Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Multimedia HI-FI SHOW 2014
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
gwb

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 13, 2014 13:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nek_do je napisal/a:
gwb je napisal/a:
Kaj je to za ena zadevščina? Google ne najde nič...

Najde samo je treba malo "pokombinirat dejavnike".

Invivo Reference Amplification

Sem probal tudi to kombinacijo (prepisano iz jacoby-jevega "avatarja") in ravno tako brez uspeha... Čudeži "pametnega" googla pač Smile

Skratka - hvala za link!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 13, 2014 14:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gwb je napisal/a:
nek_do je napisal/a:
gwb je napisal/a:
Kaj je to za ena zadevščina? Google ne najde nič...

Najde samo je treba malo "pokombinirat dejavnike".

Invivo Reference Amplification

Sem probal tudi to kombinacijo (prepisano iz jacoby-jevega "avatarja") in ravno tako brez uspeha... Čudeži "pametnega" googla pač Smile
Skratka - hvala za link!

Ma res je, da tudi Google ni vsemogoč samo najde pa včasih še tisto kar si ne želimo ali pač.

habo66 je napisal/a:
Hej!
Navdušil pa me je sistem kjer sem se tudi največ zadržal in to je INVIVO feršt (by Jacoby), Triode corp. tube dac (2k€) in Kudos zvočniki (3,5k€). Ojačevalnik ima nadeto pravo ime, saj je zvok živ, hiter, neverjetno zračen, 3d, maksimalno zapolni sobo, samo šus zvoka okoli tebe. Noro dobro, res. Zvočniki pa mi sicer niso potegnili, ampak vseeno solidno.

Toliko z moje strani. Sem užival, zato hvala organizatorju.
Gašper

Nazadnje urejal/a nek_do Čet Sep 28, 2017 13:37; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 15, 2014 12:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP

Vojko ! Kako je kaj bilo z obiskom letos Rolling Eyes ??
Po številčnem obisku v naši sobi, praktično vse tri dni, brez "kriznih praznin" bi sodil, da je bil obisk zelo dober Very Happy Very Happy .
Surfer

Pridružen/-a: Čet Nov 2009 20:46
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 16, 2014 19:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Glede na prvo informacijo s prodajnega pulta cca 3000. Petek in sobota sta bila zelo polna...

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 16, 2014 20:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mene pa razveseljuje tudi dejstvo, da je bilo v petek na prizorišču tudi kar nekaj otrok - šolskih ekskurzij, ki so se pripeljali tudi z avtobusi izven Ljubljane. Pohvalno tudi za učitelje po želji, da dijakom približajo "pravi zvok".
TUTTI

Pridružen/-a: Tor Mar 2010 19:56
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 17, 2014 00:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja obisk je bil zelo dober in veseli me, da je bilo med obiskovalci veliko novih obrazov in mladine, ter posledično nasmeški na obrazih razstavljalcev.

Hvala vsem, ki ste se udeležili te sejemske prireditve in vidimo se prihodnje leto od 9. do 11.10.2015 v M hotelu na HIFI SHOW-u.

Lep pozdrav
ekipa MHS
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: +38631665138
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 17, 2014 17:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vintagesonic je napisal/a:

Ker je slučajno debata nanesla zopet na SF, čeprav smo v rubriki ATC.

V načelu se v debato o SF zavestno ne bom vključeval, da nekaterim akterjem spet ne bo "zmetalo ven varovalke", kot jih v sosednji rubriki o TAD-ih.

Me pa tako, "čistoiz firbca" zanima, vaše osebno mnenje o sistemu, ki je bil postavljen v kleti hotela M in je prikazan na spodnji sliki

Meni osebno se je zdel sistem,......................mah, še dobro da imamo ljudje tako resnično različne okuse, ker bi v nasprotnem primeru lahko nekateri kar zaprli "štacuno".

LP

P.S. Res je, izgleda zelo lepo (vsaj zame), ampak zvok ............................. Wink

Razveselil sem se ko sem na hodniku slišal da vrtijo Eagles-e...
Skratka kot prvo pretirano naglas oz. me verjetno ne bi motilo če sound ne bi bil vreščeč, hreščeč, kričeč, u glavnem veliko eeee-jev in čččččč-jev, vse skupaj popačeno... in potem me je čez par minut že uzela magla Smile
Ne vem, pomoje sistem za 100k€+ ne bi smel igrati tako slabo. Nekaj je moralo iti tu fejst narobe.
lp Gašper
Nazaj na vrh
nek_do

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 17, 2014 19:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No pa imamo tudi Show-ovsko vprašanje "for a million dollars". Kaj je šlo, če je šlo tukaj narobe? In tukaj so vsi dejavniki:

ck

Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 17, 2014 19:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Teli Sonusi so igrali bolj ubogo. Nobenega življenja (dinamike), nič od tistega prekrasnega zvoka, ki sem ga vejan pri Sonusih,..
"Futrani" naj bi bili na videz OK.
Prostor je bil primerno velik, po prejšnih slušnih izkušnjah zvočno nič posebej problematičen, pa nič pametnega od zvoka.
Ker tako ali tako nisem potencialni kupec, mi je bilo iz tega vidika vseeno, kot ljubitelj dobrega zvoka, pa vseeno rad slišim kakšno izvrstno zadevo.
Nisem spraševal, je pa možno, da niso bili ulaufani.
ajka

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 18, 2014 09:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nek_do je napisal/a:
No pa imamo tudi Show-ovsko vprašanje "for a million dollars". Kaj je šlo, če je šlo tukaj narobe? In tukaj so vsi dejavniki:

LP

Nisi kable slikal, ne vemo s šim so sistem povezali, zelo pomembna informacija Crying or Very sad Exclamation
nek_do

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 18, 2014 10:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ajka je napisal/a:
nek_do je napisal/a:

Nisi kable slikal, ne vemo s šim so sistem povezali, zelo pomembna informacija Crying or Very sad Exclamation

Ja res je nisem se plazil tam zadaj preventivno, da ne bi kaj "zbol po tleh". Sem pa ravno včeraj pridobil informacijo, ker je zanimalo tudi mene, da so bili zvočniški Skogrand SC Cables, interkonekti pa Gold Note Italy-srebrnina.
ajka

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 18, 2014 10:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP

"Mala deca mali problemi, velika deca veliki problemi" Rolling Eyes Laughing Wink

Že neštetokrat sem "kritiziral" velike drage sisteme na prezentacijah tako doma kot v tujini pa sem jih takoj dobil po grbi (čeprav "tisti"niso bili tam) ah kaj pa ti veš, saj to pa more igrati (TAD, JBL, MAGICO, WILSON ... ...)

Letos je bil lep primer na naši Multimediji, sem pohvalil, da je bilo veliko cenejših sistemov postavljenih v "opremljene poslušalnice" (kolikor se je dalo v kratkem času opremit, tudi sistemu finančno primerno) in rezultat ni izostal ...

Ali skrajno nedopustno in za hudo kritizirat pa je (pa ne preko trupel konkurence, ker si tako konkurenca "samo dela trupla"), da postaviš sistem, kjer stane samo zvočnik cca 80 tisočakov, FM naprimer in kar nekaj podobnih dragih omenjenih sistemov, ki ne stori ama skoraj ničesar, kot samo to, da pride postavi in "gotova pašta", bo kar igralo...
In potem slišiš "zagovornike, pristaše" milijon opravičil zakaj, zakaj in zakaj ne igra ma saj skoraj igra Embarassed Crying or Very sad ...
Če stane sistem 100 in več tisočakov, bi morali dat na opremo in mojstra, ki bo prostor izmeril in postavil elemente vsaj 5 do 10 tisočakov, če jim zmanjkuje časa si vzet v najem prostor vsaj kakšen dan prej, ne stane nič napram sistemu ali pa "najet profija", da jim postavlja "rutinsko" sistem z dobrim zvokom po sejmih ... To je profesionalno, če se gredo resno, profesionalno na trg , ne samo "uzmi pare"... ...
Tukaj meni "bleščeča značka" na "komponenti" in vsa filozofija, ki stoji za tem ne pomeni veliko, če ni "oprijemljivih slišnih rezultatov" pa tudi za ceno "moje priljubljenosti" ne bom hvalil "cesarjevih novih oblačil" ... Wink
diyfreak

Pridružen/-a: Pon Okt 2011 23:29
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 18, 2014 22:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tokrat se popolnoma strinjam s teboj.
Nazaj na vrh
bojc08

Pridružen/-a: Ned Apr 2012 16:56
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 26, 2014 13:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se kar strinjam z prej napisanim. Zelo dragi sistemi niso dosti pokazali.
Meni osebno je bil najbolj všeč zvok Gallos in Accustic Arts. Seveda že na prjšnih semih podobno.
Meni se ni šlo pri poslušanju sistemov za koliko detajlov, koliko basa ....
Ampak kako pričarajo prostor.
V tej sobi so preprosto izginili zvočniki in to je bila edina soba, ki me je pritegnila.

lp
Bojan
Nazaj na vrh
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 27, 2014 23:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ta sistem Gallus in AA v kevdru smo pa res malce pozabili omeniti. Tudi meni je bi vsec. Muzika te je res kar oblila. Edino basi so bili prevec umetno napumpani...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Naslednja
Stran 10 od 11

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu