Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Zagreb Audio Video Show 2014
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 26, 2014 13:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vojcb je napisal/a:

Pozabil si na Mirka Smoliča, ki je v tej isti sobi pridno nalagal LP-je na svoj gramofon, ne vem, ali samo taglavne limaš? Wink

ZZBOY je napisal/a:

zame mala motnjatukaj na AK; Ali ste namerno pozabili omenit ESL in The first one amp...........................

nomad je napisal/a:
Primera ni potrebno iskati daleč, vsak si lahko pogleda tvojo reportažo iz ljubljanskega sejma in kateri izmed razstavljalcev je manjkal.
Edini razlog, da v nas treh vidiš komplot je to, da si očitno sam del enega.

Enkrat za vselej, ker v bodoče ne mislim več odgovarjat na take in podobne provokacije. In sicer dokler bom mislil s svojo glavo uporabljal svojo tipkovnico ter drugo opremo, trošil svoj bencin ter plačeval vstopnine s svojim denarjem bom tudi "pisal in risal" izključno o tem kar meni "leži na srcu" oz. kar je meni volja. Namenoma največkrat pa resnično nenamenoma pa bodo pač nekateri "izpuščeni".

Milo rečeno mi pa ni všeč, da so nekateri od proizvajalcev oz. dilerjev na tujih forumih polni besed in truda na domačem forumu pa ni od njih nikoli "slišat" niti besedice. Ampak to je popolnoma njihova volja in to spoštujem in, če jim je izpod časti sodelovanje tukaj pa tudi v redu. Par zadnjih primerov, ki sem jih zasledil nedavno ampak bi se našlo še veliko tega.

Pozdrav Marko,
izvinjavam se za kasan odgovor.
Modeli su konfigurabilni i (obično) urađeni prema specifikacijama stranke. Cijena je normalno vezana na konfiguraciju i završnu izradu i materiale, ali za orientaciju mogu da vama dam donju i orientacijsku gornju cijenu (gornju cijenu je teško definirati - materiali, izrada, posebne želje...).........
Pozdrav,
Saša Burian, Audio Alto

Zdravo Marko,
pišem vezano na komentar tvoje reportaže.
Kakvo li je to bilo krckanje i krčanje koje se čulo iz zvučnika? Nemam pojma. Možda je greška negdje u elektronici, a možda je greška u zvučnicima koji vjerojatno imaju dinamički limit (a koji je očito tvornički postavljen prenisko).
Kod normalnog (i čak glasnog) slušanja našega audio sistema nema nikakvog krckanja ili slično. To je provjereno na bezbroj demonstracija u naši prostorima. Da je do krckanja došlo, je izričito posledica pretjeranog opterečivanja sistema/zvučnika....................
Molim te za komentar.
Lijep pozdrav,
Darko Stanković, Intek

Zdravo Marko,
Našu sobu si očito ispustio u tvojoj reportaži iz Sajma u Ljubljani? Pa imali smo čak i CD player (Ear) sa Legacy zvučnicima.
lp,
Franc Kuzma

Ne vem morda se pa motim in je gospodine Pecotiću res taka "marka" in vreden vsega truda, na tem mestu smo pa sami "papki in nakladaci".
Izredno pa cenim trud in vložen čas @ajke, @jacobiya, @canyonna, @tuttija (pa naj mi oprostijo tisti, ki jh nisem omenil) za njihove prispevke tukaj. Vem pa, da so mnogi od njih tukaj tudi registrirani pa se ne oglašajo, berejo pa forum itak vsi. Ampak tudi to je cool. Pa brez zamere!
longplay

Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 27, 2014 00:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

...

Nazadnje urejal/a longplay Ned Nov 26, 2017 23:22; skupaj popravljeno 9 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
JF

Pridružen/-a: Ned Sep 2014 20:46
Kraj: NG

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 27, 2014 00:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nek_do je napisal/a:
Milo rečeno mi pa ni všeč, da so nekateri od proizvajalcev oz. dilerjev na tujih forumih polni besed in truda na domačem forumu pa ni od njih nikoli "slišat" niti besedice. Ampak to je popolnoma njihova volja in to spoštujem in, če jim je izpod časti sodelovanje tukaj pa tudi v redu.

nek_do je napisal/a:
Ne vem morda se pa motim in je gospodine Pecotiću res taka "marka" in vreden vsega truda, na tem mestu smo pa sami "papki in nakladaci".
Izredno pa cenim trud in vložen čas @ajke, @jacobiya, @canyonna, @tuttija (pa naj mi oprostijo tisti, ki jh nisem omenil) za njihove prispevke tukaj. Vem pa, da so mnogi od njih tukaj tudi registrirani pa se ne oglašajo, berejo pa forum itak vsi. Ampak tudi to je cool. Pa brez zamere!

Najprej pozdrav vsem. Priznam, sem (smo) med proizvajalci (kateri smo tudi razstavljali v Zagrebu, da ne bo komentar mimo topica), ki se NE pogosto oglašam tukaj na forumu oz. se sploh ne, čeprav sledim zadevam že res dolgo, registriral sem se pa pred kratkim, kot je razvidno..
To enostavno moram komentirat, ker stvar le ni tako črna kot je kot možnost podal nek-do Smile
Res je da sem (smo) aktiven na tujih forumih, nikakor pa to ne pomeni da mi (nam) je izpod časti komentirat tukaj. Bolj je problem v "odzivu", če se lahko tako izrazim, na določene komentarje. Pri nas je in verjetno tudi bo še naprej tako, da skoraj vsak zadevo najprej popljuva, ali pa je odgovor v stilu "to lahko naredim sam doma". Res je, vsak lahko, če ima pogoje vse naredi sam doma, tudi mi smo tako začeli. Nisem rad predstavljal zadev tukaj, čeprav je bilo v izdelke vloženega ogromno truda za razvoj in časa pa denarja. Me pa veseli, da spoštuješ to odločitev Smile
Na tujih forumih ob komentarju in morebitni predstavitvi produktov najprej dobiš čestitke, nato uprašanja in šele nato pametovanje in debata dalje. Pri nas se prehitro sklepa zaključke in pogosto podaja mnenja na blef.

Zamire pa sploh ni, upam da tudi zaradi mojega komentarja je ne bo Wink

lp
Nazaj na vrh
vojko

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 27, 2014 07:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tu je malo težko marsikomu razumet, da če je kaj vzbudilo tvoj interes ali kaj ne veš preprosto vprašaš. In to naravnost in jasno.
Nazaj na vrh
nek_do

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 27, 2014 17:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@longplay tnx za lepe fotke. In ko si že na koncu omenil najlepše so meni v oči padli teli dve luštni "sejemski teti". Me pa bolj kot na hostese spominjajo na med. sestre iz UKC-ja. Če bi imeli namesto akreditacij okrog vratu kakšen stetoskop bi bila podoba čisto prava. Tej na zadnji fotki bi rekli "pultna dežurna". In zgleda, da so imeli pri HAD-u v mislih ravno to foro, ker je tudi Prof.Dr.Dražen Markešić kar taprav.

(fotografije so iz neta-FB)

nek_do

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 28, 2014 19:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sejemski video:
https://www.youtube.com/watch?v=rviO2paVKIg
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu