| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Zuluf
Pridružen/-a: Pet Nov 2012 16:46 Prispevkov: 677 Kraj: bunga bunga
|
Objavljeno: Sob Mar 14, 2015 22:36 Naslov sporočila: |
|
|
Zanimivo. Atc tema vedno naiđe na dober odziv.
Pa da se vrnem nazaj k temi. Tole je zelo zanimivo:
Low-end authority only really capable big speakers manage.
Though magnificently detailed, they sound notably less clinical than some ATC actives we’ve heard in the past, yet no less insightful. That’s a great thing.
Most hi-fi – even true high-end kit – has problems making sense of Radiohead’s 15 Step. Not these ATCs.
Zanimivo se mi zdi, da jih je impresioniral bas saj ne gre niti za sl driverje. To je entry level pri atc in jih primerjajo s "true high end". Heh po moje neki bo na tem  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01 Prispevkov: 1122 Kraj: Lenart
|
Objavljeno: Ned Mar 15, 2015 00:24 Naslov sporočila: |
|
|
| Sam cak, to je 7k€ ce prou razumem, za ta dnar, uf, to se ze kr najde neki sistemov... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Mar 15, 2015 00:27 Naslov sporočila: |
|
|
| habo66 je napisal/a: | | Sam cak, to je 7k€ ce prou razumem, za ta dnar, uf, to se ze kr najde neki sistemov... |
Bolj 9k ob trenutni menjavi... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01 Prispevkov: 1122 Kraj: Lenart
|
Objavljeno: Ned Mar 15, 2015 01:22 Naslov sporočila: |
|
|
| gwb je napisal/a: | | habo66 je napisal/a: | | Sam cak, to je 7k€ ce prou razumem, za ta dnar, uf, to se ze kr najde neki sistemov... |
Bolj 9k ob trenutni menjavi... |
Pardon, 1,4, slabih 9k€, mater, si že lahko zmišljuješ a bi mel piano al zebrawood...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zuluf
|
Objavljeno: Pon Mar 16, 2015 13:01 Naslov sporočila: |
|
|
Ja poceni tole niti približno ni. Se mi zdi, da je amp pack bistveno predrag. Moraš biti že skoraj cekinar, da resno zgledaš na avdiciji. Sem se zmotil, niso dovolj umita ušesa Niso niti sedajle časi za nakupe v funtih. Siromaštvo evrske skupine, jebiga.
Če ti je prioriteta finiš ali design, pol itak nikoli ne boš šel niti gledat atcjevih staromodnih škatel. Tišlerija in izvirnost designa še zdaleč nista prioriteti atc. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zuluf
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|