Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

HIFI MULTIMEDIA JOURNAL
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40
Kraj: M.Sobota

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 14, 2010 10:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mogoče malo "out", ampak me res zanima. A na teste sprejemate samo naprave od trgovcev/uvoznikov ali tudi kaj od soforumašev ?

Lp,
Sašo
Antony

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 8:37
Kraj: Žabnica

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 14, 2010 13:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vekakor stvar debate. Menim, da je namen revije izobraževati potrošnike o napravah zabavne elektronike (multimedia). Torej od testov naprav, razlag tehnologij, navodil kako optimalno uporabljati izdelke pa do programov recimo za iPhone kot daljinec ipd.
Zato ne vidim razloga, da ne bi sprejeli na test tudi kakšen DIY izdelke oz napravo, ki je bralcem zanimiva tako ali drugače. Če ne drugega tudi mene firbec matra kako špila določena naprava. Recimo za trg rabljenih naprav bi bilo to zanimivo...
Imaš mogoče kakšen konkretni predlog?
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40
Kraj: M.Sobota

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 14, 2010 14:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Antony je napisal/a:
Vekakor stvar debate. Menim, da je namen revije izobraževati potrošnike o napravah zabavne elektronike (multimedia). Torej od testov naprav, razlag tehnologij, navodil kako optimalno uporabljati izdelke pa do programov recimo za iPhone kot daljinec ipd.
Zato ne vidim razloga, da ne bi sprejeli na test tudi kakšen DIY izdelke oz napravo, ki je bralcem zanimiva tako ali drugače. Če ne drugega tudi mene firbec matra kako špila določena naprava. Recimo za trg rabljenih naprav bi bilo to zanimivo...
Imaš mogoče kakšen konkretni predlog?

imaš ZS
Antony

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 15, 2010 10:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nope, žal nimam, sem ponovno preveril. Lahko mi pišeš na toni.meglic@hifijournal.si ali pa me "zvrcneš" na GSM 031-546-909.
Antony

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 22, 2010 08:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Revija počasi dobiva končno podobo, postopoma začenjajo laufati dnevne novičke, sčasoma pa bomo dvignili tudi frekvenco testiranj.

Vabljeni k ogledu in pa seveda obvezen vsakodnevni čeking pri jutranji kavici in rogljičku.

http://www.hifijournal.si/novice/
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu