| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
MitjaF
Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56 Prispevkov: 414 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Čet Mar 27, 2014 03:28 Naslov sporočila: |
|
|
To si dobro vzel, jaz sem šel na 65" ST serijo, 55" ni bilo na zalogi.
Edina stvar, čez katero bi "pojamral" je on board media player.Kvaliteta slike je res nikakva, tako da je player bolj zasilna opcija.
Zanima me, morda kdo ve kakšna je kvaliteta media playerjev v 3D BluRay enotah (Panasonic,Sony) zadnjih serij.Testi na netu zelo hvalijo zadnje serije, ampak je opisana samo kvaliteta slike iz BluRay in DVD diskov.Glede media plaerja povejo samo katere formate žveči. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kumer
Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45 Prispevkov: 948 Kraj: MARIBOR
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Roogi58
Pridružen/-a: Čet Jul 2010 11:02 Prispevkov: 92 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Čet Mar 27, 2014 19:59 Naslov sporočila: |
|
|
Po mojih izkušnjah se še višji rang LED težko kosa s povprečno plazmo, kaj šele z boljšo. _________________ Viablue-Slovenija |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 041 761 451 |
|
 |
Edvard

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 15:50 Prispevkov: 317 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Mar 28, 2014 10:30 Naslov sporočila: |
|
|
Sad but true... _________________ “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kumer
|
Objavljeno: Pet Mar 28, 2014 15:14 Naslov sporočila: |
|
|
to je že res, samo čez nekaj tednov, mesecev panasonic plazem več ne bo
in kaj se bo potem izbralo, če bomo iskali kvaliteto?
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1636 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Pet Mar 28, 2014 18:05 Naslov sporočila: |
|
|
Sem presel decembra iz plazme na LED in sem nad pricakovanji zadovoljen. Sem pa imel tudi plazmo Panasonic VT60 v igri ob nakupu, ampak sem se na koncu odlocil za Sony KDL-55W905A, ker sem ju imel moznost primerjat drug ob drugem. Triluminos display, super natur barve, kontrasti, stevilo moznosti za fino nastavitev, tako da je mogoce fino skalibrirat, gaming TV, ce komu to igra vlogo. Tudi odtenki sive v crno izjemno natancni. Preverba pa ob filmih vsak dan v praksi. Sicer, pa ko bo OLED nekoc nekdaj po normalnih cenah bo to to. Do takrat pa tale TV ziher kar lepo stevilo let. Priporocam. Ce koga zanima...
lp, d. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mariosala
Pridružen/-a: Čet Jul 2008 17:37 Prispevkov: 75 Kraj: MENGEŠ
|
Objavljeno: Sob Mar 29, 2014 09:56 Naslov sporočila: |
|
|
Se popolnoma strinjam s tabo delfinus,si jo lastim zdaj tudi že 3 mesece in je nad pričakovanji.
Je že čas da malo osvežim svojo galerijo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6263 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Ned Mar 30, 2014 10:03 Naslov sporočila: |
|
|
Ja, sedaj smo ljubitelji plazemskih Tv-jev izpadli iz debate.
Odpadla je dilema kaj kupiti, bodo pa cene rabljenih plazem poskočile.. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1976 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Mar 30, 2014 13:03 Naslov sporočila: |
|
|
| Veš da, in kaj je na plazmah toliko bolje od sodobnih 55˝ LED. Nehajte kurit ljudi s pretiranimi in nepotrebnimi investicijami. Lahko je to nišno sprejemljivo, ne pa za današnje distributorje, pa mnnožično TV in OK. TV je odvisen od distributorja pa amen, razne AVI pa MPG4 pa DVD pa so personalne fikcije. Pustite ljudi, da živijo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kumer
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kumer
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34 Prispevkov: 1004 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Pet Apr 11, 2014 11:43 Naslov sporočila: |
|
|
Selitev v vecje stanovanje je prinesla vecjo dnevno in moznost uporabe vecjega TV ja,tako smo 50" Pan. zamenjali za 65".
Panasonic TX-P65VTW60
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Bullet
Pridružen/-a: Tor Okt 2012 0:49 Prispevkov: 30 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Ned Maj 04, 2014 20:59 Naslov sporočila: |
|
|
Eno na hitro vprašanje...kateri tv bi kupili, velik cca. 35-42 inčev, za čimmanj denarja, ne rabim nekih hudih funkcij, niti 3d, smart tv ni važen, edino kar bi bilo fino, da podpira čimveč formatov za branje ( mkv, avi itd...)znamka ni važna, slika bo edina kabelska - se pravi obični tv.
Hvala
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Akrobat
Pridružen/-a: Pon Maj 2010 23:03 Prispevkov: 14 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Čet Jun 05, 2014 17:21 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni,
zanima me me vaše mnenje o 4K modelov TV-jev, in sicer LG 49UB850V ter Philips 42PUS7809/12. Sprašujem zaradi cene, ki se mi zdi (cca 1000 €) 'sumljivo' nizka. _________________ And it's true we are immune, when fact is fiction and TV reality... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MitjaF
Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56 Prispevkov: 414 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Pet Jun 06, 2014 02:37 Naslov sporočila: |
|
|
Če imaš dosti 4k materijala, boš gotovo zadovoljen.Če pa so te modeli pritegnil samo zaradi 4K resolucije, kao mal na zalogo, pa dobro premisli.
Sam sem kupoval za "dedka mraza" in ker gledam dosti filmov v 1080p sem vzel plazmo.
Če te pa zanima, kako se dotična modela obneseta glede na konkurenco, si poiskusi pomagat s "strokovnimi" mnenji raznih revij ...
Dvomim, da je kdo od soforumašev imel možnost delat kake konkretne primerjave med tako novimi modeli.
So pa takšni ta "sumljivo poceni" ponavadi oropani na vseh področjih, kjer se da.Ko so prišli BluRay playerji, sem si vzel tak poceni Samsug BDP in mi je bilo res žal.
Morda imam zato občutek, da so taki izdelki, malo nateg za tiste, ki hočejo specifikacije, rezultat pa je v drugem planu.Je pa to čisto "napamet govorjenje" o teh TV-jih ne vem nič in se zelo lahko motim. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|