| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
peterpan

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 15:20 Prispevkov: 335 Kraj: LJ
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Čet Jan 10, 2013 07:53 Naslov sporočila: |
|
|
Na spletni strani SDS so objavili množico besedil svojih članov v podporo ljubljenemu vodji. Med njimi se najde tudi kakšna pesmica.
Objavili so tudi naslednjo, pri tem pa spregledali, da nosi v sebi še globlje sporočilo. Prebrati je treba namreč prve besede v vsaki vrstici:
Janez ne pobeša glave
drzavo vodi smelo,
krade on ki je rdece barve,
ljudem vseeno ni za to!
Vstanimo v en glas
proti rdeci zalegi.
Janezu stopimo v bran,
Jansi, nasemu reseniku!
Pokazimo svojo velicino.
j***a metat je primitivno,
znebimo se kontinuitete
se strnimo, kot dvajset let nazaj.
SDS je nas svetilnik
za stare in nove case.
Bozjo pomoc si pridobimo
voljo nam Janez da obilno! _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
matej

Pridružen/-a: Čet Jun 2008 18:07 Prispevkov: 588 Kraj: laško
|
Objavljeno: Čet Jan 10, 2013 10:09 Naslov sporočila: |
|
|
Ej, peterpan, hvala za tole! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Pet Jan 11, 2013 00:23 Naslov sporočila: |
|
|
ne vem, če je bil kdo pozoren, a noter je svoj debut opravil tudi 'naš' Matej Isak.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
strumf666
Pridružen/-a: Sob Feb 2011 3:14 Prispevkov: 217 Kraj: Krško
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sob Jan 19, 2013 23:27 Naslov sporočila: |
|
|
Testiram Samsung Galaxy S3 fonček in primerjam z Galaxy S1 ter Iphone 4S:
Kar sem trebunjal še kakšno leto in pol, dve nazaj še kako drži. In sicer, da Androidovi fončki še niso dorasli Applovem Iphonu in njihovem operacijskem sistemu, da pa se stvari na Android tržišču razvijajo z astronomsko brzino in samo še vprašanje časa, kdaj bo ta segment na grozovit način posilil Appla, ker je tu v bistvu združen ves gsm svet (Samsung, LG, HTC,...) z močnim zaledjem Googla, napram Applu, ki sam zase trmasto koraka svojo pot. In če se mene vpraša, je Android že prišel do točke, kjer Applov operacijski sistem IOS 6 že fejst diha na škrge. Po moje ga je že prehitel! Zvezda večera Galaxy S3 z naloženim 4.1.1. Android Jelly Bean operacijskim sistemom:
Neverjetno hitro, tekoče, odzivno, lepo uporabniku prijazno in če se ima človek voljo špilat tudi mali miljon raznih nastavitev, s katerimi si lahko spersonalizira oziroma prilagodi fonček svojim potrebam. To je pa zdaj že tako doterano, da je veselje.
Enakovrednejši tekmec Galaxyju S3 bi bil novi Iphone 5, vendar ga nimam na voljo. Iphone 4S dominira v kvaliteti izdelave, v ostalem ga kar sem dozdaj probaval Galaxy S3 nabriše. Še žena, velika fenica Iphona, ko se je pošpilala z njim, je skrušeno priznala, da je boljši. Znanec, Applov zastopnik, je ves čas šimfal čez Androida in v nebo koval Iphone ter IOS, je pred kratkim prešaltal na novi Google Nexus 4 by LG. Ko se je pošpilal z njim je čisto padel notri. Obrnil se mu je svet na glavo. Mu ni dalo več miru, ni mogel spati. Pobi na šihtu ga bodo živega požrli.
Apple težka bo... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Ned Jan 20, 2013 00:15 Naslov sporočila: |
|
|
Pri meni živita iOS (Apple) in Android (Samsung) v sožitju.
Ko bi le povsod bilo tako...  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
longplay
Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53 Prispevkov: 876 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Ned Jan 20, 2013 00:17 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa imam tole opeko ali po domače pametn cigl.
Komaj čakam da se hudiča rešim.
In komaj čakam da najdem eno pametno Nokio, ker z androidom bom postal plešast od jeze.
Pa ne zato da ga ne bi znal uporabljati, pač pa zato ker moraš narediti 6 korakov da prideš do ene stvari v zaslonu ki jo želiš tisti hip.
Npr fotoaparat: Pri Nokiji si pritisnil samo eno tipko ob strani, in hop si že škljocnil.
Tu pri pametnjakoviču z androidom pa katastrofa kaj moraš vse narediti da prideš do fotoaparata:
1.pritisnem tipko na desni strani da ga odklenem
2.ga moram podrsati
3.potapkam tipko home
4.odpere se meni in tam vidim končno fotoaparat
5.potapkam ikono fotoaparata
6. pojavi se zajem slike, in na zaslonu ikona za fotoaparat
7. in končno lahko škljocnem
Pa še o bateriji: Malo wi-fi-ja, malo pogovorov, in je baterija prazna v dveh dneh. In v ključnem trenutku ko bi želel koga poklicati je baterija tako na minimumu da telefon zaspi.
Polnjenje je šele katastrofa beri tri debele ure in 15 minut.
In kdo je zdaj bolj pameten jaz ki ga uporabljam, ali telefon 
Nazadnje urejal/a longplay Ned Jan 20, 2013 00:30; skupaj popravljeno 2 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Ned Jan 20, 2013 00:25 Naslov sporočila: |
|
|
| longplay je napisal/a: |
Jaz pa imam tole opeko ali po domače pametn cigl.
Komaj čakam da se hudiča rešim.
In komaj čakam da najdem eno pametno Nokio, ker z androidom bom postal plešast od jeze.
Pa ne zato da ga ne bi znal uporabljati, pač pa zato ker moraš narediti 6 korakov da prideš do ene stvari v zaslonu ki jo želiš tisti hip.
Npr fotoaparat: Pri Nokiji si pritisnil samo eno tipko ob strani, in hop si že škljocnil.
Tu pri pametnjakoviču z androidom pa katastrofa kaj moraš vse narediti da prideš do fotoaparata:
1.pritisnem tipko na desni strani da ga odklenem
2.ga moram podrsati
3.potapkam tipko home
4.odpere se meni in tam vidim končno fotoaparat
5.potapkam ikono fotoaparata
6. pojavi se zajem slike, in na zaslonu ikona za fotoaparat
7. in končno lahko škljocnem
In kdo je zdaj bolj pameten jaz ki ga uporabljam, ali telefon  |
Očitno tvoj Samsung (še) ni dovolj pameten. Pri nekaterih Samsungovih Android modelih si v drugi potezi pri fotoaparatu... _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Ned Jan 20, 2013 08:53 Naslov sporočila: |
|
|
@Longplay
ANdroid ti omogoča praktično vse. Najbolj uporabna se mi zdi ravno možnost, da si sam urediš vse aplikacije in imaš tiste, ki jih bolj uporabljaš takoj na dosegu, tiste, ki jih pa ne naj kar ostanejo v meniju. Torej, če potrebuješ veliko fotoaparat, si preprosto dodaj bližnjico na prvi screen in fotkič je na dosegu v 2-3 potezah.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
knap
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49 Prispevkov: 1264 Kraj: MIKLAVŽ
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jan 20, 2013 22:54 Naslov sporočila: |
|
|
Tole je pa super:Mt.Everest
Ko zumiraš v podnožje slike ob robu ledenika, se zelo jasno vidijo kampi alpinistov, rumeni in plavi šotori in ljudje okoli njih... Ko pa maksimalno približašl ledenik, ki vodi proti vrhu - zadaj, med dvema velikima vrhovoma na sredi slike - lahko vidiš kolono alpinistov, ki se vzpenja proti vrhu...
https://s3.amazonaws.com/Gigapans/EBC_Pumori_050112_8bit_FLAT/EBC_Pumori_050112_8bit_FLAT.html _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|