Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

stereo ojačevalec iz 70-ih ali 80-tih let
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
joztom

Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 01, 2013 09:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vseeno se je ceneje učiti na tujih izkušnjah. Od leta 1972, ko sem začel s HiFi in madžarskimi 10" zvočniki, ki sem jih potem zamenjal za EV pa do danes, sem kar nekaj stvari preplačal po neumnosti. Več je mnenj, lažja je odločitev.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fjaka

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 01, 2013 10:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

OK prijatelji...pol pa svetujte...do 100 evrov ?!?...pa še serviserja svetujte...ne dragega...takega ki bo z veseljem pomagal...pa ne gledat kake Ebay "neumnosti"...tam so itak sami lopovi...domač trg je zakon...
GiovanniTheX

Pridružen/-a: Tor Apr 2013 14:28
Kraj: godič

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 01, 2013 10:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fjaka je napisal/a:
OK prijatelji...pol pa svetujte...do 100 evrov ?!?...pa še serviserja svetujte...ne dragega...takega ki bo z veseljem pomagal...pa ne gledat kake Ebay "neumnosti"...tam so itak sami lopovi...domač trg je zakon...

Ti ze ves. Do 100€ amp cimboljse kar se da dobit za.to ceno.. Serviserja si si pa v glavi narisal.. Prek ebaya bi rad narocal vendar nimam moznosti paypala.
Sem istega mnenja kot joztom.

Lp
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 040214489
vojcb

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:41

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 01, 2013 11:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

GiovanniTheX je napisal/a:

Da, pred nakupom bom vsekakor poslušal vendar sem vprašal za osnovne smernice.. da ne bom hodil poslušat 30 ampov če bi mi po osnovnih specifikacijah ustrezali le 4-je
lp

Ko boš poslušal 30 ampov, boš šele videl, da nič ne veš. Wink
fjaka

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 01, 2013 11:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fjaka je napisal/a:

Ti ze ves. Do 100€ amp cimboljse kar se da dobit za.to ceno.. Serviserja si si pa v glavi narisal.. Prek ebaya bi rad narocal vendar nimam moznosti paypala.

Lp

ne vem gdo ti je povedal da je Paypal pogoj za poslovanje preko Ebaya...
fjaka

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 01, 2013 11:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

to sem imel....za ta denar si lahko miren lata in leta...

http://www.bolha.com/avdio-in-video/avdio/hi-fi-komponente/ojacevalci/rotel-ra-971-1287435119.html?aclct=1370027128
audiofrik

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 01, 2013 11:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Seveda sem bil in sem še sedaj na kakem področju, ampak nisem spraševal v stilu a mi bolj paše ena z zelenimi očmi in blond ali ona rjavolaska ki pa ima boljše ustnice in rit pa še to se meni zdi vsi drugi mislijo drugače, najraje bi imel ono črnolaso pa se mi zdi da ima slabše.....
Nazaj na vrh
GiovanniTheX

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 01, 2013 12:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fjaka je napisal/a:
fjaka je napisal/a:

Lp

ne vem gdo ti je povedal da je Paypal pogoj za poslovanje preko Ebaya...

ne vem ali nimaš nič pametnega za počet kot se tukaj neki vluft metat.. paypal je po pripovedovanju drugih najbolj zanesljiva metoda plačevanja prek spleta.. zakaj ti ne bom razlagal.. če ne znaš nič lepše povedat kot to da se nekaj pametiš, potem pa bodi tiho.
--
no vidiš, ali je tako težko prilepit kak link ali model, povedat da igra dobro (za ta denar), priporočit kak amp, ..? hvala, tega sem imel ogledanega Smile..

Kot sem rekel sem začetnik in temu je enak tudi nivo znanja in izkušenj v avdio fohu.

audiofrik, tega tudi jaz ne sprašujem. Sprašujem zato če bi morda kdo priporočil kakšen ojačevalec, za katerega ve da ima lep zvok, ga je morda imel/ga še ima... punce si pa ti pobral iz ambasadorjevega besedila.

ob takem odzivu težko ostanem miren

lp pa brez zamere
fjaka

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 01, 2013 15:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

prijatelj...če bi malo drugače formuliral svoj prvi post , verjetno ne bi iz tega naredili zayebancijo....pa brez zamere...še vedno mi je vse skupaj smešno...
pa samo za tvojo informacijo...1000 + pozitive feedback....upam da veš za kaj gre...
audiofrik

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 01, 2013 16:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

zgleda da si toliko....da ne razumeš, primerjati ojačevalce po decibelih, frekvenčnem obsegu ipd je popolnoma enako kot ženske po očeh ali laseh, ne pove kaj veliko,...

???si razumel sedaj???????
Nazaj na vrh
GiovanniTheX

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 01, 2013 17:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sem doumel že prej... vendar vseeno ne gre takole "pomagati" forumašu. Tega pa zgleda ti ne razumeš Rolling Eyes...

lp
janez
audiofrik

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 01, 2013 19:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

na popolnoma bedasto vprašanje ne moreš pričakovati pametnega odgovora, tako preprostoje to, drugače pa si ga tako dobil, Rotel je definitivno boljši nakup, ta Luxman je eden iz iz serije kjer je šel katastrofalno navzdol, dopadljiv dizajn znotraj pa dosti slabši ojačevalec kot prejšnja serija za veliko več denarjaže takrat ni bil ravno pameten nakup sedaj po toliko letih še manj
Nazaj na vrh
GiovanniTheX

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 01, 2013 20:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ok, hvala za info.

Lep pozdrav

Janez
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 02, 2013 23:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mini nasvet: izkoristi priliko in svoj prvi ojačevalec kupi impulzivno - kar se ti zaluštra, kar se ti zdi.
Kasneje bo to težko narediti, ker te bodo omejevale lastne zahteve.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu