| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Tor Sep 21, 2010 23:33 Naslov sporočila: Revolucija ? |
|
|
@ hi-musica
Fotografija v temi: "Druženje in povabila na poslušanje", je bila kaplja čez rob moji radovednosti. Namreč - na podlagi tvojih nedavnih prispevkov v različnih temah in prodajnega oglasa sklepam, da je pri tebi v teku prava revolucija (kar se hifija tiče), saj ti bo od dosedanjega sistema ostalo le kablovje in gramofon... ali pa se motim. Razjasni, če ni skrivnost ...
lep pozdrav _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Antony
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 8:37 Prispevkov: 295 Kraj: Žabnica
|
Objavljeno: Sre Sep 22, 2010 07:56 Naslov sporočila: |
|
|
Gre kar za menjavo zvoka, pomojem, zaradi menjave boksev. Sledi menjava amplifikacije in kablov. Visoko občutljive trobente so druga zgodba kot magneplanarji. No bo Vili več povedal, je pa faca, da ma j***a in je zamenjal pol sistema. Samo enkrat se živi! _________________ Izdelava spletnih strani www.trsplet.com - www.tonimeglic.com |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Sre Sep 22, 2010 08:50 Naslov sporočila: |
|
|
Tele "trobente" so me, ko sem jih slišal na lanskem Hi-Fi showu v Ljubljani, pritegnile s svojim neposrednim zvokom, če bi jih moral opisati z eno besedo. Logično, da ko se zaljubiš vanje in jih kupiš, to pomeni "uglasitev" celotnega sistema nanje. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hi_musica
Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17 Prispevkov: 912
|
Objavljeno: Sre Sep 22, 2010 10:13 Naslov sporočila: |
|
|
Morda bom nahecal soforumaša, ki je vseskozi prisoten pri mojem iskanju svetega grala, da napiše nekaj reči o mojem sistemu in razlikam med MG in Avantgarde.
Morda za začetek. Avantgarde, kot jih lahko slišite na sejmu v LJ (ali ZG) ali v Vklopu špila ostro, izredno dinamično, zato dobesedno pikne v uho. To je dejansko DEMO, kaj ta zvočnik zmore. Tega ne zmore noben drug zvočnik. Vklopov zvok Avantgardov (kot ga imenujem) je posledica amplifikacije, pretežno pa kablovja (odin, valhalla), ki v kombinaciji z Avantgardi naredi totalno spiljen zvok, ki potem mnogim deluje ostro. Če so tu še velike glasnosti, potem je zvok odbijajoč, se strinjam. Naj me kdo popravi, če se motim, ne bom hud .
Sicer pa je lahko Avantgarde POPOLNOMA krotek zvočnik. Z izredno toplino, z izrednim izrazom. Večkrat omenim primerjavo planarni zvočniki/horni = finska/turška savna. Oboji so topli, Magneplanarji suhi (v pozitivnem smislu), horni ravno obratno. Horni igrajo s 5W povsem solidno, 8W je že disko . Magneplanarji rabijo minimum 500W da potegneš iz njih maksimum.
Ko poštelaš stvari, opaziš, da se muzika kljub popolnoma različnim dizajnom, ne spremeni. Spremenijo se nekateri detajli, ampak bistvo ostane tako kot mora biti.
Aja. Odločitev je padla šele, ko sem slišal Avantgarde v nekem privatnem setupu.
Sistem še ni poštiman. Največja sprememba je drug prostor, ki ga moram še akustično stretirati. Slednje bo težje, ker je to del bivalnega sistema. Malo mi bo pomagal CK z bogatimi izkušnjami, malo pa se bom tekom mesecev sam poigral.
O fantastičnem ojačevalniku bom še kaj napisal, ker je skoraj čisto frišna reč na tržišču (prvi v Sloveniji).
Glede kablovja - Zeni morda niso najprimernejši, se pa zelo dobro držijo tudi v tem setupu. Menjava pride v poštev, ko dobim nekaj bolj primernega ...
V. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hi_musica
|
Objavljeno: Sre Sep 22, 2010 10:28 Naslov sporočila: Re: Revolucija ? |
|
|
| before je napisal/a: | @ hi-musica
Fotografija v temi: "Druženje in povabila na poslušanje", je bila kaplja čez rob moji radovednosti. Namreč - na podlagi tvojih nedavnih prispevkov v različnih temah in prodajnega oglasa sklepam, da je pri tebi v teku prava revolucija (kar se hifija tiče), saj ti bo od dosedanjega sistema ostalo le kablovje in gramofon... ali pa se motim. Razjasni, če ni skrivnost ...
lep pozdrav |
Zaenkrat bo ostal le CDP. Opera je sicer tko-tko. Ko pa nanjo priklopiš Ground Conditioner, se pokažejo nebesa. Nč jasn ...
V. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Sre Sep 22, 2010 11:01 Naslov sporočila: Re: Revolucija ? |
|
|
| hi_musica je napisal/a: |
Zaenkrat bo ostal le CDP.
|
Ampak dam roko v ogenj, da si v eni svojih objav omenil, da si vrgel oko na nek CD predvajalnik, samo se ne spomnim o katerem je bilo govora.
Sicer pa je res, kot praviš, da ko je sistem resnično uglašen in na visokem kvalitativnem nivoju, mora biti zvok v osnovi enak, a z subtilnimi razlikami, kar se določenih parametrov tiče (dinamika, detajli, timber...). In to neglede na to, da gre v skrajnih primerih za:
a)močno amplifikacijo + manj občutljivi požrešni zvočniki (v tvojem primeru elektrostati)
ali
b) single ended lampaš moči okoli 10W + visokoobčutljivi zvočniki, ki običajno lepo zapojejo le z tovrstno amplifikacijo _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hi_musica
|
Objavljeno: Sre Sep 22, 2010 11:20 Naslov sporočila: Re: Revolucija ? |
|
|
| before je napisal/a: | | hi_musica je napisal/a: |
Zaenkrat bo ostal le CDP.
|
Ampak dam roko v ogenj, da si v eni svojih objav omenil, da si vrgel oko na nek CD predvajalnik, samo se ne spomnim o katerem je bilo govora.
|
Odličen spomin imaš, omenjal sem Ayre CDP . Morda, nekoč. V novem sistemu se trenutno Opera odlično počuti.
V. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Triglav
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 8:08 Prispevkov: 10 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Sre Sep 22, 2010 21:11 Naslov sporočila: |
|
|
| hi_musica je napisal/a: | Morda bom nahecal soforumaša, ki je vseskozi prisoten pri mojem iskanju svetega grala, da napiše nekaj reči o mojem sistemu in razlikam med MG in Avantgarde...
V. |
No, pa si ga le nahecal
Poskušal bom opisati razlike med obema sistemoma kar se da objektivno. Gre za dva popolnoma drugačna koncepta zvočnikov z drugačnimi zvokovnimi lastnosti, morda edina paralela med obema je izredno velik, prostorski zvok, zaradih svojih dimenzij pa prikažeta izjemen oder. Za moj okus ima Magneplanar malo premedel tip zvoka, posebej bi rekel, da mu zmanjka energije v spodnjem spektru, čeprav njihovi fani trdijo, da z ustrezno aplifikacijo dajo od sebe tisto pravo. No Vili, v tvoji nameski sobi sem pri magneplanarju pogrešal ravno to. Ima pa resnično naraven srednji ton in še boljši tweeter. Jah, temu ribbonu res ni kaj očitati.
Spomladi letos, sva skupaj slišala privat sistem, ki ga zlahka uvrstim v moje top 3 sisteme. V njem igrajo avantgarde duo v kombinaciji z Blue note ojačevalcem in Burmester CDP. Kablovje , sitnica , nordost odin in valhalla . Sistem igra s tako dinamiko, lahkotnostjo in preciznostjo, da je res veselje. Takrat sva bila kar malo zasanjana, no ravno toliko, da je to vodilo v konceptualni preskok. Iz Maggijev na Avantgarde.
Seveda je sledila še menjava amplifikacije. 600W digitalc za 9W 300B.
Zvok avantgardov je s svojo dinamiko in attackom res impresiven.
V vsem tem času se je pri poslušanju obeh sistemov nabral nek nabor ''referenčnih'' posnetkov ki jih navadno potestiramo kadar preizkušamo nek tuj sistem. Posnetek orkestra iz Odiseje 2000 je eden izmed njih. Na avantgardih je to res uavvv...
Če povzamem... Avantgardi morda ne igrajo morda čisto povsem realno, ampak so dinamika, šus, oder, preciznost so tisto nekaj več, za kar jim dam jaz moj glas v primerjavi z Maggiji. V trenutni postavitvi bi osebno poizkusil urediti še akustiko, ki bi prinesla še tisto piko na i.
Klemen |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Sre Sep 22, 2010 22:37 Naslov sporočila: |
|
|
Zadnjič sem naletel na opis nekega tvikerja, ki se je lotil kretnic nekega srednjega modela Maggiejev in dal nanje neke solidne elemente namesto tovarniških in nato veselo rajal, ker se je vse , od basa navzgor popravilo na bolje.
Seveda obstaja tvikerski poper, ki še presega tisto kar je fant namenil svojim Maggiejem in škoda je krivit Magnepan driverje, ki so zagotovo boljši del celote, za tisto kar zaduši povprečna šara na tovarniški kretnici.
Ravnokar sem (za sedaj) zaključil prvi tvik in totalni remake Tannoy Mercury M4(na nekaterih trgih so imeli oznako M5) floorstanderjev.
Imam M1, stvikane seveda in M1 so uglajeni, M4 so po novem super uglajeni.
M1 imajo bogate mikrodetajle, M4 jih imajo še vsaj dve prikolici več in to točno tam kjer M1 zaradi majhnosti ne sežejo.
M4 sem dodal na vrh bending wawe transducerje z dodano mojo specijaliteto hiše na kretnici, da so uglajeni in svileno zveneči in M4 so zdaj videti skoraj enako kot tile floori na linku.
http://www.stereounlimited.com/Home.htm
Ideje za to nisem pobral s tega linka(že dolgo sem jo nosil v sebi), čeprav ne bi bilo nič narobe, če bi jo.
Naredil sem jim trojni biwire, gnani so z biampingom, seveda bas gonijo tranzistorji, ostale tri driverje lampe.
Na ta M4 total rebuild sem še posebej ponosen, ker sem jim zmerno spremenil kretnico in poudarek z spodnjega basa prenesel na midbas, s tem pa prepustil midbasu inicijativo(tovarniško je bilo obratno, ker očitno želijo tovarne pri floorih na ta način z basi privabit kupce) in zvok je postal lepo uravnotežen-kot dan in noč napram tovarniškim, ki so srednje igrali medlo in brez detajlov, kaj šele mikrodetajlov, ki se zdaj kar zlivajo iz zvočnika.
Twite sem z drugačno kretnico še odprl in jih z še enim trikom "sparil" z bending waweji, da zvenijo kot en twit.
Za moj okus je skakat z lamp na tranzistorje in nazaj, nesmisel, logično je, da ušesom prijetne harmonike igrajo lampe, ostala področja zvočnega spektra v katerih je kontrola signala na strani tranzistorjev, pa naj, za božjo voljo, igrajo tranzistorji.
Attack v taki kombinaciji dobiš ali se ga po želji znebiš, že če zamenjaš ojačevalne in predojačevalne in ostale lampe za take z manj udarnim karakterjem, lahko tudi določene driverje prevežeš, da jih poganja udarnejši ali manj udaren ojačevalec .
Trenutno sem se rušihiša efektov naveličal in preštimal sistem, da igra sladko in uglajeno kot kak B300, samo z več jajci od B300.
Taka kombinacija dveh ojačevalcev, če je premišljeno uporabljena in stvikana, zlahka "dol da" za razred ali več boljšega lampaša ali tranzistorca, seveda mora vsak driver imeti svojo zvočniško žnoro, kar se dodatno pozna.
Šele ko je kretnica opremljena z high end elementi, je lahko zvočniška žnora čisto navaden wire wrap in po zvoku nihče ne bo porajtal, da take čudeže "zmore" čisto navadna žica.
Če se wrapu smiselno doda še kaka tanjša srebrna žica, toliko bolje.
Kdor želi imeti pošlihtan oder, pa naj si omisli 6N6P lampe(če ima seveda platformo, ki jih podpira) in izvajalci "se bojo posedli" točno tja kjer so tudi v resnici in to celo na dokaj povprečnih sistemih.
Do sedaj edina lampa, ki sem jo slišal, da to "zna" v piko.
http://www.lampizator.eu/UPGRADE/upgrade%20noval%20tubes%20to%206H6P.html
Switchersko napajanje na digitalcih sčasoma spreminja karakteristike-na slabše, dočim klasično napajanje, ne.
Nazadnje urejal/a mestn pu Sre Sep 22, 2010 23:05; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vojko
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50 Prispevkov: 946 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Sep 22, 2010 23:04 Naslov sporočila: |
|
|
Vili, ne bom najkladal, (sem dans zmatran), stvar pa namesto cerebralne matematike živi in diha. 300b in Avandgardi so briliantna kombinacija, sploh s TR2. Na večjih glasnostih pa je setup pomoje brez konkurence. Live in Polhov Gradec. Edino kabliči so presofisticirani (tud predragi). S kako Duelund dvožilno žico bi osupnila. Polk Cobra pa dobiš na netu za bagatelo, bi pomoje tudi pasali.
Imaš pa v "kaj poslušate" nekaj top robe(tudi nove) za tvoje sladke 300B in tantrične Avandgarde.
Uživaj. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igor0203
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33 Prispevkov: 638 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Sep 22, 2010 23:15 Naslov sporočila: |
|
|
| Mestni, brez zamere, samo ne vidim v čem je smisel tvojega posta? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zvocnik
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 22:12 Prispevkov: 790 Kraj: Piran
|
Objavljeno: Sre Sep 22, 2010 23:38 Naslov sporočila: |
|
|
Ce smem,...
Primerjava med Avantgardi in Magneplanerji je napisana cisto korektno vsaj po mojih izkusnjah.
Kar bi se dalo se povedati je mogoce to, da bi bilo dobro pri primerjavi zvoka enega ali drugega koncepta upostevati se zvokovni in cenovni nivo sistema in pa njegovo absolutnost v smislu moznega maximuma.
Gre za to, da sta sistema neglede na razlicnost koncepta na koncu, ko je vse 'postimano' in dosezen maximum najbrz na enakem cenevnem nivoju. Torej, vprasanje je kateri zvok je tisti bolj pravi.
Sam sem imel priliko poslusati Avantgarde Duo Mezzo, konfiguracijo sistema sem sicer pozabi a kar je vazno je to, da me je na prvo uho zvok pritegnil vendar je s casom postal naporen. V zvoku je bil potencial in bi ga bilo potrebno se 'urediti'. Kar pa se pri hornih najbrz ne da v celoti urediti je homogenost zvoka. Bas vsekakor ne sledi trobljam in troblje so imele prizvok in neko moteco frekvenco. Posteno bi bilo, da omenim, da sistem najbrz ni bil v celoti 'postiman' zato moje videnje Avantgarov ni kritika, bolj kaj je potrebno popaziti.
Medtem, ko je pri Magneplanerjih oz planarjih druga zgodba. Zvok je homogen, srednjiin visoki so naravani, da je kaj. In res je, da s pravo amplifikacijo dobis basa kolikor hoces in to avtoritativnega, seveda ne dinamicnega ampak planarnega, ki je mogoce naravnan bolj proti suhemu vendar samo toliko casa dokler sistem ni 'postiman'. Nekateri celo govorijo, da iz planarjev iztisenjo 110 db! Planarji rabijo 'pravih' watov in watov, da zaigrajo kakor znajo in znajo veliko, vec od pricakovanj.
MG 3.5 oz novejsi 3.6 in kmalu 3.7 so zelo dobri zvocniki za denar ampak... MG 20 oz 20.1 pa so vrhunski, so drug zvocni svet pa ne samo zaradi cene, ki je dvojna. Zvok je tako bogat, velik, naraven in na koncu tudi dinamicen, da se ga res redko slisi.
Naj omenim se, da imajo 'enako' homogen zvok kot Magneplanerji tudi Harbeth zvocniki nad katerimi sem bil dejansko zelo prijetno presenecen. Se vec, za dosego nekega optimuma ne rabijo celih elektraren za pogon, ceprav imajo nizek izkoristek. Naj ponovim, da je homogenost zvoka, barva instumentov skupaj z dinamiko izredna in me prav zanima kaj pravijo lastniki. Edino kar ne dosegajo na top vrhunskem nivoju je mikrodinamika in transparenca zato pa 'pojejo',igrajo glasbo.
Lp _________________ Information is not knowledge
Knowledge is not wisdom
Wisdom is not truth
Truth is not beauty
Beauty is not love
Love is not music
Music is the best !
FZ |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 041 737 410 |
|
 |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3192 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Čet Sep 23, 2010 02:47 Naslov sporočila: |
|
|
LP
No,da še jaz pristavim svoj lonček ...
Kot vsi veste mi Avantgardi niso všeč...
Bom skušal razložit zakaj !
Vi pa me prepričajte v nasprotno,če se motim !
Jaz imam rad, da se zvočni oder širi od spodaj navzgor in od zvočnika naprej in nazaj ...
Tak oder "stoji" ,če je sistem poštiman pri Magneplanarjih in še mnogih drugih, ki " imajo" ali pa tudi nimajo "sevanja zvočnika naprej nazaj" ...
Pri Avantgardih pa je vse to od zvočnika naprej in ne nazaj...
Zaradi tega imamo občutek večje transparence, preglednosti v dogajanje, kar nas seveda impresionira.Ni pa potem slojevitosti po globini in s tem naravne velikosti in različnega fokusa glede na globino in velikost "zvoka", ki prihaja iz inštrumenta ...Tako imamo občutek, da sedimo na koncertu preblizu ali kar na robu odra ...
Če poslušamo različno visoko, se zelo različno sliši, glede na linijo katera troblja nam je bližje , s tem je koherenca "papa" ...
Sedeti je treba zelo daleč, da se ta efekt izniči ali pa točno na določeni višini ...
Kot zanimivost, so na sejmu v Milanu letos skušali ta dva "zvočna efekta" izničiti z velikim zasukom navznoter ...
Tako so popravili "koherentnost trobelj", zvočna slika je šla bolj v globino. Se je pa "stereo efekt" takoj izgubil pri "sedenju preveč levo ali desno ... Bolj kot si se odmikal desno in približeval osi levega zvočnika se je seveda bolj slišal L zvočnik
Ker je bil sistem sestavljen z Accuphaseji je bil zvok zelo poslušljiv in prijeten .
Kako zveni "koherenten" zvočnik je treba slišati Magica ali Hansen, od trobelj pa Acapello, da potem vemo o čem se pogovarjamo ...
Kar se tiče basa pri Magijih, je ta eden najbolj naravnih, če govorimo o reprodukciji "velikega koncertnega bobna" ali "pauk" .Pri strunskih instrumentih in bas modernih ritmih pa žal Magiji "pogorijo "...
zvočnik
"Naj omenim se, da imajo 'enako' homogen zvok kot Magneplanerji tudi Harbeth zvocniki nad katerimi sem bil dejansko zelo prijetno presenecen. Se vec, za dosego nekega optimuma ne rabijo celih elektraren za pogon, ceprav imajo nizek izkoristek. Naj ponovim, da je homogenost zvoka, barva instumentov skupaj z dinamiko izredna in me prav zanima kaj pravijo lastniki. Edino kar ne dosegajo na top vrhunskem nivoju je mikrodinamika in transparenca zato pa 'pojejo',igrajo glasbo. "
Se popolnoma strinjam, da je Harbeth zelo koherenten zvočnik .A ravno zaradi te vrline, je večini odjemalcev odveč ,ker je to zelo zahteven zvočnik za sestavo ostalega dela sistema . Zvočnik takoj pokaže ,če mu nekaj ne paše, ponavadi je to ojačevalec, ko se zvočna slika razdeli na posamezne faktorje .Pa ni vprašanje "w" ampak kvalitete oziroma sinergije ... Ker se "odjemalci" hitro naveličajo iskanja "dobrega partnerja" raje prodajo zvočnik ali pa ga "obdolžijo",da je slab . Žal to ni modni zvočnik se je treba z njim "ukvarjat",da mu najdemo partnerja ... _________________ ~ ** ~ |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
hi_musica
|
Objavljeno: Čet Sep 23, 2010 07:41 Naslov sporočila: |
|
|
Ajkinega posta ne bom komentiral, ker imava pač različne poglede na audio. Jaz kot audio užitkar, on kot audio prodajalec ... razlika je očitna . Razumem njega, on razume mene, stvar rešena, ostajamo prijatelji, to je najpomembnejše.
| zvocnik je napisal/a: | MG 3.5 oz novejsi 3.6 in kmalu 3.7 so zelo dobri zvocniki za denar ampak... MG 20 oz 20.1 pa so vrhunski, so drug zvocni svet pa ne samo zaradi cene, ki je dvojna. Zvok je tako bogat, velik, naraven in na koncu tudi dinamicen, da se ga res redko slisi.
|
Spremljam pa tudi "zvočnikov" razvoj od njegovih prvih MG1.5 naprej. Zadnjega setupa s štirimi Spectroni sicer še nisem slišal, ampak točno vem kam pes taco moli.
@Zvočnik, tvoj največji potenical je v tvoji poslušalnici in tega se moraš zavedati. Če bi tvoj sistem postavil v katerokoli od sob na Ljubljanskem HIFI sejmu, bi bil zvok slabši, precej slabši. Tvoj prostor je širok in velik s sorazmerno nizkimi lesenimi stropi. To je optimum za MGP 20.1, pa tudi kaki Tympany bi špilali fenomenalno.
Jaz sem se nehal ukvarajati z nadgradnjo MGP predvsem iz razloga ker v hiši ne najdem nobenega tako primernega prostora. Avantgarde je druga pesem, predvsem ni tako zelo zahteven glede prostora oz. je zahteven toliko kot katerikoli drug zvočnik. Tudi midva sva veliko predebatirala o tem in jasno, da je Magneplanar precej bolj homogen, ne morem pa reči, da je postavitev nezahtevna, je potrebno kar precej truda. Ti se s svojim setupom (še vedno) trudiš že vrsto let (in to pošteno trudiš tudi z odpiranjem denarnice ) Jasno - s tako energijo, znanjem in kilometrino potem mora sistem igrati tako kot je treba.
Tako planarni zvočniki kot horni so lahko ultimativni v pravem setupu in za to ultimativnost bomo plačali svojo ceno. Potem je samo še stvar preference - kaj se komu bolj dopade, kateri detajli so nekomu bolj všeč in navsezadnje, katera barva kabla nekomu bolj paše k pohištvu .
V. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hi_musica
|
Objavljeno: Čet Sep 23, 2010 08:00 Naslov sporočila: |
|
|
| vojko je napisal/a: | Vili, ne bom najkladal, (sem dans zmatran), stvar pa namesto cerebralne matematike živi in diha. 300b in Avandgardi so briliantna kombinacija, sploh s TR2. Na večjih glasnostih pa je setup pomoje brez konkurence. Live in Polhov Gradec. Edino kabliči so presofisticirani (tud predragi). S kako Duelund dvožilno žico bi osupnila. Polk Cobra pa dobiš na netu za bagatelo, bi pomoje tudi pasali.
Imaš pa v "kaj poslušate" nekaj top robe(tudi nove) za tvoje sladke 300B in tantrične Avandgarde.
Uživaj. |
Duelund pridejo na test. Very soon. Ti se kar spočij, te bom pocukal, ko bomo obravnavali mojega lampaša. Tam boš moral več napisati.
V. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|