House party tako da sem bil napol gluh Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu