| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
AUDIOEXPERT
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50 Prispevkov: 407 Kraj: CELJE
|
Objavljeno: Pon Maj 03, 2010 17:04 Naslov sporočila: |
|
|
Senca,se podpišem pod tvoj post !  _________________ TRGOVINA AUDIOEXPERT V CELJU !
www.audioexpert.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Pon Maj 03, 2010 22:00 Naslov sporočila: |
|
|
Vseeno, da se z DIY ne ukvarjam, pa moje skromno mišlenje:
-Vgrajene zvočniške enote morajo biti vrhunske(takšne pa tudi prav poceni niso!)!Je veliko kopij vrhunskih boxov, ki pa imajo vgrajene krš enote po par 10€!Dynaudio, SAEC, Focal, Usher in Swans je po mojem vedenju nekaj od tistih kakovostnih.
-Mnogi veste bolje od mene, da je zgolj vgraditi zvočnike v neke kište stran vržen denar!Princip delovanja, mere ohišja, ojačitve, frekvenčni prehodi in še kaj morajo biti rezultati skrbnih preračunov, kar pa je področje za strokovnjake s področja fizike in akustike, ne za amaterje!Zaradi tega se je potrebno držati določenih podlog(teh pa je veliko).
-Če je gornje izpolnjeno, ni nobenih ovir, da se z mojstrskim mizarjem nebi prišlo do akustično in vizualno top izdelka.Koncemkoncev imam takšnega tudi sam!
-Sicer pa se strinjam s tem, da je nakup rabljenih zvočnikov več kot dobra alternativa.Če pomislim kako mi zvenijo Swansi, ki sem jih kupil za 1/4 cene novih, na 25 let starem Luxmanovem ojačevalniku...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
matjaz z
Pridružen/-a: Pon Dec 2008 13:50 Prispevkov: 236 Kraj: ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
markoni
Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09 Prispevkov: 541 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Maj 04, 2010 01:18 Naslov sporočila: |
|
|
Še ena opcija !!! Stara dobra zadeva !!!
Originalne škatle delajo odlično. Enote istega se dajo v novo narejeno škatlo in je božansko !!!!!
Seveda samo za stručkote !!!
YAMAHA NS 1000  _________________ Only trust your hart (ears) ! Elephant man ...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
SCHalko
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 16:49 Prispevkov: 166 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Sre Maj 05, 2010 22:36 Naslov sporočila: |
|
|
| Senca je napisal/a: | | Antony je napisal/a: | | ali pa za 800€ starejšo verzijo zgoraj omenjenih B&W (če te zanima ZS) |
Če ne bi bil že v enem projektu, bi ti zvočniki že božali moja ušesa in krasili dnevno sobo. |
Jaz pa vem čigava ušesa sedaj božajo tile zvočniki. Moja
Ko poštimam postavitev in kable kot se šika, poročam kaj več. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Sob Maj 15, 2010 10:21 Naslov sporočila: |
|
|
| SCHalko je napisal/a: | Jaz pa vem čigava ušesa sedaj božajo tile zvočniki. Moja
Kaj je sedaj SCHalko, loči se malo od zvočnikov in usedi za računalnik ter napiši svoje vtise.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37 Prispevkov: 741 Kraj: Okolica LJ
|
Objavljeno: Sob Maj 15, 2010 10:37 Naslov sporočila: |
|
|
Senca,
tudi prve vtise o tvojih zvočnikih že nestrpno pričakujemo.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
SCHalko
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 16:49 Prispevkov: 166 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Sob Maj 15, 2010 11:15 Naslov sporočila: |
|
|
| Senca je napisal/a: | | SCHalko je napisal/a: | Jaz pa vem čigava ušesa sedaj božajo tile zvočniki. Moja
Kaj je sedaj SCHalko, loči se malo od zvočnikov in usedi za računalnik ter napiši svoje vtise.  |
Niso še vsi zgoraj navedeni pogoji izpolnjeni, zato še ne bom podajal kakšnih ugotovitev. So pa kar hud zalogaj za mojo Nuforce 8.5V2 končno ... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|