| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1503 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Okt 10, 2013 21:09 Naslov sporočila: |
|
|
| zakaj pa čakaš, aktivnih kretnic je na trgu kot toče, cene pa bolj drobiž odkar je vse profi bolj ali manj digi dagi, freedomi pa vidiš da do tudi naprodaj, pa kupiš dva dvokanalna...rešljivo v enem popoldnevu |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37 Prispevkov: 741 Kraj: Okolica LJ
|
Objavljeno: Čet Okt 10, 2013 22:35 Naslov sporočila: |
|
|
To je res. Hvala za idejo!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
lumpi
Pridružen/-a: Sre Jan 2009 11:23 Prispevkov: 48 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Okt 10, 2013 23:02 Naslov sporočila: |
|
|
| Z dvemi ampi sem rešil problem prostorskega zvoka.Eden je namreč 3 kanalna verzija. Uroš mi je vgradil rele za remote vklop iz procesorja. Za stereo uporabljam lampaški preamp s HT bypass in tako je volk sit, koza pa cela. Začel sem s primare A30.5 ( 5xmono končnih stopenj ) , ga dogradil z primare I30 ( za boljši stereo ) nato pa probal freedoma. Ne bom šinfal primara ampak freedom je s svojo energijo, kontrolo, zv. sliko, frekvenčnim razponom in dinamiko absolutni zmagovalec. Primara sem priklopil še ob prodaji in samo potrdil pravo odločitev. Je pa to ojacevalec , ki razkrije vse , tudi napake v sistemu, dovzeten na različne napajalne kable in zato zahteva malce kombiniranja. Ko pa vam uspe, je pa še samo užitek. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
|
Objavljeno: Pet Okt 11, 2013 20:57 Naslov sporočila: |
|
|
| ni kaj hvaliti sploh ideja ni kaka izvirna, si bil Urošev prvi prodajni manager pa sem mislil da jih iimaš vsaj par na zalogi in kot kot sem rekel je aktivnih kretnic res kot smeti, npr BSS je bil skoraj standard, kartice za frekvence in dva-tri-štiri kanalna kot sestaviš- včasih premoženje danes jo dobiš z malo sreče za drobiž, zato se mi zdi škoda časa in denarja kaj sam pacati, sicer da se posujem z pepelom- sam imam tudi mojo Tannoy xo 5000 na standbayu ampak lepega dne jo zalaufam... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
|
Objavljeno: Sob Okt 12, 2013 21:55 Naslov sporočila: |
|
|
Audiofrik,
upam, da nisi mislil mene, da sem bil Urošev prodajni manager, ker res nisem bil. To je Urošovo znanje in ga bo prodajal kolikor bo želel. Namreč tudi to zna, kar je več kot dokazal v trgovini Terna, kjer je bil zaposlen. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
|
Objavljeno: Sob Okt 12, 2013 22:04 Naslov sporočila: |
|
|
| lumpi je napisal/a: | | Z dvemi ampi sem rešil problem prostorskega zvoka.Eden je namreč 3 kanalna verzija. Uroš mi je vgradil rele za remote vklop iz procesorja. Za stereo uporabljam lampaški preamp s HT bypass in tako je volk sit, koza pa cela. Začel sem s primare A30.5 ( 5xmono končnih stopenj ) , ga dogradil z primare I30 ( za boljši stereo ) nato pa probal freedoma. Ne bom šinfal primara ampak freedom je s svojo energijo, kontrolo, zv. sliko, frekvenčnim razponom in dinamiko absolutni zmagovalec. Primara sem priklopil še ob prodaji in samo potrdil pravo odločitev. Je pa to ojacevalec , ki razkrije vse , tudi napake v sistemu, dovzeten na različne napajalne kable in zato zahteva malce kombiniranja. Ko pa vam uspe, je pa še samo užitek. |
Volk sit, koza cela, nekdo pa vseeno sestradan. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
|
Objavljeno: Čet Nov 14, 2013 13:43 Naslov sporočila: |
|
|
tromba
če misliš da je prodajati konektorje za 2 eura in ojačevalec no name domače izdelave za ne ravno malo denarja ista stvar potem se precej motiš |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
|
Objavljeno: Čet Nov 14, 2013 13:50 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofrik je napisal/a: | tromba
če misliš da je prodajati konektorje za 2 eura in ojačevalec no name domače izdelave za ne ravno malo denarja ista stvar potem se precej motiš |
Wtf???
Kdaj pa sem konektorje za 2 € prodajal?!?
In motiš se ti, ker zraven prodajam zvočnike!
Preden napišeš kako traparijo, si vsaj dosledno preberi, kaj sem napisal.
Misliš, da vse veš, pa še prebrati nisi sposoben.
Nazadnje urejal/a tromba Čet Nov 14, 2013 14:00; skupaj popravljeno 3 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
|
Objavljeno: Čet Nov 14, 2013 13:52 Naslov sporočila: |
|
|
Sicer pa veliko zvenečih imen NE zveni.
Zakaj bi si delal pomisleke z nečim, kar super špila? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
|
Objavljeno: Čet Nov 14, 2013 15:30 Naslov sporočila: |
|
|
tromba
ker ne znaš brati ti ponavljam
Uroš je dosedaj prodajal v Terni konektorje za 2 e kos in druge drobnarije v trgovini, ki obstaja že več kot dvajset let, sedaj prodaja svoj izdelek doma narejen ojačevalec ki niti ni na cenovno spodnjem delu, in tak izdelek prodajati je malo drugače in bolj zahtevno kot biti za puiltom v Terni kjer kupci pridejo in izberejo med par konektorji in kabli oz par cenenimi driverji ali kaj naročijo iz Buerklina-Monakorja.
ti je sedaj jasno kaj sem ti hotel povedati????? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20 Prispevkov: 344
|
Objavljeno: Čet Nov 14, 2013 15:50 Naslov sporočila: |
|
|
A audiofrik? Ker meni tudi ni jasno kaj ima trombina prodaja z urosem  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Zuluf
Pridružen/-a: Pet Nov 2012 16:46 Prispevkov: 677 Kraj: bunga bunga
|
Objavljeno: Čet Nov 14, 2013 17:20 Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da je bil tromba pohvaljen, zdaj ali je izraz prodajni manager ustrezen ali ne je drugo. Je pa sigurno pomagal Urošu, mislim, da celo na sejmu...
Dejstvo je, da je ojačevalnik, doživel izjemen uspeh na tako majhnem trgu. Kljub temu, da je bil noname, domači in ne ravno perfekten.... in to ni hec prodat v bilo katerih časih. Kapo dol.
Upam, da bo še kak domač izdelek doživel takšen uspeh. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
|
Objavljeno: Čet Nov 14, 2013 19:23 Naslov sporočila: |
|
|
tromba
to se je nanašalo na par postov nazaj ko sem ti pripisal upravičeno ali ne da si Urošev prodajni manager in prodajanje konektorjev in ojačevalca je bila replika na to , ko si povedal da ga ne potrebuje ker je prodajal v Terni... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
urosst
Pridružen/-a: Pon Dec 2008 9:48 Prispevkov: 109 Kraj: ZAGORJE
|
Objavljeno: Pet Nov 15, 2013 13:20 Naslov sporočila: |
|
|
tromba mi je plačal normalno amp.
izkoriščam pa ga za test novitet.
Moje izkušnje v prodajo audio opreme pa segajo v leto 1988. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
galop
Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05 Prispevkov: 536 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 15, 2013 16:56 Naslov sporočila: |
|
|
Vsak se proba znajti po svoje ,je pa popolnoma slovensko poteptati nekoga ki hoče narediti nekaj dobrega oz se trudi.... _________________ vintage , Diy |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|